לבנות..

לבנות..

לפי דעתי זה קומיקס פשוט מושלם! אין לכם מושג איך התמכרתי לשנינות של זה, וגם די הזדהתי איתן.. רעיון מדהים!!

p r u d e n s

New member
הסוף לשרשורי השטות!!!../images/Emo46.gif../images/Emo176.gif

רוניני, לב מתוק, דבש- אם הייתי במקומכן אז הייתי מוחקת חצי מהפורום!!! גרררר רחלי--- ברוכה הבאה, אבל לא צריך לפתוח שרשור לזה... את יכולה לצרף את זה לשאר ההודעות...אבל אני מסכימה איתך לגמרי...קיצר-אולי אני נשמעת קצת כועסת אבל זה על שרשורי השטות בכלל ולא עליך תיהני פה

ODana

New member
../images/Emo24.gifנראה לך שנמחוק מישהי ש...

מתחנפת אלינו? מפתום. אבל בייסיקלי את צודקת, אחותי פרודנס
. אבל בגלל שכולן חדשות, אנחנו מחכות עם המשטרה

p r u d e n s

New member
אני קוראת לסדר בפורום../images/Emo176.gif

ולפורום שבו רק לבני אדם יש כניסה אליו... כדי להיפטר מהפרה...

מי בא לענתי? ../images/Emo24.gif

סופסוף מישהו התעורר בפורום הזה, ואני שמחה שזו דווקא פרודנסונת הקטנטנה שלי
. מחיקת הודעות שטות היא הצעד הראשון בדרך להבראת הפורום החולה הזה. משם צריך לעבור להודעות סתמיות, ואז להודעות מצחיקות, ואז להודעות כל הכונפות ואז... עד שישארו רק ההודעות שלי ושל רשג"דית פרודנסי
. אז בואו נתחיל לעבוד, בסדר?
"סליחה, אפשר לתלות כאן מודעה?" "זה לא קיר, זה החזה שלי" (מתוך "על גברים, נשים ורוני")

p r u d e n s

New member
לא שמעת מה אמרתי?../images/Emo176.gif

אמרתי: הכניסה לבני אדם בלבד!!!! ואני לא רשגד"ית...אני בקושי חניכה! אין לי עניבה אפילו!!! גרררר לפעמים אני רוצה לראות את הרגל שלך מסתובבת בדוכן של שלום, בחיי.

Roniii

New member
הקשר הצרפתי../images/Emo66.gif../images/Emo78.gif

נינה, יש לנו סדרה באורנג' ובאסקייפ. על החיים שלנו. על החיים המדכאים שלנו. סתם, אני קצת בדיכאון
, אבל לא הכל גרוע. אבך במקום שאני יטחון לך ת'מוח, אולי תיכנסי בעצמך? ואחרי זה תגידי בעצמך אם ענת היא לא הבהמה הכי גדולה שפגשת באחו...

למעלה