לבנות הפורום

galim29

New member
לבנות הפורום

בנות הפורום היקרות, אנחנו מרגישות חובה להתנצל על הצורה שהפורום מתנהל בה בימים האחרונים. זו אינה דרכינו ולא מי שאנחנו. כמנהלות הפורום, היינו צריכות לשמור על תגובות יותר ענייניות ולא רגשיות. זה לא מכבד את בנות הפורום ולא אותנו. הביקורת שנכתבה ובעיקר הצורה בה היא נכתבה פגעה בנו באופן אישי ולכן הגבנו מתוך עלבון ולא מתוך חשיבה עניינית, כפי שהייתה צריכה להיכתב. בנוסף, חשוב לנו להבהיר את 2 הנקודות הבאות ומקוות בכך לסיים את הענין לפחות לתקופה הקרובה ולהחזיר את הפורום להיות שוב בית ומקום של תמיכה. 1. ייעוץ רפואי- הבנו את הצורך שעלה ושמענו את הכעס שעלה על כך שלא ניתן לתת יעוץ רפואי על גבי הפורום. מאחר ואנחנו מאמינות שזה משהו שהוא מסוכן ומאחר והקו הדק בין ייעוץ לשיתוף הוא תחום אפור שינינו את התקנון. אך אנו בודקות כרגע מול תפוז, מה ניתן לעשות כדי שזה יופיע בפורום בצורה ברורה לכל משתתפת חדשה וותיקה באופן שיגבה את כולנו. ברגע שימצא פתרון מתאים, נעדכן אתכן על כך, כרגע אנו מבקשות לכבד את התקנון כפי שהוא. 2. לגבי העמותה - גם כאן, אנחנו מרגישות שאנחנו רוצות להתנצל על השימוש במילה הוקמה עמותה, מאחר וההקמה נמצאת בשלב מתקדם מאוד, גם מבחינת עבודה וגם שליחת הטפסים לרשם העמותות. לא הייתה לנו שום כוונה להטעות או לשקר. אנחנו רק יכולות להעיד בפניכן בלב שלם, כמה עבודה אנו וצוות הבנות שמקים אותה איתנו, משקיעות יום יום כדי לקדם את הקמתה ופועלה בהקדם האפשרי. לטובת כל בנות האנדומטריוזיס. אנו מקוות כי נשים את השתלשלות האירועים של הימים האחרונים מאחורינו, מאחר ואנו יודעות שזה לא משקף את מהות הפורום, והבנות שנמצאות בו. שלכן, ז'ק וגלים

annabell Lee

New member
שיהיה בהצלחה.

אני לא מבינה את ההתנצלות לגבי העמותה. זוהי יוזמה ברוכה. לא ברור לי על מה ולמה ההתלהמות והנסיון להכשיל, החיפוש הבזוי כדי למצוא משהו לא תקין, מעיד יותר על המחפשים מאשר עליכן. בהצלחה.

דפי 30

New member
זק וגלים יקרות

ראשית כל אני מאוד מעריכה את המכתב המקסים והאצילי הזה. ואולי זאת הזדמנות לומר שאתן מאוד חשובות בחיינו ועושות מעל ומעבר. רק לנהל את הפורום הזה זה חתיכת משימה ונוסיף לזה את המאמצים להקמת העמותה, שאני בטוחה שמדובר בטירטור לא קטן והידע הנרחב שלכן שמשרת את כולנו והמסירות לכל נושא האנדו ואלינו... כל אלה הם לא דברים מובנים מאליהם בעיני ואני מודה לכן מכל ליבי. לגבי התקנון, כן חשוב לי שיהיה מקום לשיחה גם לבנות שעוברות טיפולים והנושא המדובר הוא אנדו. אני נדדתי לפורום פוריות השכן בנושאים רבים שלא היו רלוונטים לפורום אנדו אבל לפעמים ישנם נושאים שהכרחי שנדבר עליהם כאן (כמו למשל הדיון על הפרוגינובה שנורא עזר לי וכ"ו) חוצמזה סעיף 2 לא מקובל עלי בכלל!!! אנחנו צריכות לומר לכן תודה על הקמת העמותה ולא באמת משנה באיזה שלב בדיוק היא נמצאת, העיקר שיש מישהו שדואג לזה וזה אתן!! אז כן רשם עמותות לא רשם עמותות. תודה!!

mishmish50

New member
לא יוצאים פה קצת מפרופורציות ?

