לבני
ברישום

YOSEW

New member
לבני../images/Emo53.gif ברישום

לבני שלום לי יש אוסף מגנטים ועטים עם פרסומות ואין שום קטגוריה לאוסף כזה שאוכל להכיר עוד חברים אם אוספים כאלה אשמח אם תוכל להכניס רשימה כזאות, אבא של נעם שידך בנינו. בראשותי למסירה והחלפה כרטיסי ביקור,מחזיקי מפתחות,תחתיות בירה,מציתים, וסיכות דש. תמורת מגניטים ועטים עם פרסומות. אבקש את עזרהתך ברישוםף. תודה רבה וצום קל סליחה אל שגיעות הכתיב שלי

תמיר1991

New member
יוסי -

ראשית, אין צורך להתנצל על שגיאות כתיב. שנית, הודעות פרסונליות יותר מקומן במסרים. (שוב, אני לא שוטר, אני רק מסייע לו בכיוון דרכו). צום קל גם לך! תמיר.

בּני

New member
אתה מזכיר לי את המשפט...

"אפשר להגיד לך משהו בלי שתעלב?" אם אתה לא שוטר, אז אל תהייה שוטר! זה שאתה שוטר אבל אומר שאתה לא זה לא פוטר אותך, לדעתי...

תמיר1991

New member
אני כותב את זה כי לא הייתי רוצה

שיכתבהו הודעות פרסונליות שלי על דפי הפורום - זה מתוך דאגה בלבד. תמיר.

בּני

New member
בלי קישורים

קודם כל, תבדוק את ההודעות שלך בעמוד-שניים האחרונים ותראה שאתה כותב לא מעט הודעות אישיות... דבר שני, הודעה לגבי טבלת האספנים, מה בדיוק אישי בה? שרשום בני בהתחלה? ואולי בקשתי ממנו לבתוב לי בפורום כי תיבת המסרים שלי עושה בעיות? ואולי הוא משתמש חדש שלא מכיר את תיבת המסרים וכיצד היא פועלת? ואחרון , לא זוכר של מי הציטוט אבל מישהוא אמר פעם שאם כולם אומרים שאתה חמור כנראה שאתה חמור
אז חמור אתה לא, אבל שוטר כן. ואם אנשים מעירים על זה כנראה שזה מפריע להם! תפסיק להצטדק, כמו בהודעה שאליה אני מגיב עכשיו, ותתחיל להקשיב לאנשים. ממה שאני רואה הסבלנות נגמרת...

תמיר1991

New member
OK... ../images/Emo45.gif

למרות שבקשר להודעות פרסונליות, אני די בספק... תמיר.

rachelea

New member
../images/Emo24.gifבני וגם../images/Emo140.gif

כל מילה: בסלע !!! יישר כח

"פרסונליות"../images/Emo6.gif

תמיר דווקא אתה, משמר השפה העברית הדגול?
(הכל בצחוק כמובן)

בּני

New member
YOSEW שלום

לא כל כך הבנתי את הבקשה... אם אתה מתכוון לטבלת האספנים, אין שום קטגוריות, כל אספן מופיע בה עם רשית האוספים שלו. לגבי החלפות, אין בטבלה, אולי בהמשך
אבל לא בטוח כי זה דורש תחזוקה. בקיצור, על מנת להתווסף לרשימה, שלך לי מסר (רק כל אני זוכר
) עם רשימת האוספים, במהלך השבוע אדאג להוסיף. אם ישנם אספנים נוספים שעדיין לא ברשימה ורוצים להיות בה - זה הזמן, שוב לשלוח מסר. שבוע טוב בני

בּני

New member
נצל"ש - הדואר של היום...

לפני כשבועיים שלחתי שתי מעטפות, אחת לתמיר ואחת לניסים, נכון ליום שישי שניהם עדכנו אותי שהמעטפות לא הגיעו... מדאיג לא? ביום שישי עשיתי קצת סדר בחדר ומה אני מוצא? את שתי המעטפות המדוברות
עדיין אני לא מבין איך הדואר עשה את זה! ואפילו לא החתימו את הבולים! סופו של דבר - המעטפות נשלחו (הפעם באמת) ביום שישי, נקווה שיגיעו עד ערב החג. והסניליות?

בּני

New member
טוב... LOL ../images/Emo6.gif

לא חשבתי על זה. האמת שהן היו במקום של ה"דואר היוצא" רק שאני, שמום מה, הייתי בטוח שהן נשלחו כבר...

תמיר1991

New member
../images/Emo13.gif

טנקיו בני! כבר פחדתי שזה לא יגיע
שנה טובה, גמר חתימה טובה וחג סוכות מתקרב שמח לכוווולם! תמיר.

למעלה