לבן!!!!!!!

לבן!!!!!!!

היי בן מה המצב???? מצטער שאמרתי לך שאולי אני אבוא היום ב-18:00, ולבסוף לא באתי בכלל..... אז בקיצור הסיבה שאני לא באתי וגם אדם לא בא בגלל שיש לנו מבחן מחר והחלטנו להתכונן יותר מהרגיל........ דרך אגב אנחנו באים ביום ראשון כדי להשלים, טוב??? ואם אולי תוכל לפרט קצת מה היה היום בשיעור? שלך באהבה, עידודודו הלוחם שרואה את עצמו כבר בשיעור קונג פו

היי ירון, אני מאוד מצטער שהבאת

את הקלטת ואני לא הייתי שם..... תשמע אני בא כדי להשלים, לאימון שביום ראשון אז אם תביא ליום הזה אני אודה לך מאוד....... שלך באהבה, עידודודו הלוחם

ירון-מ

New member
אין על מה להתנצל

אני אביא את זה כל שיעור עד שתקבל את זה

deep ocean

New member
לא באת והפסדת לדבר איתי!!

ובנוסף הפסדת שיעור מדהיםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי היום בשיעור של 6 וגם של 8 היה חזק!!!! היה ממש טוב!!! אין לי זמן לכתוב מה עשינו בכל שיעור ואי אשמח אם אחרים יכתבו אבל אני יכולה לכתוב על עצמי שהתפתחתי מלא היום ושאני מאד נהנית לעשות קרבות עם כפפות איגרוף!!!! וווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאההההההההההה לא חשבתי שאני כל כך אהנה!!!! יווווווווווווווו והיה לי היום מורה מדהים לחלוטין הוא פשוט מורה טוב! קוראים לו איתי!!! הוא מורה מעולה!!!!!! הוא ממש לימד אותי טכניקות לקרב מלא באופן יוצא מהכלל! והיו לי היון פרטנרים נפלאים לעבודה ואבי, הצלחתי לעשות איתך את הטכניקה ששיגעה אותי אז! איזה כיף! אם היה לי זמן הייתי מפרטת בקיצור תודה לכולכם אתם נפלאים היה לי נהדר!!! יאללה בי.

למעלה