לבנות

b l a c k eyes

New member
מאוד מאוד../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif

לא כי בא לי עכשיו על בכי, חיתולים ובלאגן... אבל הם פשוט כ"כ חמודים

במבליק1

New member
אצלי זה הולך רק עם אהבה------>

כשאני בזוגיות וטוב לי אני רוצה, כשאני לא אז אני לא רוצה.... מוזר?

tuluse

New member
hell noooo

גם לי יש חברות שמידי פעם אומרות שהן רוצות תינוק קטני וחמודי. אני ממש לא יכולה להבין את זה. אני כולה בת 21. בעעע...זה ממש הדבר האחרון שאני מתכננת עכשיו
אבל בעתיד, כמובן

PooKiPsiT

New member
לא עכשיו.

אני צריכה עוד כמה שנים חופשיות לפני שאני משעבדת את עצמי לישות קטנה אחרת.

TEPELA

New member
אתם יודעים מה הכי מבאס בשרשור הזה?

שלכולכם יש אחיינים!! ולי לא.

איך אני אנסח את זה בצורה הכי לא מעליבה...

אמממ לא! טוב לי עם המצב הקיים מאוד טוב לי איתו אני לא מכירה מצב אחר ולא רוצה להכיר.

אבל לא יהיו לך אחיינים .

טוב , איך שניסחת את זה , את גם צודקת . :) טיעון טוב :)

לא לכולם יש .

היו לי בכיתה ילדים שהיו להם אחיינים\נות . לי גם עדיין אין אחיינים אחייניות , אבל לבני דודים שלי יש . זה אולי בגלל שאני הבכור ...

b0redavid

New member
!Jesus Christ! get a dog

חשבתי על ילדים ברצינות (אין דרך אחרת לחשוב על הנושא!) וברצינות שאינני מרגיש צורך ביצורים הנחותים האלו (נו, הם נמוכים ועושים צרכים בבית...) ודוגרי, אני לא מוצא סיבה להביא ילדים לעולם - בכלל או בגיל העשרים, יש זמן (פ'סדר, אני לא רוצה שיהיה להם הורה זקן מעפן כמו שלי, חשבתי גם על זה...) לפני שאני אביא ילדים לעולם (אם בכלל), אני אדאג להתבגר בעצמי. בינתיים, אני ממליץ לאנשים לנסות לעשות בייביסיטר ואולי לקחת חיית מחמד. על מנת להבין כמה אחריות, זמן, דאגה, כסף וכו העניין כרוך בו. זה שיעור טוב. והכי חשוב, לפני שאני אביא ילדים לעולם, אני אדאג לא לוותר על חלומות שלי, כדי שאני לא אשליך כעס על החיים המבוזבזים שלי כלפי הילדים שלי (אם בכלל).

TEPELA

New member
אני ממש מסכימה איתך.

האמת היא שהרצון הזה שדיברתי עליו הוא ממש ריגעי ועובר מהר. אבל כשהוא בא אז זה מאוד נחמד..

דנה 211086

New member
ממש לא...

אני בעצמי ילדה חיחיחי ומאיפה יהיה לי כסף לכל הדברים שתינוק צריך?

למעלה