לבנות

לבנות

אם מישהי רוצה לדעת אם אדם תפוס אז הוא תפוס ראיתי בפליקס שהוא אמר שהוא תפוס ושיש לו מישהי

../images/Emo175.gifכנסי מאמי ,,

אני יודעת שהוא אמר לפני כמה זמן שהוא תפוס וזה , אבל אל תפתחי הרבה הודעות כדי לשמור על הסדר של הפורום . אם את רוצה את יכולה ללכת לשירשור
ולהגיד את מה שאת רוצה או ללכת לאחד השירשור שלא קשורים לגיים בויז ולעשות - נצל"ש \
= ניצול שירשור , ואז להגיד את מה שאת רוצה . רק אם יש לך משהו - חשוב - להגיד על הבנים אז את יכולה לפתוח הודעה למרות שהשירשור קשור לאחד הבנים , עדיין לא היית צריכה לפתוח הודעה חדשה .

../images/Emo109.gif סתוונית עכשיו עצבנת אותי

תפסיקי עם זה מה את חשה שהוא חבר שלך שאת ככה יורדת עליו ???? ומי ירצה אותך ?????

../images/Emo20.gifסתווונית חלאס כברר זה כבר ממש לא מצחיק

סבבה את לא רוצה אותו כי הוא שונא אותך , סבבה אבל חלאסס את באה לפה רק להעיר ההוראות הא? תילכי תיהיי ברישמי למרות שםג שםם יש מלא בנות ששונמאות אותך אבלל חלאס זה מעצבןן כבר הבנוו פעם אחתת הבנו עם שניייהה פעם שלישית מה את רוצה שקל? חלללאססס , קלטנו \ : את ממש מגזימה

סתוונית מזה עודד פעעם מי תרצה אותווו בכלל

תפסיקי כבר להגיד עליו כל מיני דברים רעים זה ממש אבל ממש לא יפפה מה את לא מביננה??

hen love noli

New member
נו ו..

מזלל טוב מה אנחנו אמורות לעשוות?! וחלאאס ליפתוחח 35784658 הודעווווווווות אוףףףףף

../images/Emo141.gif../images/Emo207.gifבנות כנסו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב אז יתגעגעתייייי לכולם פההה רצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז רק נכנכסתיי להגידד שבת שלום לפני שאני הולכת כי נכנס שבתתת מוצאי שבת אני יכתובבבב אנייי מקווההה חעחעחע סורי על ההזנחות=]]]] אני רק רוצה פריקת אהבה קטנההה לבנות היכ יפות בעולם חעחע=] נבלה שלייי ופוטנהההההההה הבנותת הכיייייי מושלמות בעולם כפרעליכםםם אני חולהה עליכםםםם
ירדני שלי מי אוהב אותך יותר ממני מיי???רק אני חעחע
=]]] ספונית ילדה יפשליי את הכול3>..... ולכל שאר הפורום אןי לי זמןןןןן אני חיבת לעוף חעחעחע אז אוהבת אותכיםם גם שבת שלום יפות שלייי שבת שלום=]

למעלה