לבנות שמוכנות לעזור

לבנות שמוכנות לעזור

שלום לכולם! שמי ענבל ואני זקוקה לקצת עזרה מהבנות... שנה שעברה סיימתי את לימודי תואר ראשון במכללה, אך נותרה לי עבודה סמינריונית אחרונה לעשות, בנושא חזרה בשאלה. נתקלתי בקושי למצוא בנות חוזרות בשאלה, בכלל, ושסכימות להתראיין, בפרט. אודה מקרב לב לכל בחורה שתסכים לעזור לי!!! ענבל 054-6765846 [email protected]

לבנות שמוכנות לעזור

כל סוגי הבנות, כל הצבעים, הגדלים, המבטאים, כולן אלי לפרטי לצורך ניסויים מסויימים. המדע ואני מודים לכן. suck my@$#%@#%.com

sivanshani

New member
סתם חשבתי,../images/Emo197.gif

שטיפוסים מסויימים, שמסיבת מסויימות, רוצים לחשוף יוצאים/יוצאות, פשוט יכולים להתחזות לכותבי "עבודות סמינריוניות", או "מחקרים" וכדומה. סתם חשבתי לי.

אומי5

New member
במיוחד אלה שבוחרים סקטור מסוים

כמו ,רק חרדים לשעבר,או רק גור לשעבר.....

תשובה לתגובה

לא, אני לא טיפוס בזוי או נלוז, אני פשוט באמת רוצה לסיים את העבודה הסמינריונית... ולכל שאר המגיבים שקוראים את ההודעה- מה נסגר אתכם? ולבנות הרציניות (לא הבנים שהראו על מה הם רק חושבים), פשוט תתקשרו ותראו שאני בסדר... תודה מראש, ענבל.

תהיו רציניים לרגע

הבחורה פירסמה טלפון, לא מעשה חכם במיוחד, אבל זה מראה שהיא ממש רצינית, די עם הציניות.

מותר לי

New member
לא ממש ../images/Emo4.gif

גם חברה שלי עשתה כמה שטויות בשביל למצוא אותי... כבדהו וחשדהו...

וואו זה אשכרה נושא חם שם באקדמיה

הא? האם זו "שנת היוצאים בשאלה"? או שתמו הנושאים שעליהם אפשר לכתוב עבודות סמינריוניות? נ.ב. אני כופר, לא כופרת

naty 1

New member
מכללה

זה חרא לימודים בוא אנחנו עוזרים/ות רק לכאלו מאוניברסיטאות כפירים רשו ורעבו חתולים יללו וליקקו חלב מהשפתיים

למעלה