לבנות של בני ציון

מצב
הנושא נעול.

אביב72

New member
לבנות של בני ציון

לבנות של בני ציון
שלום, אני מטופלת של ד"ר קלדרון. וברצוני לדעת כיצד אמור להתנהל הקשר עם הרופא המטפל? התרשמנו לטובה מהרופא בביקורינו אצלו בקליניקה. אבל לעיתים בשיחות הטלפון יש לנו את התחושה שהוא אינו יודע מי אנחנו. אני יודעת שההתאמה נקבעת בסופו של דבר ע"י הפרטים היבשים, אבל יש לי תחושה שהתהליך פחות אישי ממה שקיוויתי. האם גם אתן נתקלתם בזה?

אנחנו מרגישים ממש ההפך..

לבנות של בני ציון
שלום, אני מטופלת של ד"ר קלדרון. וברצוני לדעת כיצד אמור להתנהל הקשר עם הרופא המטפל? התרשמנו לטובה מהרופא בביקורינו אצלו בקליניקה. אבל לעיתים בשיחות הטלפון יש לנו את התחושה שהוא אינו יודע מי אנחנו. אני יודעת שההתאמה נקבעת בסופו של דבר ע"י הפרטים היבשים, אבל יש לי תחושה שהתהליך פחות אישי ממה שקיוויתי. האם גם אתן נתקלתם בזה?
אנחנו מרגישים ממש ההפך..
הי אביב. אנחנו מטופלים של לויט אמנם אבל כל פעם שאני מתקשרת-אליו או למשהו אחר מהצוות אני רק אומרת את השם שלי, אפילו בלי שם משפחה והם כבר יודעים במה מדובר. עד כדי כך שפעם לפני טיסה התקשרתי למעבדה וענתה לי משהי שאני לא מכירה, אמרתי מדברת תשעה חודשים רצינו לדעת אם יש לנו זרע אצלכם. היא ביקשה שאתקשר עוד מעט והיא תבדוק, התחלתי להגיד לה את השם של בעלי, והיא מיד קטעה אותי ואמרה שהיא יודעת. היינו בשוק. והיו עוד מקרים כאלו. לגבי קלדרון אני לא ממש יודעת, אבל יכול להיות שסתם נראה לכם שהוא לא יודע מי אתם. אבל בכל מקרה אם את מפחדת על ההתאמה-לא נראה לי שיש לך סיבה, זה לא ממש קשור לאם הוא מזהה אתכם בטלפון או לא. בכל מקרה בהצלחה. אתם חדשים בעסק?

אביב72

New member
היי תשעה חודשים

אנחנו מרגישים ממש ההפך..
הי אביב. אנחנו מטופלים של לויט אמנם אבל כל פעם שאני מתקשרת-אליו או למשהו אחר מהצוות אני רק אומרת את השם שלי, אפילו בלי שם משפחה והם כבר יודעים במה מדובר. עד כדי כך שפעם לפני טיסה התקשרתי למעבדה וענתה לי משהי שאני לא מכירה, אמרתי מדברת תשעה חודשים רצינו לדעת אם יש לנו זרע אצלכם. היא ביקשה שאתקשר עוד מעט והיא תבדוק, התחלתי להגיד לה את השם של בעלי, והיא מיד קטעה אותי ואמרה שהיא יודעת. היינו בשוק. והיו עוד מקרים כאלו. לגבי קלדרון אני לא ממש יודעת, אבל יכול להיות שסתם נראה לכם שהוא לא יודע מי אתם. אבל בכל מקרה אם את מפחדת על ההתאמה-לא נראה לי שיש לך סיבה, זה לא ממש קשור לאם הוא מזהה אתכם בטלפון או לא. בכל מקרה בהצלחה. אתם חדשים בעסק?
היי תשעה חודשים
היי תשעה חודשים , ובכן אפשר לומר שאנחנו חדשים בעסק. זמן ממושך קראנו בפורוםוקיבלנו מיידע. ביקרנו אצל מספר רופאים (הדסה , שיבא) והחלטנו בסופו של דבר לבחור במסלול של בני ציון. את רוב הבדיקות המקדימות סיימתי ובהתרגשות רבה אנחנו מחכים ל"רגע הגדול". אני חושבת שבגלל זה קוויתי ש"ידעו" יותר מי אני - כך אולי ההתאמה תהא לא רק ע"פ נתונים יבשים. נראה לי שאני צריכה להבין שיש דברים שאי אפשר לשלוט בהם?

