לבנות בלבד!

טלללה

New member
לבנות בלבד!

אני מאוננת ומגיע לאורגזמה מהר מאוד,לאחר מכן אינני מסוגלת להמשיך אני מרגישה עייפות ורוצה רק לישון... רציתי לדעת אם זה בסדר ולמה זה קורה, או ש...

03lior

New member
אני לא בת אבל

לדעתי את לא חרמנית.תצפי בסרט כחול.קני פוקט רוקט גם אצלינו הגברים אם מאוננים משיעמום אחר כך נרדמים אז שלא יעבדו עליך תהני

טלללה

New member
זה לא..

שאני עושה את זה כשמשעמם או משו כזה..אני חרמנית ורואה סרטים המון, פשוט כשאני גומרת אני מרגישה שלא רק כשגמרתי אלה גם נגמרתי...

טלללה

New member
זה לא..

שאני עושה את זה כשמשעמם או משו כזה..אני חרמנית ורואה סרטים המון, פשוט כשאני גומרת אני מרגישה שלא רק כשגמרתי אלה גם נגמרתי...

חופ שיה

New member
זה בסדר גמור

מכירה עוד נשים שכשהן גומרות הן מעולפות כאילו כל האנדרנלין נלקח אני יכולה לנסות להמליץ לך לנסות לעכב את האורגזמה ולא לגמור מהר, ז"א להאריך את הגירוי כמה שיותר ולא להתאמץ לגמור אלא לתת לזה לבוא מעצמו גם אם יקח יותר זמן ממה שאת רגילה. בגדול, נסי לגוון את הדרך שבה את מגיעה לאורגזמה מאוננות, יכול להיות שזה ייצור שינוי ובמקום להתעייף מהאורגזמות , את תתעוררי מהן (תרתי משמע )כמו שקורה להרבה בנות ואני בניהן.:)

נוצתית

New member
ויש גברים שיאמרו

שאלה הנשים האידיאליות ..מקבלות ובמקום לברבר ( חבק אותי , לטף אותי או בוא נעשה עוד פעם) הן שותקות ונרדמות כמו נסיכות שהאודם על פניהם והיופי נגלה על פניהם. הנוצה

הליויתן

New member
זה פטנט של אמא טבע

הרעיון הוא שקיבלת מנת זרע,ובמקום שתתחילי להתרוצץ (ולהרגיש את זה נוזל לך לאורך הירך לרצפה...)את נשארת שכובה בנחת,והגרביטציה מושכת את הזרעונים עמוק לתוכך,לקדם הפריה..............

tryme 2 m

New member
טלללה...

זה בסדר גמור. גם בת הזוג שלי - בהתחלה - אחרי שהיא גמרה פעם אחת...היתה מסובבת לי את הגב ונרדמת. זה נורמלי!!!

קצת על אורגזמה ועייפות אחרי...

באופן עקרוני, כפי שידוע לך בוודאי, יש 2 סוגי אורגזמה עיקריים : דגדגנית ונרתיקית (יש גם סוג שלישי של מולטי שהיא מעין שילוב, אבל לא חשוב כרגע). המנגנון של הדגדגנית הוא כזה שלאחריו יש עייפות שדומה לעייפות של הגברים אחרי גמירה (אותו תהליך הורמונלי). באורגזמה הנרתיקית לעומת זאת יש מנגנון אחר שנכנס לפעולה וגורם לעוררות ולא לעייפות (אנדורפינים+אדרלנין למיטב זכרוני)- בכל מקרה זו הסיבה שאחרי אוננות שמביאה אותך לאורגזמה דגדגנית את מרגישה עייפות וסביר להניח שכך זה אצלך שאחרי כל אורגזמה שהיא אינה נרתיקית (לא יודע אם את חווה כאלה). מקווה שעזרתי

חופ שיה

New member
לא נעים לי לשבור לך את ה"תזה"

אבל אני לא גומרת מגירוי נרתיקי בלבד ,האורגזמות שלי מגיעות מהדגדגן ושילוב של עוד נקודות גירוי , נדיר שאני חווה אורגזמות שמעייפות אותי, רוב האורגזמות משאירות אותי עם חשק לעוד. בכל אופן , אפילו המדע לא ממש יודע להסביר את ההבדל בין האורגזמות השונות , היות וכך, לא נותר לנו הנשים אלא לחקור את עצמנו בעצמנו, היות וכל אחת שונה מהשניה וכל אחת בנויה אחרת מהשניה.

למעלה