שלום לכל הבנות היקרות, זמן רב לא נכחתי בפורום, מדי פעם אני נכנסת לקרוא, מין עוקבת מרחוק, אבל קצת פחות מחוברת היום.... אבל מה שאני כן זוכרת זה שלפני שנים כשגיליתי את הפורום המדהים הזה, פשוט בכיתי כי הרגשתי שהגעתי הביתה, שאני לא לבד עם המחלה המחורבנת הזו, ויש לי עם מי לדבר, כ"כ התרגשתי ואהבתי כל אחת ואחת מכן. מה קרה פה ? איפה אחוות האחיות לצרה ? איפה הפירגון אחת לשניה ? אני קוראת פה הודעת וממש מזדעזעת... נראה שיש פה כ"כ הרבה אינטריגות מתחת לפני השטח שרבות ממשתתפות הפורום בכלל לא מודעות להן (ואולי אני תמימה) ומה שיוצא בפורום נשמע אישי, עוקצני ונקמני. לשם הגילוי הנאות אציין שאני אחת מהבנות שהצטרפה לגלים וז'קי לעזרה בהקמת העמותה וכולנו משקיעות מזמנינו ואף מכספינו הפרטי, ע"מ לקדם הנושא במרץ. חשוב לי להדגיש שבמהלך החמש וחצי השנים האחרונות היו לא מעט פגישות שנגעו בנושא העמותה בכל מיני סיטואציות, בכל מיני פורומים ועם כל מיני בנות, אבל זה לא קרה !!! למה ? כי בואו נא נאמר את האמת, זה וואחד כאב ראש לקחת את זה על הכתפיים ולאף אחת לא היה באמת הכוח לעשות את זה וזה לא נאמר מביקורת, בכלל לא, זו מחלה מעייפת ולעיתים כשאת כבר מרגישה יותר טוב, את משקיעה בעצמך, בבית ובילדים ובקריירה שהוזנחה ולמי יש כוח גם להקים עמותה עכשיו. ופתאום מגיעות שתי הבנות המדהימות הללו שיוצאות מגידרן כדי שסוף סוף, אחרי שנים של דיבורים....זה יקרום עור וגידים, עושות עבודת קודש ע"מ שבוא העת, אנחנו חולות האנדומטריוזיס נזכה לא רק לפורום תמיכה מדהים, אלא גם לעמותה שתקדם נושאים חשובים עבורינו, ובמקום לתת להן רוח גבית הכי חזקה שאפשר ולהציע עזרה ואפילו רק לפרגן , במקום זה לתת להן אגרוף ישר לפרצוף, זה ממש, אבל ממש לא הוגן ! אז יכול להיות שגלים קצת התלהבה מהתקדמות העניינים וכ"כ רצתה לשתף והשתמשה במינוח הוקמה עמותה כי מבחינתה באמת הוקמה העמותה וזה רק עניין של כמה ימים עד לרישום בפועל, אז על זה לסקול אותה באבנים ?! ואתן יודעות מה, אחרי שקראתי גם אחורה לכל עניין הייעוץ המשפטי אני בהחלט יכולה להבין את ז'ק וגלים בנוגע לייעוץ רפואי והאחריות בה הן נושאות כמנהלות הפורום , במידה ומישהי תיפגע ותחליט לתבוע, האם לכן בנות פורום יקרות, לא ברור הקונפליקט ? אבל אין ספק שמדובר פה בפורום תמיכה !!! ואני זוכרת את עצמי מקבלת עצות רבות שהטיבו את הדרך בה הלכתי וגרמו לכל דבר להיות קל יותר ואילולא אותן בנות שכתבו את מה שעברו ונתנו טיפים הכל היה קשה הרבה יותר. אז מה קרה אי אפשר להבהיר את הנושא בצורה יותר בוגרת ולהגיע לעמק השווה בלי לרדת לפן אישי, וביחד כולן, למצוא את הפיתרון שכן יאפשר לקבל טיפים על גבי הפורום מבלי לשאת באחריות משפטית . יצא לי ממש ארוך כל הסיפור, אבל הייתי חייבת, אני מקווה שתתעוררו, כי הכי חשוב שהפורום הזה קודם כל יחזור לפרופורציות ושנית ימשיך להיות פורום תמיכה לנשות אנדומטריוזיס שמשתתפות בפורום כיום ושעוד ישתמשו בו בעתיד, אחרי הכל אנחנו אחת מעשר !