לגבי קלדרון ובני ציון

היי תשעה חודשים
היי תשעה חודשים , ובכן אפשר לומר שאנחנו חדשים בעסק. זמן ממושך קראנו בפורוםוקיבלנו מיידע. ביקרנו אצל מספר רופאים (הדסה , שיבא) והחלטנו בסופו של דבר לבחור במסלול של בני ציון. את רוב הבדיקות המקדימות סיימתי ובהתרגשות רבה אנחנו מחכים ל"רגע הגדול". אני חושבת שבגלל זה קוויתי ש"ידעו" יותר מי אני - כך אולי ההתאמה תהא לא רק ע"פ נתונים יבשים. נראה לי שאני צריכה להבין שיש דברים שאי אפשר לשלוט בהם?
לגבי קלדרון ובני ציון
אני אמנם הייתי פרטי אצל קלדרון , אבל ציצלתי הרבה ונידנדתי , ובהתחלה אפילו שלחתי מייל , כי היתה איזו אי הבנה עוד לפני שפגשתיו פעם ראשונה, תמיד ענה לי בחביבות לא קרה שלא זכר מי אני לא הוא ולא שרהל'ה אשתו שהיא המזכירה שלו. וכמובן צוות המעבדה בראשות גניה הנפלאה. מה שאת מתארת קרה לי אצל רופא פוריות אחר במסלול אחר , שם כששאלתי מדוע זה קורה התשובה היתה שהוא מאוד עמוס , ויש לו המון תיקים לא רקבשל תרומה ולכן כל פעם הייתי צריכה לציין מי אני ומהי מטרת הטלפון. בסה"כ הם מטפלים בהרבה מקרים לא רק כמו המקרה שלנו , וקורה שצריך להזכיר , זה לא נורא אם ברגע שמזכירים יודעים במה מדובר ומקבלים את התשובה אז זה בסדר. לגבי קלדרון לי קרה פעמיים שהיה במילואים וכל פעם שהתקשר מאוחר התנצל על כך שחזר מאוחר כי במילואים אין לו את המחשב עם הנתונים. בסה"כ הייתי מרוצה מהיחס בכל פגישה היתה התיחסות נפלאה , תמיד בחביבות ענייניות ומקצועיות. בהצלחה

adamama

New member
אני מרגישה את אותה תחושה

לבנות של בני ציון
אני מרגישה את אותה תחושה
אני חדשה אצלו, ומהפעמים הספורות שדיברתי איתו בטלפון גם התרשמתי שהוא לא ממש זוכר. אני מקוה שזו תחושה זמנית [אולי איזה לחץ של הרבה מטופלות חדשות.] בפגישה הרגשתי נהדר- רצינות והקשבה ויסודיות יותר מהרופאים הקודמים שלי- שגם הם קליברים ונהדרים. אני סומכת על ההמלצות של האנשים בפורום ואני בטוחה שיהיה בסדר. בנתיים אני פשוט חוזרת ומזכירה לו את הפרטים החשובים לי , גם במחיר שהוא יחשוב שאני נודניקית. אני בטוחה שלקראת הנסיעה התחושה שלי תשתפר. בהצלחה

לאביב שלום

לבנות של בני ציון
לאביב שלום
רוצה לומר שאני מכירה את התחושה ולי בנוסף שלא זיהה אותי שאל אותי האם אני מעונינת לעשות טיפול שלא הבנתי איך שואל אותי על טיפול שלא מתאים לי ובלבל אותי עם משני כנראה אחרת אבל אני מקווה שבשבלך קלדרון קצת יותר מפוקס על עצמו אני שומעת רק דברים חיוביים ומציע לא להתרגש רק לשמור על עירנות ומה שלא נראה לא להתבייש ולבקש הסברים מאחלת בהצלחה דרך אגב בחודש הבא יש לי תור אצלו אשמח לשמוע חוות דעת נוספת אני הולכת דרך הבית חולים לא פרטי הבנתי שזה אותו הדבר אצלו.שיהיה לכולם בהצלחה

אם אני לא טועה

לאביב שלום
רוצה לומר שאני מכירה את התחושה ולי בנוסף שלא זיהה אותי שאל אותי האם אני מעונינת לעשות טיפול שלא הבנתי איך שואל אותי על טיפול שלא מתאים לי ובלבל אותי עם משני כנראה אחרת אבל אני מקווה שבשבלך קלדרון קצת יותר מפוקס על עצמו אני שומעת רק דברים חיוביים ומציע לא להתרגש רק לשמור על עירנות ומה שלא נראה לא להתבייש ולבקש הסברים מאחלת בהצלחה דרך אגב בחודש הבא יש לי תור אצלו אשמח לשמוע חוות דעת נוספת אני הולכת דרך הבית חולים לא פרטי הבנתי שזה אותו הדבר אצלו.שיהיה לכולם בהצלחה
אם אני לא טועה
אני לא בטוחה אבל נראה לי שאם את הולכת דרך בית החולים את מופנית ללויט ולא לקלדרון. ואם זה באמת נכון אז אין לך מה לדאוג, לויט מזהה אותי מהשם הפרטי שלי ובד"כ זוכר עלי הכל. תמיד כשאני מדברת איתו אני מקבלת את התחושה של מטופלת יחידה. בקיצור הוא ממש אחלה ויש לו כנראה זכרון טוב...

