לבנים בינכם

• פותח הנושא mil71
  • פורסם בתאריך

mil71

New member
לבנים בינכם

שלום בנים.... יש לי עבודה בשיעור פסיכולוגיה חברתית, והנושא שבחרתי הוא: "מה זה סקסי?" ואני צריכה ממכם טובה... אנא ממכם תסבירו לי מה זה סקסי בעיניכם, מה התכונות והמאפיינים באשה שהופכים אותה לסקסית, עד הדברים הכי קטנים. החל מאופי עובר במראה ועד לתנועות או מילים.... אשמח מאוד גם לקבל תמונות... תודה חברה

d r o r y

New member
אוקיי...אז ככה:

אציין כמה דברים שהם בעיניי הכי סקסיים בבחורה ואנסה גם לפרט איך כל אחד מהמאפיינים צריך להראות בעיניי.אציין את המאפיינים לפי דירוג: 1.הרגליים:במקום הראשון אצלי ללא עוררין.אומנם לא כל זוג רגליים עושה לי את זה,אבל אם אלו רגליים מעוצבות,חטובות,סימטריות,וטיפ-טיפה מלאות(שלא תהיינה שמנות,אך גם לא רזות מידי.שפשוט תהיה להן צורה),אז לא רק שזה הדבר שהכי מגרה אותי בבחורה,אלא זה הדבר שהכי מגרה אותי בעולם.אין לי דרך להסביר אפילו מה שזה יכול לעשות לי. 2.הפנים:עוד מאפיין שחשוב לי מאוד בבחורה,בכדי שתהיה סקסית בעיניי.הפנים צריכות להיות עדינות כאלו,חלקות,וטיפה מלאות.לא שמנות,אך שיהיו לחיים בולטות ורצוי שלא יהיו גומות חן וכיו"ב. 3.שיער:בדר"כ רצוי שיהיה שיער ארוך,עוד יותר רצוי שיהיה חלק,והכי חשוב-שיהיה תואם לפנים.שהשיער פשוט יעזור לפנים להיראות הכי יפות שאפשר. 4.צבע עור:רצוי שיהיה צבע עור בהיר(לבן),או טיפה שזוף אבל לא יותר מידי.מן צבע מוקה כזה. 5.השפתיים:רצוי שתהיינה שפתיים עבות טיפה ובעלות צורה כזו יפה.לא יודע איך להסביר את זה,אבל שייראו סימטריות כאלו,שייראו שכאילו ציירו אותן.מקווה שהבנת את כוונתי,כי כאן קצת קשה להסביר. 6.אף:שיהיה אף מעודן וטיפה סולד(אם כי לא יותר מידי).שיהיה סימטרי-לא עבה ולא דק מידי. זהו...אלו 6 המאפיינים הכי סקסיים וחשובים בשבילי אצל בחורה,על מנת שתהיה מושכת בעיניי.אלו הדברים שעושים בחורה בעצם. היה נחמד...מקווה שעזרתי.

למעלה