לבנות שלומית ....

לבנות שלומית ....

היי בנות אני חייבת את עזרתכן אני מעוניינת לעשות עוד שנה עברתי על החוברת 1000 פעם (הגזמתי קצת) כול מה שעניין אותי והייתי מעוניינת לא מסתדר אין דיור , אין תקנים , וכו'.... וכאן אני צריכה את עזרתכן אם עשית שנה שרות ואת עוזבת או ממשיכה לשניה אך לא באותו מקום ותוכלי להמליץ לי על מקום שרותך תספרי לי חוויות איך היה השרות? מה היה תפקידך? הרגשת מנוצלת? אם גרת בבית או בדירת שרות ? ועוד דברים שאת חושבת שחשובים זה יעזור לי להגיע להחלטות אז אם עשית שנה ואת עוזבת או אם עשית שנה ואת השניה במקום אחר נא תמליצי לי על מקומך עדיף במסרים אישים . בתודה מראש אורית לוי נ.ב אם את יודעת על עמותה שעובדת עם המשטרה אשמח לדעת על כך

pinoki

New member
אוקיי...

אולי תגידי איפה עשית את השנה שלך? ומה בדיוק את רוצה? עבודה עם ילדים/זקנים? עבודה עם קהל? על מחשב בלי מחשב.. מה את יודעת מה לא.. עכשיו אני עושה את השנה השניה שלי בבית חולים באותה מחלקה.. בהתחלה רציתי לגוון אבל החלטתי להישאר מכמה סיבות : 1. הצוות הנהדר 2. העבודה שכבר התרגלתי עליה 3. המקום שהוצא לי לא היה ממש נחמד.. אז .. אני גרה ליד העבודה.. ממש 10 דק' מהבית.. לא מרגישה מנוצלת.. יודעת מה העבודה שלי.. ולומדת לעשות הכל לבד.. אממ... זהו נראה לי.. זהו

היי קודם כול תודה שהגבת דבר שני ...

אם היית קוראת את הכרטיס האישי שלי או את שאר ההודעות שלי היית יודעת שאני מורה סייעת מה אני רוצה לעשות בשנה השניה אני עדין לא יודעת .. ובשביל זה אני רוצה לשמוע חוויות של אחרות , בכול אופן תודה על התייחסותך להודעתי ממני אורית

M o n a L i s a

New member
אוריתו'ש ../images/Emo9.gif

אני אמנם רק בשנה הראשונה שלי, אבל אני כבר יכולה להליץ לך על מקום השירות שלי. (אני שם כבר 5 חודשים...פזמניקית...
) אני לא בטוחה שהכיוןון שאני בחרתי בו יעניין אותך, אבל אני אספר קצת לפי הנקודות שציינת. אני עובדת כחלק מצוות ההדרכה של מחנה מעפילים עתלית. זה כולל הדרכות של כל האוכלוסיות, החל מילדים בכיתה ב' ועד בתי אבות ואנשים עם מוגבליויות שונות. חוץ מהדרכה, אני עושה כל מיני דברים, בעיקר עוזרת לצוות המקומי. מתייקת קצת, עושה הזמנות ביקורים, שולתת שאלוני העפלה ועוד כל מיני דברים, אבל העיקר הוא הדרכה, הדרכה והדרכה.
אני לא אשקר ואומר שלא פעם ולא פעמיים הרגשתי מנוצלת, ולמרות ששוחחתי עם הצוות לא תמיד ירדה לי האבן מהלב, אבל הצוות מורכב מאנשים חמים ונפלאים ואני מרגישה כבר מאוד בבית!!!
אני גרה בבית, אך ישנה אפשרות לדירת שירות בחיפה במידת הצורך (תלוי איפה את גרה). באמת שאין לי מושג לגביי המשטרה, הייתי בטוחה שיש בשלומית אבל תיקנו אותי. (תודה למי שתיקן
).

למעלה