לבנות- תגידו באמת...

לבנות- תגידו באמת...

מה אתן מרגישות כשאתן גומרות, וממה אתן הכי או בכלל גומרות?

שגיתא

New member
או מאיפה להתחיל ../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif

שירלי בתכלס אני נהנית כמעט מהכל זה לפעמים מתחיל אצלי מהריגוש עצמו, למשל החבר הראשון שאיתו שכבתי הגוף שלי עוד לפני שהוא הגיע בכלל, רק מהידיעה של גופי על חגיגת החושים שהולכת להיות (למרות שבחדירה עצמה הוא לא היה משהו אז לא ידעתי
) אבל היה לו כשרון ידני ולשוני שפשוט הגוף שלי זמרר אין לי הגדרה מילולית למה שחשתי, הוא גם היה מחמיא לי על איפור בושם אפילו סתם נפגשנו ברחוב זה היה נחמד לי ביותר, הגוף שלי היה מתחיל להתחמם עד כדי כך שפעם אחת לא התאפקתי ושחקתי עם עצמי וגמרתי קצת לפני שהוא הגיע, הוא היה בטוח שזה לכבודו הרטיבות מה שלא לגמרי לא היה נכון אז למה לאכזב אותו אין אצלי רתיעה מגמירה אחרי גמירה באותו אקט, לפעמים זה מלבוש סקסי מתחת וכשמתפשטים אני נהנית מזה למרות שגם בתחתוני סבתא נהנתי לא פחות, אפילו אני נהנית מלפנק את המאהב שלי, פעם אחת בבוקר אחרי לילה מספק בהחלט, הרגשתי דחף בלתי מוסבר פשוט לנשק אותו בכל הגוף וזה מה שעשיתי אחרי קלטתי תזוזה מאצלו (לא רציתי להעיר אותו לא אוהבת להעיר אנשים בכלל
התגובה שלו היתה "את מחפשת זיון של בוקר" האמת שלא
כל כך נהנתי לפנק לגעת ללוש ללקק הכל בכל הגוף שלו הוא לא היה חטוב אבל יש לו גוף כל כך נעים ונגעתי בו עם הרבה יותר מרק הידיים שלי מאד התחממתי מי זה וממש בכל הגוף
, ולמרות שהסקס היה מדהים לאין שיעור הנאתי לא היתה נפגמת עם לא היה "זיון"
ההנאה שלי היא גם מלהעיז לא לפחד לעשות במקום שונה, מלעשות, לבקש, לשאול לבדוק גם כשאני לבד או עם מאהב/מאהבת (אין לי נטיות לנשים אבל אני לא שוללת נטיות אחרות
) אני לא מאמינה בכאב או בסמים ואני לא שותה אני לא מאמינה בחוויה של אבדן או קהות חושים אני מנסה אם זה מתאים כמובן אם זה לא נראה לי הוא יכול לקפוץ 300 פעם ולא יעזור לו אני מזל שור
אבל אם זה נראה לי אני מנסה לפחות פעם אחת אם אני לא נהנית מזה בפעם הראשונה או השנייה לפחות ניסיתי כמו למשל שבקשתי ממנו שיפנק לי את הגוף עם קוביית קרח תשמעי לא התאכזבתי
בקטע זוגי כשעושים לי כיף הרבה יותר קל לי לעשות כיף
שגיתא

למעלה