המלכה CC

New member
מה זה המילה הזו (שם הפורום)?

זה כאבי ווסת? אל תצחקו, תזכרו את המשפט "אים הבישן למד ואין הקפדן מלמד" בשבי שתאמינו שאני נחמדה הנה בדיחה מזל טוב לשרה נתניהו שזכתה בגמר אליפות העולם בתחום החקלאות. היחידה שהצליחה לחרוש את כל העולם עם חמור אחד!!!

liats80

New member
../images/Emo45.gif

היי בנות, גם אני מהפועלות להקמת העמותה. מצב הפורום בימים האחרונים מאוד העציב אותי. חבל לי שהתדרדרנו לרמה כזו של האשמות והכפשות הדדיות (מכאן ומכאן). אני חושבת שבסופו של דבר כולנו כאן על מנת לתת ולקבל תמיכה. לכולנו יש אינטרסים משותפים שקשורים לאנד וכולנו רוצות שהפורום הזה יהיה מקום שנעים להיות בו. יכול להיות שיש דברים שקרו ועדיין קורים מאחורי הקלעים שאני לא מודעת אליהם. אני עדיין לא מכירה אף אחת מבנות הפורום באופן אישי. ישנם גם דברים שקרו על גבי הפורום וגרמו לסכסוכים. אבל אני חושבת שניתן וצריך לשים אותם בצד. זה ברור ומובן שלא כולנו נסתדר ברמה האישית ולא כולנו חייבות להיות חברות. האנדו הוא חלק קטן ממי שאנחנו... זה בסדר גמור. לדעתי חשוב שכולנו נשמור על רמה מסוימת של כבוד הדדי ולא ניתן לאי ההסכמות שלנו ברמה האישית להשפיע על הבית הזה. תמיד ניתן להעלות טענות ולדסקס דברים בצורה שתכבד את כולנו. לא תמיד קל לשמור על רמה עניינית, אבל קשה מאוד לפתור קונפליקטים כשיורדים לפסים אישיים. הרבה יותר קל להגיע לעמק השווה כשיש דיאלוג. ובסופו של דבר, אם נודה על האמת, זה פשוט יותר נעים ויותר אפקטיבי. ברור לי שאני לא מחדשת כלום, אבל נראה לי שלפעמים בלהט העניינים אנחנו צריכות תזכורת. אני חושבת שיחד יש לנו הרבה כח. וכן האינטרס המשותף שווה את המאמץ של עבודה יחד. בלי קשר לדעתי האישית בנוגע ל"עינייני המריבה" אני מברכת על החלטת המנהלות לפרסם את ההודעה הזו. אני רוצה להאמין שכולנו נצליח לשים את "ארועי" הימים האחרונים מאחורינו ולעבוד יחד כדיי להחזיר את המקום זה להיות פורום תומך. ליאת.

אד hoc

New member
הכההו עיני חכמות? או, איך נפלו גיבורות?