בריזה1

New member
אני לא נתקלתי בזה כי לויט טיפל

לבנות של בני ציון
אני לא נתקלתי בזה כי לויט טיפל
בי גם לפני המסלול של התרומה. אני מבינה שהתחושה לא נעימה אבל צריך להבין שמדובר ברופאים עמוסים במיוחד ויתכן שבשיחות הטלפון הראשונות קצת קשה לרופא לזכור באופן מדוייק כל מטופלת. אני מציעה בפתיחת כל שיחת טלפון להזדהות בשם מלא ואפילו להזכיר את הביקור האחרון ואת סוג הטיפול. זה כבר יזכיר לו
לגבי ההתאמה כנראה שהם מציינים לפניהם פרטים חשובים כדי שיוכלו לעשות את ההתאמה ובכל מקרה לא הייתי בונה על התאמה של אחד על אחד הם מתאימים תורמת לנתרמת עפ"י הבנות ששיש להם באותו מחזור.

בני ציון מי עדיף קלדרון או לויט?

לבנות של בני ציון
וכמו כן, איך מסדירים ומה היתרון אם יש, למסלול בני ציון דרך קופת חולים כללית (יש לי מושלם). האם יש שוני בעלות? צריך הפניה או טפסים ? אשמח לקבל הסבר.

בין עיני שניהם אותו הדבר

וכמו כן, איך מסדירים ומה היתרון אם יש, למסלול בני ציון דרך קופת חולים כללית (יש לי מושלם). האם יש שוני בעלות? צריך הפניה או טפסים ? אשמח לקבל הסבר.
בין עיני שניהם אותו הדבר
ומקסימים אצלנו: ד"ר קלדרון ביצע את ההכנה והוביל את התהליך ד"ר לויט ביצע את השאיבה והחזרה ברומניה ד"ר זיסקינד (אמבריולוגית) ביצעה את העבודה השחורה של ההפריה ודגירה עד להחזרה. המון המון בהצלחה

כנ"ל אצלי

בין עיני שניהם אותו הדבר
ומקסימים אצלנו: ד"ר קלדרון ביצע את ההכנה והוביל את התהליך ד"ר לויט ביצע את השאיבה והחזרה ברומניה ד"ר זיסקינד (אמבריולוגית) ביצעה את העבודה השחורה של ההפריה ודגירה עד להחזרה. המון המון בהצלחה
כנ"ל אצלי
כולם היו בסדר חביבים מקצועיים , לגבי ההחזרה אין שליטה שלך מי יוצא כי זה הם קובעים ביניהם. שמתי לב אם אני לא טועה שלויט יוצא יותר להחזרות

אני אישית חוותי כמה מקרים....

לבנות של בני ציון
שונים איתו ויש לזכור שהוא גם סמנכ"ל ב"ח בני-ציון בנוסף להיות מנהל מחלקת IVF ובנוסף לנהל שתי קלניקות פרטיות. הפגישה הראשונה שלנו איתו היה ממש לאחר שפלפלת קיבלה את הבשורה והוא אמר לה "אין לך מה לדאוג את תהי בהיריון ועוד אמא מקסימה". פלפלת הפסיקה לבכות והחלה לחייך שוב. ממש החזיר לי את אשתי באותה רגע
. פעם הוא התקשר להודיע לנו שיש לנו בטא חיובית, הזכרנו לו שהבטא החיובית שייכת לחברת פורום אחרת ואנחנו בחודש שישי.(זה היה לפני שנתיים) אותה חברת פורום הגיעה עליו דרכינו אולי בגלל זה היה לו קצת בלבול
. כאשר פלפלת הייתה מאושפזת בשמירת היריון, כחודש לפני הלידה, הוא היה מעדכן בצורה שותפת ע"י מנהל המחלקה אישית למצבה. פלפלת הייתה מואשפזת בב"ח כרמל. כאשר היא הייתה בחדר לידה הוא התקשר אלי אישית לברר מה קורה. אני לא אשכח את הסיטואציה. פלפלת יושבת עם הרגליים למעלה ויש רופאה שמחדירה לה בלון לצורך הכנה לזירוז, הטלפון מצלצל והוא נמצא בקו השני והרופא כאילו נעמדת דום ואמרת לי תגידו לו שיחכה על הקו כדי שאוכל לדבר איתו ולשלוח לו נשיקות. אני שוב מזכיר, הוא נימצא בבני-ציון ואנחנו היינו בכרמל. אין עליו ואני ממליץ

שושקה543

New member
אני מטופלת אצל לויט...

