לבנחמין אין חברה

לבנחמין אין חברה

אני גולשת לתומי באתר www.rebeldeway.net רואה את העידכונים ואז רושמים: תיקון החדשות האחרונות שבאתר...אני נכנסת לעמוד החדשות...ומה אני רואה?! הינה תראו מה ראיתי: כתבה חדשה בעיתון "קארס" העיתון "קראס" עשה ראיון לפליפה לואיסנה בנחמין וקמילה הכולל תמונות עדכניות *טעינו כאשר רשמנו בחדשות הקודמות שלבנחמין יש חברה-זה לא נכון! עימכם הסליחה זה מה שראיתי ואם אתם לא מאמינים עשיתי לכם קישור מתחת לחתימה שלי....

../images/Emo24.gifניצול שירשור../images/Emo24.gif

אני עכשיו כעת וכרגע: [URL='http://'] הולכת להחליף שם[/URL] אני מחליפה לחגית רוחס!!!!!!!

Benja GiRl

New member
מור - תפסיקי להתנשא גם אם זה בצחוק

גם לי כתוב בפרטים דסי רוחאס, גם לטלי, גם לך ועכשיו גם לחגית... כולנו יודעים שזה ל-א נכון, ואם את מאמינה בזה כל כך אני מציעה לך ללכת לביקור אצל פסיכיאטר..

קמי1

New member
את מעצבנת אותי

תפסיקי כבר לתת ביקורת על כל דבר שאני אומרת או עושה דיי כבר ימעצבנת יסתומה!

קמי1

New member
אמרתי לכם שאין לו?!

כאפפרה עליו נשמה שלי הוא מחקה להגיע לארץ וליפגוש אותי....(הכל פנטזיות שאולי היתגשמו!) בטח..חי חי חי

החלפתי שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני יודעת שהעתקתי משירה שרשמה שירה בולטורוני(משהו כזה...) אבל שתדעו אני דיברתי איתה והיא הסכימה לי להעתיק ממנה!!!!! ובכל זאת היא החליפה שם.....

ShaDowS GirL

New member
לקמי1!!

בראשית כל, הרשי לי לאחל לך, בהצלחה בלימודים, וסיום חופש נעים! ולעניין... בנחמין רוחאס שלך?? הוא אפילו לא יודע שאת קיימת בעולם! להגיד לך מה? אם לא היית מחלקת הוראות, לכל מעריצה שלו, ואומרת לה ´סתמי´ (שהרי אנחנו לא שואלות אותך) אולי? אולי היינו סובלים את ההערצה האובססית שלך... לרגע זה, היא ממש מעיקה! לסיכום, אני מקווה שתתבגרי, ולאחר מכן כל בנות הפורום יקראו לעצמן ´רוחאס´! SO LONG!

קמי1

New member
שבי בשקט

אל תיתערבי אם את לא רוצה לריב דבר שני תודה וגם לך בהצלחה

ShaDowS GirL

New member
האם אני אמורה לחוש מאויימת?

מובן, שרצונותי לא מסתכמים בריבים... אבל לשבת בשקט?? לא להתערב?? NOT MY STYLE! שנת לימודים זונה ופוריה!

ענת פ.

New member
חרמניה היית וחרמנייה תישארי

קודם כל -כל הכבוד, והתגעגעתי לתגובות שלך
ומור: מה לעזאזל גורם לך לחשוב שאת יכולה להגיד לנו מה לעשות? את מקללת אחרות חופשי, אבל כשמישהי אומרת לך משהו או משהו על בנחה אז רחמנא לצלן איך את פותחת עליה פה! אין לך שום זכויות על הפה שלי, או של דנה, או של חגית או של אף אחת כאן, אז את יכולה לשבת בשקט בעצמך, כי את לא היחידה שיודעת לקלל כאן. אנחנו לא צריכות לסבול מזה שאת פרחה ושיש לך שגעון גדלות.

קמי1

New member
שבי בשקט

אל תדברו ואל תיתערבו כי אני לא רוצה לריב גם איתכם!

מור החמודה........(אזהו שלא...)

גם אני לא רוצה לריב איתך במיוחד....אבל את היא זאת שהתחילה....ושתצעי לך: שמה שרשמת: "יופי סתמי..." אז זה מאוד העליב אותי!!!(ואני לא מחפשת צומי...!)כי אני לא עשיתי לך כלום!!! מה קרה אסור לי לרשום חגית רוחאס?! למה אני שואלת אותך?! אז כדי שתבקשי סליחה ומהר..... בהמון אהבה(אלי אל עצמי ואל אנוכי-וגם אל בנחה...):חגית...

מור!

אני שמה לב שאת פשוט דורשת צומי... שמתי לב שכל דבר את מחפשת לריב... למה מי את שתגידי לחגית או לכל מישהו אחר איך לקרוא לעצמו למה מי את? אני אוהבת את בנחמין ואני לא שואלת אותך ואני ימשיך לאהוב אותו כל הזמן... את סתם ילדה משועממת בחיים שיש לה אשליות.. את תירגעי ואל תגידי לכולם לא להתערב כי כל העניין הזה יצא לכולם כבר מהתחת..לא שואלים אותך ובטח ובטח לא מפחדים ממך אז תרגעי ושבי את בשקט... לא רציתי להגיע למצב שאי יריב איתך אבל די כבר... תחשבי על המ שכולם כתבו לך פה ותראי שכולם צודקים

קמי1

New member
תירגעו כבר

אם אני רבה עם מישו זה לא עיניינכם ואל תיתערבו בבקשה אני יפטור לבד את הריבים שלי תפסיקו כבר להטיף לי ואל תדברו איתי על זה אוקי?????? תפסיקו להרוס לי את הכייף שאני ניכנסת לפורום ותפסיקו לרדת עליי תפסיקו עם זה זה פשוט מעצבן!!!!!!!!!!!! זה כאילו שכל הפורום מנדה אותך ואתם נותנים הרגשה מגעילה! אז אמרתי לה שבי בשקט אז סתם אל תיקחי ברצינות אוקייי?!?!?!? דיי כבר עם זה נימאססססססססס!

omer wild

New member
ניצול שרשור חשוב !!!

למישהו יש את מס´ האי סי קיו של עידן או את כתובת האימייל שלו ?! בבשה זה דחוווווווווף

omer wild

New member
ניצול שרשור חשוב !!!

למישהו יש את מס´ האי סי קיו של עידן או את כתובת האימייל שלו ?! בבשה זה דחוווווווווף

Benja GiRl

New member
אולי לך זה כיף שאת נכנסת לפורום אבל

לנו זה הורס!!! אין לך הודעות בלי קללות!!!

למעלה