כפי שציינת ליאת, איננו מכירות אישית. מעולם לא נפגשנו פנים אל פנים. בכל זאת, עם כל הצער וההתנצלות המובנים על מסיכת האלמוניות, למדתי להכירך כאחת שנמנית על קבוצת הנשים היותר חכמות, היותר רגישות בפורום הזה ואחת מאלו שנכונות תמיד (בכל שפה ובכל מקלדת
להציע עצה טובה, יד תומכת ועזרה כנה מטוב לב צרוף ולא משיקולי שליטה או רצון לעצמה וכוח. הקדמה שניה ומתחייבת היא הסכמה עקרונית עם מה שכתבת. שהרי דרך השלום עדיפה תמיד. דיאלוג תמיד יהיה יותר עניני ובונה מהטחת האשמות ועלבונות אישיים. לצערי, הפעם, גם אם אצטייד בטונות אופטימיות, אתקשה להסכים ולהאמין יחד אתך: "שכולנו נצליח לשים את "ארועי" הימים האחרונים מאחורינו ולעבוד יחד כדיי להחזיר את המקום זה להיות פורום תומך." לצערי, כפי שסיכמה זאת אחת הבנות: "אכן יש כאן בעייתיות שבעצם *לא נפתרה*. שפשוט אי אפשר לטאטא את זה מתחת לשטיח בכל פעם ואז הכל על פני השטח כאילו יופי טופי. כי הנה, הרי לא יופי טופי." (זואילי, בשרשור שמסיבות "מובנות" לא ננעץ ושנדחק מטה מסיבות השמורות עם בעלות השליטה ב"מי יעלה ומי תרד, מה ינעץ ומי תנואץ") אכן, לא רק שלא נפתרה אותה בעייתיות (שקראתי לה בשרשור אחר "גורם הסימפטומים") אלא שאירועי הימים האחרונים הציפו *בדיוק רב* את ה"יופי טופי" ש"בימים כתיקונים" מרחף וצף על פני הפורום מכח האינרציה ובימים אחרים נוחת מכח הגרוויטציה ומכה בפנים. לדאבוני, מהסיבות שפרטתי בשרשור הנדחק מטה, עוד תשוב עננת ה"יופי טופי" המדומיינת לנחות ולהכות בפנים, במטר גשמי זעף. גם כאן, גם עתה אחרי הרעש אין חרטה. אין חזרה בתשובה. דיווח על עמותה שלא קיימת ("הוקמה") ממניעים ולצורך מטרות שאפשר לנחש מטוטא ב"טעות לשונית" כביכול והטחת אשמות בדקדוקי עניות של "זקנות פולניות" או עניין של "מספר זה מה שאתן רוצות הבירוקרטיה המשנית זה מה שחשוב". תחת חרטה כנה ואמיתית קמות תיאוריות קונספרציה חוצות יבשות על "סטוקריות מדומיינות" וכמעט רצח רבין וקנדי גם יחד בפורום האנדו' של תפוז. בנות - מעמודי התווך ובריח התיכון של הפורום - שהעזו לומר את דעתן מוקעות אישית ברמיזות מכוערות שאינן רלוונטיות ל"נושא המריבה" ולסלעי המחלוקת. הקורבנות הופכות למואשמות ובקורת עניינית ובונה זוכה להוקעה פומבית על גבי עמוד הקלון ונעץ הנעיצה. נסיון להחזיר את הפורום למסילתו מאז ומתמיד נתקל בהר של בירוקרטיה, "מכשולים" משפטיים ובעיות "אחריות" שמעולם לא היו קיימות, ושאף לתפוז אין שום בעיה עמן. אלו המבקשות להעלות את המודעות בשם "ידע הוא כוח" נמחקות ומושתקות בשם תיזות משפטפטניות ובירוקרטיות מדומיינות. אלו המבקשות לקיים פורום פתוח לכל נכפות לעבור למערכת שליטה של מסרים סמויים ואישיים, קליקות והריסת המימד ה"פורומי" שבשיח. אם לא ניתן להחליף דעות ולהגביר מודעות על גבי הפורום כפונקציה של ניהול, מה לי עמותה (רעיון מבורך לכשעצמו בתנאי שהתוכן, הניהול וההתנהלות בעלי תמיכה ואימון) ומה לי ראשי עמותה שאינן מצליחות - לפחות לדעת מספר ניכר של בנות ומייסדות הפורום - לנהל פורום אינטרנטי בשיקול דעת ומתוך מחוייבות להגברת המודעות לאנדו'? מה טעם בהקמת עמותה שראשיה מתקשות לייצג רבות וטובות בעלות קבלות רבות ומעשים ברוכים בתחום, כפי שהוכיחו הימים האחרונים? מנין ילקח האמון בעמותה שלפחות שתיים מראשיה (לכשתוקם כמובן) נתפסו כלא מדייקות בלשונן לצרכים ומטרות שכל אחת תוכל לנחש לעצמה? לכן ליאת קשה עד מאוד להסכים, וקשה מכך להשתכנע מדעתך החכמה ודבריך היפים. הטאטוא (הנעוץ) האחרון הראה שמה שהיה הוא שיהיה. מי שהעיזה להעלות ביקורת נידונה להשמצה אישית לא בוגרת ולא עניינית. מי שהושיטה יד לשלום ובקשה דיון בוגר וענייני זכתה למטר גידופים, עלבונות והשמצה אישית על פועלה והשקעתה כאן הפורום במשך שנים לכל פונה, בכל עניין ותמיד בפנים טובות, אמפטיות ומאירות. בשני "נושאי המריבה" ונושאים אחרים נראה לי שאכן מה שנדרש הוא דיון בוגר, אחראי, הפקת לקחים ואימוץ מסקנות וצעדים מתבקשים. אם לא טאטוא עד לפעם הבאה בקשת אלא טיפול מקיף בשורשי סלעי המריבה נדמה לי שמה שמתבקש הוא דיון רציני בוגר ואחראי. לצערי צד אחד נמנע מכך בעקביות. חבל שגם הפעם מצליחים למנוע ולסכל דיון פתוח, הגון וענייני לגוף הדברים, הצרכים והמטרות שהפורום והנשים שמאחוריו מבקשים לקדם.

