לבני

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך

bennyTKD

New member
סלבו, זה לא בשבילך, תאמין לי!

זותי שלום, קודם כל תודה על העידכון. לצערי רוב השרשור שם היה רדוד, ורק אמרו ברזיל ורוסיה, בתור מדינות עם זירות אכזריות. בוא אתן לך דוגמאות לזירות אכזריות. למיטב ידיעתי 4 מתוכן מבוימות ורק big japan wrestling אמיתית לגמרי. אזהרה - זה ממש לא לבעלי לב חלש. סלבו וחבריו - בבקשה אל תחפשו קרבות כאלו בקאזה...יש שם תקיעת מסמרים לעיניים, שימוש בגדר תיל לקריעת עור היריב ועוד טכניקות מעניינות.
ECW - Extreme Championship Wrestling FMW - Frontier Martial-Arts Wrestling Beyond The Mat CZW - Combat Xone Wrestling Big Japan Wrestling​
מידע נוסף על הזירות הללו תוכל למצוא בקלות בעזרת ידידי גוגל, ולהוריד קרבות תוכל בקאזה. בני

bennyTKD

New member
קיבלתי

זה אכן הקרב שהזכיר פה עמית לפני כמה זמן, כשניסה להוכיח שאסור לתת מכות לאשכים ב- UFC. ודרך אגב, למי שלא זיהה, ג'ו סאן (הבחור האסייתי בתמונה) הופיע בסרט אוסטין פאוורס. בני

bennyTKD

New member
ואף מילה על זה שהתבלבלת...

ואף מילה על זה שבטח התכוונת לענות להודעתי על קית' האקני בשרשור הזה... בני

bennyTKD

New member
UFC: לוחם 90 ק"ג נגד 280 ק"ג

זותי, אני מניח שאתה "מריח" איזה מחיקת שרשור שלם שהפקידו מארגן לנו שם בקרוב (תלוי במצב הרוח של מיתר הבוקר...), ולכן הגבת פה. אז גם אני מעתיק את ההודעה שלי משם לפה. חבל שאנשים לא יהנו מקרב כזה חמוד ב- UFC... לכל מי שעדיין לא ראה (כולל סלבו...) מצ"ב לינק לקרב המלא בין קית' הקני (90 ק"ג, מתמחה בקנפו/קמפו קראטה) לבין עמנואל ירדבורו (280 ק"ג, לוחם סומו), מתוך UFC 3. יש טיפה
פה למטה בתחתית ההודעה. רק אחרי הקרב התברר שלקית' נשברה היד, והוא לא יכל להמשיך לקרבות הבאים באותו טורניר. בני

zoti

New member
מה שיפה זה האיכות של הקנפו/קמפו

קראטה של מר הקני. NOT

bennyTKD

New member
יפה ביחס למה?

אם נזכור כי בטורנירים הראשונים של ה- UFC כמעט כל מי שהגיע מקראטה/קונג-פו/קיקבוקסינג ושאר אומנויות העמידה הושפל תוך מספר שניות, אז בכל זאת מגיע למר הקני קצת פירגון על ההצלחה. ואני גם אוהב את הקרב הזה בגלל שבירת היד. תמיד מדברים על זה שבשעת קרב האדרנלין מפמפם והגוף לא מודע לכאב (גם מכות שאתה מקבל). פה רואים את זה בבירור - הבנאדם המשיך להכות, למרות שהיד שלו נשברה. אני בטוח שביום-יום אם הוא היה שובר יד, גם הוא היה סובל מכאב. אולי אפשר ללמוד מזה שבשעת קרב גם אנחנו נוכל לעמוד ברף כאב גבוה יותר ממה שאנחנו חושבים. בני

zoti

New member
וזה בדיוק ההבדל בין אומנות שעושה

קרבות בזירה לבין אחת שלא. מהר מאד אתה לומד שמכות שמכאיבות לך מאד בספארינג לא מזיזות לך בכלל בזירה כי האדרנלין מפמפם (כמו למשל לבעוט למישהו ישירות בברך ורק בסוף הקרב להבין שזה ממש כואב. מנסיון).

bennyTKD

New member
זותי, צדקת לגבי מחיקת שרשור ההפקידו

זותי, צדקת לגבי מחיקת השרשור של הפקידו מהבוקר. טוב שהעברנו לפה לפחות חלק מהרכוש שלנו, לפני שהבית נשרף...

למעלה