לבנות הפורום

galim29

New member
לבנות הפורום

נעלמתי בתקופה האחרונה וכמובן שיש סיבה. עקב עומס רב שיש עלי (לימודים, עבודה במשרה מלאה) ויותר מהכול - התעסקות מרובה ומבורכת בעמותת אנד"י, אני מתקשה למצוא את הזמן הנדרש לניהול הפורום, מאחר ויש הכרחיות לנוכחות של מנהלות יום יום בפורום, החלטתי לסיים את הניהול בפורום ולהשאירו בידיה הנאמנות של ז'ק. כתגבור, האדמנו את liats80 שלנו, שכבר עכשיו מסייעת ותורמת מזמנה לא מעט. כל מי שתרצה להגיע אלי אהיה זמינה ונגישה עבורה במסר. וכמובן, אהיה נגישה גם דרך העמותה, בקרוב יעלה האתר ויהיה לכל מי שתרצה את כתובת המייל שלי גם שם. מאחלת מכל ה-
בנות יקרות, לכל אחת ואחת בריאות בשפע, שהחלום של כל אחת יתגשם במהרה והאנדו' ישאר במצב תרדמה. שלכן, גלים29

chocolata1

New member
היי גלים. תודה על מה שנתת

ועל התרומה הגדולה שלך בהקמת העמותה מאחלת לך בהצלחה בענייניך

דפי 30

New member
גלים יקרה לי!!!

וואו קצת מחניק בגרון אבל אני שמחה ומאושרת שהסיבות טובות והלוואי ותמיד תהיי עסוקה ועמוסה בכל מה שהוא לא בעיות בריאות! אני מחזקת אותך על בניית העמותה! כן יירבו כמוך! ובנימה אישית אני רוצה להודות לך ממעמקי ליבי על התקופה הזאת שתמיד היית כאן, שעצם נוכחות השם galim הצליחה לנסוח בי איזושהי ידיעה שאני לא לבד. שיש מישהי שאני לא מכירה בפנים, שאולי אפילו חלפנו זו על פני השניה ולא ידענו, שיושבת מאחורי מקלדת במסירות מרגשת והמהירות בה היא עונה בלתי נתפסת ומעניקה תחושה כאילו היא שם רק בשבילי. עזרת לי המון, כיוונת אותי, תרמת לי מהידע הרחב והעמוק שלך ולא פעם נתת לי הרבה כח. הרגשתי שיש לי על מי לסמוך ויש לי ויקיפדיית אנדו קטנה בלחיצת כפתור. אני יודעת שאת משאירה אחרייך בנות מדהימות ואין לי ספק שהפורום הזה ימשיך להיות בית חם ומקור אינפורמציה לכל מי שרק תזדקק. galimi, שיהיה לך בהצלחה בהמשך דרכך. שוב תודה. בהערכה גדולה מאוד, דפי.

../images/Emo140.gifלגלים

אני קוראת סמוייה בפורום ולא יכולה להגיב מסיבות שידועות לך ולי רוצה להודות לך על העידוד והאוזן הקשבת שמצאתי אצלך. על העובדה שמצאת זמן לשוחח איתי בפון גם אם היית עייפה מיום לימודים ו/או עבודה על ההמלצות והעיצות הטובות שנתת לי. מאחלת גם לך בריאות בריאות בריאות! ובהצלחה עם העמותה

רווית04

New member
גלי,

אני לא אשקר ולא אכחיש שנתת עבורי מקום תמיכה חם ואכפתי , שנתת לי את האפשרות לפרוק, שיש לנו את השיחות שלנו שחלקן היו טובות יותר וחלקן פחות. אני כן מעריכה את הטוב שכן עשית מול עיניי לפחות ואת האווירה שדאגת להשרות. כולי תקווה שיוזמת בנייה ועיצובה של העמותה הזאת רק תפרח ותעסוק בדברים המהותיים והחשובים ביותר וכי זה יפיק פירות בשלים. אני מודה לך על התקופה שבה ניהלת ועל כל הטוב שפיזרת כאן ברוב המקרים. כן כואב לי במידה מסוימת על המר והלא טוב,אבל אני כן אומרת תודה באופן אישית ואני לא דו פרצופית ומעריכה מאוד את הטוב האישי שנתת לי. אני מעריכה ומוקירה את השעות הארוכות והאנרגיה שנתת בשביל הפורום הזה ומאחורי הקלעים. אני מאחלת לך מכל הלב, בריאות,הצלחה בכל מה שתעשי ומי יתן שכל משאלה שלך תתגשם . ולפורום - כולי תקווה כי הפורום הזה יחזור שוב להיות בית לכל אנדואית ולכל סיפור כזה או אחר . ולליאת הגיע יותר מצבע האדום בעיניי, אלא אפילו מגיע לה להיות בניהול. היא בהחלט מכבדת כל אחת, נותנת מעצמה ומזמנה, וכי יש לה תשובות ענייניות וכנות.

גלים...

עצוב לשמוע שאת עוזבת, אבל שמחה לשמוע שזה מסיבות טובות... רציתי לומר לך תודה רבה על כל העזרה גם דרך הפורום וגם מחוץ לו... וכל הכבוד על ההשקעה בעמותה

גלים יקרתי

שמחתי לנהל את הפורום איתך....אבל אם לא בפורום נמשיך לעבוד ביחד בעמותה.....(את כנראה תקועה איתי....למרות הכל) רוצה להודות לך על הכל. את מקסימה ואני אוהבת אותך.... שמחה להיות חברה שלך......(עוד מימי הקרחת) אוהבת ומודה על הכל אני.

../images/Emo43.gif פרישת מנהלת הפורום ../images/Emo43.gif

אנו מודים ל galim29 על תקופת ניהול הפורום ומאחלים לה ולעמותת אנד"י הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל
המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

שיהיה בהצלחה ../images/Emo13.gif

נשמע שאת ממשיכה עם העשיה המבורכת - ועל כך תודה גדולה וענקית! שההמשך יהיה פורה ומעניין, רצוף באנרגיות חדשות ומרעננות, והמון איחולי בריאות גם לך.

liats80

New member
מותק

מבינה את ההחלטה ויודעת שזה שאת פורשת מהניהול זה רק כדיי לעשות דברים גדולים עוד יותר. מקווה שנראה אותך פה עוד הרבה ושמחה שנמשיך ונעבוד יחד בעמותה.
את אחת ויחידה!
המון המון תודה על הזמן והכוחות שהשקעת בניהול הפורום!
זה ממש לא מובן מאליו. תודה תודה תודה!

למעלה