אין לי מושג מי את

הניק שלך ממש לא מוכר לי אבל למה למה להמשיך ולעורר עוד פעם מריבות וויכוחים??? ממש לא נעים לקרוא את כל ההודעות הללו שמנסות ללבות שוב ושוב מריבות וויכוחים והנה המנהלות התנצלו, הבטיחו לבדוק את עניין היעוץ הרפואי מול הנהלת תפוז ואת מגיעה ושוב מנסה לעורר ויכוח איפה הייתה קודם??? רק כשיש ויכוחים את מגיעה?? אני לא יודעת ממתי את קוראת בפורום, אבל יש פה המון משקעי עבר אצל רבות מהותיקות... אף אחת כאן לא טלית שכולה תכלת... גם אלו שמתיימרות להיות כאלו, הלכלוך מאחורי הקלעים כל כך גדול שאני לא חושבת שיש מישהי שממש מבינה את הקפו... ורק לידיעתך גם בניהול הקודם של הפורום זכו ביקורות להשמצות, גידופים ועלבונות...

annabell Lee

New member
צודקת.

שקלתי אם לענות לגב' אד הוק. אשר לא היססה לשקר במצח נחושה, בכמה וכמה סעיפים, תוך ניצול העובדה שבאמת די נמאס. אבל אני חייבת לציין לשבח איך שוב, כמעט אפשר, ע"י מלל אינסופפפפפפפפפפפפי של שקרים, להציג מצב מעוות. ההנחה כנראה, ששוב אולי יתעייפו, שוב, מכמות המילים שלא נגמרת ויקראו את המסקנות המטיפות דמעות תנין. כמו שכתבתי קודם, ראוי לבוז. אמנם נסחפתי אחרי הפרובוקציה, אבל כמה שקרים אפשר לכתוב..כמה....אני פשוט לא רוצה לחשוף פרטים..אני כבר מרחמת על התופעה.

annabell Lee

האמת שלא התכוונתי יותר להגיב, כי אני בהחלט מעריכה ומכבדת את הודעתן של גלים וזק, אבל דיייי! נמאס כבר מהרוע שלך, מהשנאה הלא ברורה שלך, מהפצת תיאוריות הקונספרציה ההזויה שלך ומעצות אחיתופל שלך שדרדרו את הפורום למקום שבו הוא נמצא היום. שתי מים, הכל בסדר, אף אחד לא רודף אחריך. באמת.

annabell Lee

New member
אני חושבת שאת מדברת על עצמך.

