לבנות ורני

דנדוש383

New member
תודה

היא מקסימה!!! עשית את זה בפוטושופ? ועוד משהו: אני חייבת לשים את החתימה כשאני מפרסמת אותה?

SweetGirlll

New member
הדולי הראשונה שלי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

היום למדתי לעשות דוליז, וזאת הראשונה שלי!
ואני רוצה להקדיש אותה לליאור, שלימדה אותי...

יו! לא היית צריכה להקדיש אותה לי!..

איזה כיף! *מסמיקה*
, אבל עתליה......חחח... שכחת לשים את הדולי הראשונה והמקסימה שלך! טוף, לא נורא תשלחי שוב מחר.. לילה טובבב לכווווווולם!

וואי בנות הרגתן אותי

השירשורים פה כאלה פאקינג ארוכים שאני לא זוכרת מה להגיב למי ככה שכתבתי הכל על דף ועכשיו אני מקלידה את זה אז פשוט תקראו את ההערה לכם כי זה ארוך אז ככה: nasty girl-אהבתי את הראשונה חוץ מהגבות והאיפור די מוגזם והשניה כבר הגבתי בשירשור אחר- מ-ה-מ-מ-ת!!!! ענת-יפה רק שהכנפיים לא נראות ממש אמיתיות...ומהדוליז האחרות לא מתתי על הראשונות אבל שתי האחרונות אהבתי בר-יש לך שם יפה
אבל הדולי לא אהבתי בגלל הציצי והשיער אוראל-נתחיל מימין לשמאל: ירוקה-אהבתי כחולה-אהבתי סגולה-יותר מדי שיער לטעמי-בגדים יפים צהובה-יפה אבל השפתיים בלתי נראות כדאי לך לשנות להן צבע לדעתי ורודה-...לא מתתי עליה אבל אולי זה כי אני שונאת ורוד... לפני אחרונה-לא אהבתי את השיער אחרונה-גם המכנס והשיער לא נראים אמיתיים דנדוש383-את הראשונה לא אהבתי והשניה מקסימה dandush261-ה את קופצת היא הביעה את דעתה והיא לא אמרה את זה בצורה מגעילה או משהו או שכנראה את רק אוהבת לשמוע איזה יופי אז אם ככה עדיף שאני אשתוק - תביני לבד מה דעתי... לאנה-חמודה מאוד אבל אני לא אוהבת את הבייס הזה-הסיכה ממש מגניבה chatenoire-מ-ה-מ-מ-ו-ת !!!בייחוד השיער של השניה-מדהים!!! sweetgirl-יפה אבל דרוש כמה שיפורים עכשיו שאלה:מה זה כל התוכנות האלה שאתן מדברות עליהם ויכול להיות שהבובות יצאו הרבה יותר יפה כשעושים אותם בהן???כי אין לי הרגתם אותי איזה ארוכה התגובה...

שמוצה

New member
היי

הנה עוד דולי שלי, היא די נחמדה אבל יש לה איפור מוזר לא? בבקשה תכתבו תגובות!

למעלה