לבנות שמבינות

לבנות שמבינות

תמיד אהבתי להשתעשע עם חיות המעבדה, ובמיוחד עם הארנבים. בית החיות הגדול שבמקום עבודתי, והגישה החופשית לשם איפשרו לי שעות רבות של משחק והנאה רבה עם עדר הארנבים שתמיד ציפו לבואי. היו שם המון ארנבים. צעירים, ומבוגרים. בהירים או כהים. שקטים ובישנים או רועשים וקופצניים. הייתי בוחרת אחד, מלטפת אותו בין אוזניו, לפעמים גם על הבטן השעירה, ובמקרים מיוחדים אף מאמצת אותו קלות לחיבוק מפנק. אבל תמיד מיד משיבה אותו חזרה לכלוב, נועלת את הדלת מאחורי, ונעלמת. עד שיום אחד הציץ ארנב שונה. קצת אדמוני, עם מבט שובה לב, מה גם שהיה משמיע קולות ציוציים מתוקים להפליא. התבוננתי בו - והוא החזיר לי מבט חכם ושובב, ליטפתי אותו קלות בראשו, והוא מיד נשכב על גבו כדי שאלטף גם את הבטן, אימצתי אותו אל ליבי, ומיד הוא השתכן שם לבטח, ולא הסכים לעזוב. מהססת, לקחתי אותו איתי הביתה. ידעתי שאני עוברת על החוק. אסור להקשר רגשית לחיות מעבדה. אסור לדייג לאהוב דגים. אבל לא יכולתי להתאפק. מאז הוא איתי בכל מקום. תמיד בחיקי. חם ומתפנק. בעבודה, ובבית, ולכל מקום שאליו אלך. לא אוכל להמשיך להחזיק בו. הוא דורש כבר יותר מדי תשומת לב וטיפול. מה גם שנראה לי שהוא מתכנן לעשות פיפי על הכרית של הבעל. מסוכן ביותר. אז - אני לא יכולה להמשיך להחזיק בו, ולא יכולה להחזיר אותו לכלוב בבית החיות, אני אתגעגע מדי. אז מה אתן אומרות, בנות? מה עלי לעשות? התחלתי להחליד, הא? חחחחחחחח

אמנם אני לא בת שמבינה אבל...

אפשר למשל לכתוב משהו בפורום של הארנבים ואז הוא כמובן יבין מייד את הרמז וייעלם לו כאילו מעולם לא היה קיים...

לסופר המדהים

פיספסת אולי את הנקודה העיקרית. אם הייתי רוצה שיעלם - הייתי כבר עושה משהוא בנדון. הבעיה היא בדיוק הפוכה. אני רוצה אותו יותר ויותר.. התמכרתי לגרגורים המתפנקים שלו,לליטוף שפמו על פני גופי, ולפרוה הנעימה שלו. לא יכולה יותר בלי הגגגרררררררר שלו. נפלתי חזק.

אני והכלבה שלי ....

נטע לי יש בעיה דומה .... לפני שנה וחצי אמצנו אני ושי בעלי כלבה מסכנה מצער בעלי חיים . הכלבה היתה בת שנה וגדולה ושי כמובן ריחם עליה ולקחנו אותה . ומאז ועד היום אין לנו מנוחה ממנה. היא אוכלת הכל במיוחד נייט טואלט , גיסי קורא לה בלונדינית = יפה וטיפשה. לפעמים אני חוזרת מהעבודה ורוצה לזרוק אותה לרחוב .... היא הורסת לי את כל הבית . ואז אני מביטה בעינים היפות שלה והלב שלי נמס לי בקירבי . אני לא יכולה בלעדיה היא ממש כמו בת קטנה שלי . אז מה בגלל שהיא עושה בלאגן לזרוק אותה ??? = בחיים לא. תשאירי לך את הארנב בקטן יצור מסכן רחום וקסום. שלך שרון ובאפי (הכלבה שלי )

הקצין

New member
לך שרון

שרון יש לי כלבת זאב חמודה והרסנית כמו רוב הכלבים . מה לעשות ככה זה עם הכלבים אוהבים אותם אפילו שהם הרסניים . לידיעתך הכלבה שלי מרימה טלפונים כאשר הם מצלצלים ואף אחד לא עונה ... נו ניראה אותך מוסרת כלב כזה ואפילו שהוא שובב ... שלך קצין וג`נטלמן

Cגל

New member
אז מה, גם חמותי עונה לטלפונים ועדיין אני מוכנה למסור אותה

שרון מתוקונת

תודה על התגובה המקסימה, אבל לדעתי הבעיות שלנו שונות לחלוטין, למרות שהמקור שלהן אולי דומה. הארנבון שלי הוא לא ממש ארנבון, בטח שלא קטן ואפילו לא מסכן. אבל הוא קסום עד מאד. עדין לא הרס לי את הבית, ואני אשמור מאד שגם לא יהרוס. יכול להיות שהוא אוכל נייר טואלט, למרות שלא כל כך נראה לי. הוא כמה פעמים קרא לי בלונדינית, אבל לא לקחתי את זה ללב, ומעולם לא חשבתי לזרוק אותו לרחוב. מעולם ולעולם. עוד לא הבטתי ממש ממש לתוך עיניו, אבל נמסתי גם ככה. וזו בדיוק הבעיה. שלך, נטע

חחח מטע-רציתי להגיב ברצינות אבל,

נו, מה אני לא מכירה אותך? חשדתי...ולא התבדיתי! חחח, חולה עלייך יה מטורפת, אלת האהבה.

טוב מנסה לענות על השאלה...את קצת מקשה!

תקררי יחסים יקירתי, תכניסי אותו לכלוב בבית. כך הוא לא יעשה פיפי על הכרית של הבעל.הבעל יהיה מרוצה. ואת לא ממש תפרדי ממנו.ואת תהיי מרוצה. הקיצקצ....תחליטי לבד! האינסטינקטים שלך יעזרו לך... והם טובים,האינסטינקטים... ממני שמקשה עלייך עוד יותר(הסתבכתי) אלת האהבה.

למעלה