לפחות אם לא היית בניק בדוי, אפשר היה להתייחס עליך ברצינות. לצערי אני מנויה מלחשוף את מעשייך, עקב שמירה על פרטיות של בנות אחרות כאן, אחרת היה ברור כאן לכולן, מי היא בדיוק זו שמלאה ברוע ובשנאה, מי היא זו שעשתה מעשים איומים, אבל הולכת ומעזה לבוא ולכתוב את מה שכתבת למעלה. אולי אני נשמעת קיצונית, אבל אני היחידה שהעזה לכתוב את האמת. והאמת נשמעת רע לפעמים. שוב, את מנצלת את העובדה שאי אפשר לפרסם את מעשיך...שהם הם מלאי השנאה והרוע, באופן שהדהימו הרבה מאוד אנשים.

את לא נשמעת קיצונית אלא הזויה

אין לי שמץ של מושג מי את חושבת שאני, אבל זה גם לא משנה. קונספרציה אחר קונספרציה אחר קונספרציה. שו, בטח מתיש אצלך בראש.

annabell Lee

New member
מנויה=מנועה.

וחבל ששוב הצלחת לגרום לאיזו פרובוקציה. אם תשימי לב....מי שמתעקשת לפזר רעל בניקים בדויים כאן ללא הרף, זו את...שוב....כמו שעשית מאחורי הקלעים, וגם בפניי.

וואו וואו ../images/Emo2.gif אולי מספיק כבר ../images/Emo88.gif

זה כבר כל כך מאוס ומגעיל למה כולנו צריכות לקרוא את הודעות הנאצה הללו??? מה עובר על הפורום הזה??? אני כבר מתחילה לחשוב שאולי הפורום הזה זקוק לפיצול כי לפי מה שנראה כרגע שלום כבר לעולם לא ישרור כאן

BaKaLoLo

New member
כי מה זה עוזר שמבקשים סליחה

כשכל פעם וכל פעם חוזרים על אותה הטעות??? זאת לא הפעם הראשונה וגם לא השנייה ומטעויות שהיו בניהולים קודמים צריך ללמוד! עם תגובות כמו שהיו פה בשבוע האחרון זה ניראה שיש פה גנון ולא פורום עם נשים בוגרות. ובמקום שהמנהלות יקחו את עצמן בידים הן הוציאו פה את כל הזבל שלהן החוצה על בנות! אם הפורום מתנהל ככה, חבל שהוא מתנהל! ואם אלו הבנות שהולכות לייצג את העמותה, חבל...! אני לא הייתי רוצה ייצוג שכזה ולכן גם לא אתמוך בעמותה!

