לבנות הפורום

לבנות הפורום

אני עוקבת אחר הפורום הזה כבר הרבה זמן ושמתי לב לתופעה מדאיגה.חולמנית,מנהלת הפורום החביבה עושה שימוש בפורום לצורכי פירסום.אומנם בצורה סמויה אבל יש פה ממש אהדה ברורה לרשת עונות וממש התייחסות שלילת לרשת מתאים לי.לא ברור לי למה.נכון שבנות אחרות מחמיאות לרשת מתאים לי אבל להכפיש את הרשת בגלל מוכרת בסניף ספציפי? אןלי במונחים שמוצגים פה אני רק "מלאה"(מידה 48-50)אבל משוטטת היטב ברשתות הידועות:קרייזי ליין,ג'אמפ,עונות,מתאים לי..... מוצאת בעיקר בג'אמפ .במתאים לי אני לא כול כך מוצאת רק פה ושם כי מאד יקר והרבה מהדברים באמת "אוהלים"או צמודים מידי בליין החדש אבל מפה ועד להתייחסות עוינת לחברה?... וההפרזה ביחס למדהימות של עונות באמת מעוררת פליאה וחשד..... אם כל הכבוד,גם עונות לא זולים בכלל (ביחס לג'אמפ וקרייזי נגיד)רוב הקולקציה מבוגרת ורוב הגינסים בגזרה מאד לא מחמיאה שמבליטה את הבטן..... נא לשמור על פרופורציה ואיזון,את מנהלת הפורום ואמורה לפחות לשמור על מידה מסויימת של איזון ואובייקטיביות.

may24

New member
היי אתרוגית....

אני לא חושבת שלמנהלת הפורם יש כוונה נסתרת לפרסם את רשת עונות ואני יודעת זאת מהיכרות אישית איתה, אני חושבת שכל אחת מהחברות שציינת למעלה יש בגדים יפים, אבל לא צריך להאשים את חולמנית שלנו בפירסום חברה כלשהי למטרת רווח..... ברוכה הבאה
מאי

DREAM111

New member
שלום אתרוגית וברוכה הבאה

אז נתחיל מכך ששמי חלומית ולא חלמונית אני חולמת על......... עכשיו לגבי פרסום חברה מסויימת או אחרת. אכן אני מעריצה של חברת עונות כקונה שלהם אבל לא פחות אוהבת את אישה אישה או קרייזי ליין ועוד חברות טובות. לגבי חברת מתאים לי אני הבעתי את דעתי האישית שאני אינני מרוצה מהם ולכן אני אישית מחרימה את הרשת. אבל העובדה היא שאני ממש לא אומרת למישהי מה לעשות לגבי הרכישה האישית שלה. עד רבה כתבה כאן אחת הבנות "שנהרוג אותה....." וזאת בגלל שרכשה ונהנתה מהקניה במתאים לי ונהפוך הוא אמרתי לה שאני שמחה שרכשה ונהנתה מהקניה.

leprechaun3

New member
אני חייבת להסכים איתך

מהנסיון שיש לי בשנים האחרונות עם קניית בגדים (אני עושה קניות בערך פעמיים בשנה, והרבה בבת אחת) אני ממש מרוצה מעונות - מצאתי שם המון דברים יפים, ג'ינסים ובגדים ליציאות, ולעומת זאת ממתאים לי, שפעם היתה "חנות הבית" שלי, קניתי בשנתיים האחרונות רק חצאית אחת. אני בהחלט חושבת שעונות ממש התקדמו בשנים האחרונות והציגו קולקציות ממש מקסימות. כנ"ל לגבי קרייזי ליין. ושאלה קטנה: ל"אשה אשה" תמיד יש דברים מדהימים בחלונות - שמלות וכאלו. אבל תמיד כשנכנסתי פנימה לא מצאתי את המידה שלי וקיבלתי רושם שזה למידות היותר גדולות (אני 46) האם אני צודקת או שפשוט נפלתי על חנות כזו?

DREAM111

New member
תודה קודם כל ../images/Emo9.gif

ומפתיע אותי כי לאישה אישה יש גם מידות ביניים ומטה מכך. יכול להיות פשוט החנות שהיית בה לא היה את המידה הדרושה.

למעלה