לבנות הבלוג בלבד... אני זקוק למישהי שמוצצת טוב.... פרטים אצלי וזה...
ה המספריים של משה New member 30/11/06 #1 לבנות הבלוג בלבד... אני זקוק למישהי שמוצצת טוב.... פרטים אצלי וזה...
ה המספריים של משה New member 30/11/06 #3 קווינקי בדיוק אני מדבר על אהבה כנסי אולי את מתאימה לי וזה....
ה המספריים של משה New member 30/11/06 #4 ה..ה...השברולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט ועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע היא לא תהיה מוכנה השבתתתתתתתת ווווווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעע אתם תסבלו....סמכו עלי אתם תסבלו... השברולט שלי....ממממ....ממ...אני אני אני וווווווווווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
ה..ה...השברולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט ועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע היא לא תהיה מוכנה השבתתתתתתתת ווווווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעע אתם תסבלו....סמכו עלי אתם תסבלו... השברולט שלי....ממממ....ממ...אני אני אני וווווווווווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
ש ש ח ף המקורית New member 30/11/06 #8 זהו? בחוץ כבר עברת על כל המוצצות אז החלטת לעבור לבנות של הבלוג? וואלה משה..אני מקווה שמישהי תדביק אותך בהרפס שתמצוץ לך ותעביר לך ישר לבולבול...
זהו? בחוץ כבר עברת על כל המוצצות אז החלטת לעבור לבנות של הבלוג? וואלה משה..אני מקווה שמישהי תדביק אותך בהרפס שתמצוץ לך ותעביר לך ישר לבולבול...