liats80

New member
היי

אני מצטערת שאכזבתי אותך. אבל כמו שכתבת את לא מכירה אותי באופן אישי אז אולי מכאן זה נובע. יש דברים עליהן אנחנו מסכימות. למשל שהעמותה צריכה לייצג את כלל בנות האנדו. אני כן מסכימה איתך שהריב הזה מבחינת הצורה בה הוא נעשה מעבר להיותו לא ראוי ואם מותר לי לומר ילדותי (לדעתי האישית) פוגע בעמותה שתקום - פחות בגלל העניינים העקרוניים ויותר . אני גם מסכימה איתך שיש בנות שיהיה להן קשה לקבל ולתת אמון בעמותה שמנהלות הפורום עומדות בראשה בגלל הריב הזה וריבים שקדמו לו ובגלל אי הסכמות עקרוניות ועוד דברים שקרו מאחורי הקלעים וברמה האישית. זה ברור ואולי גם מובן ואולי פשוט ככה זה כשדברים מגיעים לרמה אישית שכזו. תראי, הצורך בעמותה ברור לכולנו ועליו אין ויכוח. אני מאמינה בלב שלם שאנחנו יכולות לעשות המון למען העלאת המודעות ותמיכה בבנות האנדו בארץ. באמת. ברור לי שרושם (מוצדק או לא ובכל רמה שהיא) קשה לשנות. אני לא מבקשת ממך או מישהי אחרת לעשות את זה. ברור לי גם שריבים כאלו שהם כבר ברמה האישית קשה פשוט להניח מאחור. מה שאני כן מנסה לבקש היא להחזיר את רמת ההדברות לרמה עניינית. קצת לשים את ההתקפה מאחור. קצת לעצור עם ההאשמות העדדיות ולנסות להדבר מחדש בצורה אחרת. זהו, זה הכל. אני כן יכולה להגיד לך שאני מאוד מאמינה במטרות העמותה שניסחנו. אני כן חושבת שלכל הצוות שכרגע עובד על הקמת העמותה, לרבות מנהלות הפורום, יש המון מה לתרום. מבלי להכנס לעבר ולנושאי המריבה ובעד או נגד מנהלות הפורום (כי ברור שלכל אחת דעה משלה) אני באופן אישי בתהליך הקמת העמותה הזו התרשמתי שהצוות כולו חדור מוטיבציה ושכולן "כאן" מהסיבות הנכונות. בשבילי זה החלק החשוב ביותר. בקיצור - המנהלות התנצלו על טעויות שנעשו. אני באופן אישי מאוד מכבדת את זה וחושבת שזה צעד חשוב ונכון. זה לא אומר שאת חייבת לקבל את ההתנצלות שלהן. הן גם כתבו שעכשיו הן מנסות למצוא פתרונות לבעיות שהועלו (כן אולי זה היה צריך להעשות קודם, אבל אני מברכת על זה שזה נעשה עכשיו). את לא חייבת להסכים או לקבל את הדברים שלי. אני מביעה את דעתי שלי. התקווה שלי היא שאת האמון והתמיכה בעמותה נשיג בזכות מעשים ופעולות העמותה שתקום. כמו שאמרת העמותה צריכה לייצג את כולן ולכן הבעתי את התקווה שלי שנוכל להתעלות מעל לריבים האישיים, לעבוד ולפעול יחד לטובת העמותה וכלל הבנות. בעקרון נראה לי שאין הרבה מה להתדיין בנושא. מילים לא ישנו דעות כרגע. אבל מעשים אולי כן. אז זהו, אני מקווה שתתבדי ושנזכה כולנו לעמותה שתייצג אותנו בכבוד ותתמוך בכל בנות האנדו. אה ותודה על המילים המחמיאות. נחמד לשמוע למרות הבקורת הנלווית.

liats80

New member
אופס

שכחתי לסיים את אחד המשפטים - פחות בכלל העניינים העקרוניים ויותר בגלל האיך.

פיצ 50

New member
../images/Emo258.gif../images/Emo258.gif

בנות, אני חושבת שאחרי כל מה שנאמר פה, כל מילה מיותרת, חוץ מהמילה שלום
אז נסו לעשות זאת למרות כל המחלוקות והדעות כי יש לנו מכנה משותף גדול וקשה ואם נבזבז כאן אנרגיות שליליות לכו תדעו איך נראה כשנגיע למטרה...
אני בעד להביע דעה..אני חושבת שזה חיוני והכרחי,כי זה פורום דמוקרטי ואני בעד חופש הביטוי אבל בלי ירידה לפסים אישיים.... האנדו' המחורבן שם אותנו בסירה אחת...הוא האויב ולא משהו אחר.....המטרה זהה, אולי הדרך שונה, אבל הדרך אל האושר רצופה כוונות טובות שתהיו בטוחות..... אז קדימה..... בהצלחה, הכי חשוב

למעלה