שונים איתו ויש לזכור שהוא גם סמנכ"ל ב"ח בני-ציון בנוסף להיות מנהל מחלקת IVF ובנוסף לנהל שתי קלניקות פרטיות. הפגישה הראשונה שלנו איתו היה ממש לאחר שפלפלת קיבלה את הבשורה והוא אמר לה "אין לך מה לדאוג את תהי בהיריון ועוד אמא מקסימה". פלפלת הפסיקה לבכות והחלה לחייך שוב. ממש החזיר לי את אשתי באותה רגע
. פעם הוא התקשר להודיע לנו שיש לנו בטא חיובית, הזכרנו לו שהבטא החיובית שייכת לחברת פורום אחרת ואנחנו בחודש שישי.(זה היה לפני שנתיים) אותה חברת פורום הגיעה עליו דרכינו אולי בגלל זה היה לו קצת בלבול
. כאשר פלפלת הייתה מאושפזת בשמירת היריון, כחודש לפני הלידה, הוא היה מעדכן בצורה שותפת ע"י מנהל המחלקה אישית למצבה. פלפלת הייתה מואשפזת בב"ח כרמל. כאשר היא הייתה בחדר לידה הוא התקשר אלי אישית לברר מה קורה. אני לא אשכח את הסיטואציה. פלפלת יושבת עם הרגליים למעלה ויש רופאה שמחדירה לה בלון לצורך הכנה לזירוז, הטלפון מצלצל והוא נמצא בקו השני והרופא כאילו נעמדת דום ואמרת לי תגידו לו שיחכה על הקו כדי שאוכל לדבר איתו ולשלוח לו נשיקות. אני שוב מזכיר, הוא נימצא בבני-ציון ואנחנו היינו בכרמל. אין עליו ואני ממליץ
אני מטופלת אצל לויט...
דרך קופת חולים כללית. הוא פשוט מקסים ובעל חוש הומור ומותק של בן אדם. תמיד זוכר במי מדובר ואת כל הפרטים הנילווים, רק צריך להגיד את השם , זה לא נורא כל כך. בשני הטיפולים שעשיתי אצלו ( עכשיו אני מחכה לבדיקת בטא ביום חמישי) המזכירה שלו במחלקה (מרים) פנתה בעצמה לקופת החולים כדי לקבל התחייבויות, וכל מה שאני הייתי צריכה לעשות זה להרים אליהם טלפון, לחייב את כרטיס האשראי בעלות הוצאת ההתחייבות והם כבר פיקססו למרים. זה עוזר מאד, פחות כאב ראש והתרוצצויות. ההתאמה של התורמת באמת נעשית לפי אותו מחזור תורמות ועל פי תמונה שלך ובקשות מיוחדות לצבעים וכו'. שיהיה לך בהצלחה ולכולנו.

מלח יקר וגם פלפלת. תודה על השיתוף

מלח יקר וגם פלפלת. תודה על השיתוף
והמידע. היה מרגש לקרוא. נשמע שבאמת הוא אכפתי ומסור. אני מקווה שהשנים שעברו, והמוני המטופלות לא שחקו אותו.

ROSMARY

New member
כמה פעמים היית אצלו ?

לבנות של בני ציון
כמה פעמים היית אצלו ?
אני הייתי אצלו רק פעם אחת - הרגשתי יחס מאוד אישי , אבל אני לא מצפה שהוא יזכור אותי וידבר איתי כאילו הוא מכיר אותי הרבה זמן . אבל את יודעת מה - היום דיברתי עם שרה אשתו ומזכירתו - והיא לא ראתה אותי אף פעם אבל דיברה איתי כאילו היא מכירה אותי שנים - ממש מקסימה ., אז אני לא חושבת שאת צריכה לצפות ליתור מידי , הכי חשוב שיצליח - ופה אני כן יודעת שאכפת לו שיצליח - כי ההצלחה שלך זה ההצלחה שלו לא ? רוזמרי

מצב
הנושא נעול.
למעלה