לבנות בלבד- עיצה שימושית...

Ciggie

New member
לבנות בלבד- עיצה שימושית...

בנות, מי מאיתנו לא רצתה אי-פעם ללמוד איך משתינים בעמידה? הנה אתר שמסביר איך לעזאזל עושים את זה: http://www.restrooms.org/problems.html

ציפי ג

New member
כאמא לחמישה בנים שארבעה מהם

משתינים בעמידה, ומפספסים חזור ופספס, תמיד היו עיני לטושות לחבורתי האמהות לבנות, שלא חוות את חווית ניקוי הרצפה החצי שעתית. ועשיו באת לחדש לנו - גם בנות יכולות. איזו הקלה.

אפרת_ח

New member
../images/Emo32.gif לחלוטין

כשיהיה לך תקציב, תתקיני אצלם "אסלה תלויה".

wasaby

New member
אסלה המחוברת רק לקיר

(בגובה נמוך, כמו כל אסלה אחרת) ולא לרצפה. כך יהיה יותר קל לך (ולהם כשיגדלו) לנקות את השירותים. לא ניסיתי אף פעם בעצמי אסלה כזאת. מעבר למחיר נראה לי מרתיע הסיכוי שהיא תיפול.

אם הייתי אשה, אני חושב שגם אני ...

הייתי רוצה להשתין בעמידה. זה נראה לי הרבה יותר יעיל, נוח וחסכוני בזמן מאשר להתיישב בשביל זה.

הפטנטים שמציעים שם עדיין לא פותרים

את הבעיה המרכזית שבגללה יש לי קנאת פין והיא שגברים לא צריכים להתפשט בשביל להשתין ולכן יכולים פשוט ללכת הצידה ולעשות מה שהם צריכים. (בראש שלי יש תמונה של כל הבנים בטיול השנתי יורדים למטה ועושים שורה, עם הגב אלינו, ואנחנו מתפתלות לנו באוטובוס ומקללות אותם בליבנו).

הבעייה היא בראש בלבד.....

ככל שידוע לי אני ממין נקבה וכשהייתי צריכה לעשות פיפי והיו מגבלות סביבתיות, שמתי את עצמי בראש החשיבות, הפשלתי מה שצריך ומי שנהנה ממראה האחוריים שלי, שיהיה לו לבריאות. בטיולי בי"ס כרכתי את הכאפייה היהודית סביב מותני והגנתי על אחורי מפני המבטים. בהמשך למדתי שאם אני נשארת עומדת ורוכנת מעט קדימה בפישוק קל, העסק משתחרר לאחור. אפשר לראות בכתוב לעיל, מדריך מקוצר להשתנה נשיית חופשית, או לחילופין, הקדמה לקורס "השתנה ללא מעצורים".

augustus

New member
זה שגבר יכול להשתין בצד

במסגרת הנורמות התרבותיות המקובלות, זה מאוד דוחה ומאוד לבנטיני. בעיניי, מדובר במשהו שצריך לשרש, לא להתפעל ממנו, יש הרי מקומות בעולם בהם איש לא ירשה לעצמו להשתין בצד לעיני הזרים, ויש מקומות נוספים בהם מקבלים על זה קנס (ניו יורק וכד´). ואנחנו עוד לועגים לתרבויות בהן נהוג לאכול עם הידיים. פי אלף פחות מגעיל מלראות אדם משתין (ואני יכולה רק לדמיין כמה בתי נגעלת מזה). יאחסה

מסכימה שזה מגעיל

אבל היכולת לעשות את זה מקלה את החיים בהרבה מקרים, ולו רק בגלל שלגבר יקח הרבה פחות זמן להשתמש בשירותים מאישה (ועל כך כבר היו דיונים ארוכים על היחס בין כמות תאי השירותים לגברים ולנשים במקומות ציבוריים וכו´).

augustus

New member
יש גם איזה מדריך שיסביר לי

איך לחרבן בעמידה? שאני ארגיש ממש מין נעלה?

רות.מ

New member
השתנה בעמידה

אני לא מאחלת לאף אחת מכן אבל... לא צריך ללמוד את זה כאחת שסבלה מבעיות גב פריצת דיסק בשלוש חוליות בגב האמיני לי לא יכולתי לשבת כלל זה היה או לשכב או לעמוד. אפשר גם אפשר להשתין בעמידה פשוט נעמדים עם הרגליים משני צידי האסלה וזהו.. ועל מה חושבים כמובן המחשבה מתמקדת אך ורק בכאב הגב האיום.

רות.מ

New member
לכל השוטרים בכבישים ולנהגים גברים

בבקשה אני פשוט מתחננת לפניכם , מספיק לעצור לצד הכביש ולעמוד ולהשתין, מה זה הכבישים הם משתנה ציבורית? אני לא מבינה מדוע אשה יכולה להתאפק עד שתגיע למקום עם שרותים מוסדרים וגבר לא? אז לאותם נהגים- אתם מ ג ע י ל י ם. אפשר לראות לפעמים גבר לבוש לפחות כאילו הוא האבא של החתן עומד בצד עם השמוק בחוץ וקשת צהובה זורמת לה - מ ג ע י ל י ם .....ולשוטרי משטרת ישראל הנחמדת בבקשה אתם מסיירים בכביש כל שהוא רואים רכב עומד בצד ולצידו גבר משתין... בבקשה עצרו ואכפו את החוק.. של התערטלות ברבים. כי זה אכן חשיפת השמוק ברבים....

הבהרה חשובה,

לאור התגובות הנוספות, חשוב לי להבהיר שאינני ממליצה ומעולם לא עשיתי זאת כשאחורי חשופים לכיוון הכביש. ובקשר לגברים שנוהגים לעמוד ולהשתין בצידי הכבישים, אני מזועזעת ונגעלת מהנוהג הזה. כשמזדמן לי להאט את הנסיעה, אני צועקת להם מהחלון "הוא נורא קטן, איך זה קרה לך?" ונוסעת הלאה מאושרת.

ציפי ג

New member
אך סיינפלד סיינפלד

שהולך לאיבוד בחניון, ונעצר על עבירה על חוקי הנקיון הציבורי. ולגבי משתנה, שקלתי זאת כששיפצנו, ואולם אז היו לי רק שלושה בנים, וחשבתי שתהינה בנות שתאזנה. ועוד לגבי משתנה, סליחה על נימת ההתנשאות, אבל לפי מידת הסרחון המגיעה משירותי גברים במקומות רבים, לא נראה לי שהם פותרים את הבעיה.

למעלה