לבן!!!!!

לבן!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo8.gif../images/Emo67.gif

היי בן מה המצב?.?? אז רק שתדע שהטכניקה שלמדנו אתמול באימון הייתה מה זה מגניבה.... המממ... הטסטים שאני ואדם היו מה זה חשובים, בהתחלה אני והוא לא הצלחנו להכאיב אחד לשני בכלל........ אבל כאשר אמרת לנו לעשות טסטים והסברת לנו בדיוק איך לעשות את זה מכה מה זה חלשה שלנו לאיזור הזה(התאומים) וכבר הרגשנו כאב חד ועז.... ואז פתאום אמרת לנו חבר´ה תורידו נעליים ותעדו את הטסטים ובאמת זה היה מאוד חשוב שנוכל גם לעשות את זה ללא נעליים, ואנחנו הצלחנו.... האיזור הזה בגוף שלי הוא לא הכי חזק, אז איך אני יכול חזק את החלק של האיזר הזה(התאומים), האם הגדלת השריר באיזור הזה תעזור לי או שיש שיטות שונות??????? האם אני יכול להפוך את האיזור הזה(התאומים) לבלתי פגיע הכוונה ללא כאב.?? עוד משהו חשוב ששכחתי לציין למעלה, אחרי זה עבדנו על מהירות וזה באמת עזר גם אם לא הצלחנו כמה פעמים, זה ממש עוזר לתרגל כנגד אגרוף ממישהו במציאות.... שלך באהבה, עידודו הלוחם שכל הזמן מתפעל משיעורי הקונג פו

תגובה ../images/Emo45.gif

אדם ואתה התנסיתם בעבודה על טכניקה בצורה מעט שונה מזו שאתם רגילים. עד ל"לוחם מתחיל" אתם עובדים על טכניקות בצורה שמכונה "הכרות". לאחר מכן, בדרך ל"לוחם", העבודה על טכניקות שונה לגמרי - ואתם פשוט טעמתם חלק ממנה...
כיף, הא?!
אפשר לתרגל חישול של האיזור, לדוגמא, בדרך הזאת: הפרטנר שלך בועט באיזור הזה ואתה משתמש בעבודה פנימית כדי לדמיין שהאיזור קשה כמו בול עץ, או אבן, או פלדה (בעודך מכווץ אותו בפועל). שלך באהבה בן

היי בן!!!!!

כן היה כייף מאוד, ועוד עבדנו עלייה הרבה וזה היה כייף... תגיד בקשר לדוגמה שננתת לגבי החיזוק, חישול, או איך שתקרא לזה, זה מתאים גם לגבי לאו קייקים, לא?? והאם כאשר אני עושה את מה שאמרת, עד מתי אני צריך להפסיק עד שהגוף שלי אומר לי???? כאילו עד מתי שאני מרגיש כאב?? ודרך אגב אני עדיין לא מבין מה לעשות בקשר לשפגט, כאילו אתמול אני ואדם עשינו בגמישות שפגט(שפגט לא מלא), וכאשר ירדנו ממש נמוך הרגשנו טיפ טיפ כאב, אבל זה כאב כזה שאתה יכול לעמוד בו... אז אני לא מבין מתי אני עובד נכון בשפגט ומתי לא, אני הרי רוצה שהשפגט שלי יהיה טיבעי, כאילו שאני יכול לעשות אותו גם אם אני לא אתאמן שבועיים עליו...... אז מה עושים, מצטער שאני משגע אותך פשוט אני לא מבין???? שלך באהבה, עידודו הלוחם

תגובה

אם אתה מרגיש טיפ-טיפה כאב בתנוחה מסויימת, סביר להניח שאתה לא עושה אותה נכון, אבל אם תעשה אותה נכון, הכאב ייעלם. זאת אומרת, לפני שאתה מתרומם חזרה (מקטין את הפיסוק), תבדוק מה אתה עושה לא נכון. אולי מספיק להרפות קצת יותר את הגוף, או לנשום לתוך האיזור שטיפה כואב, או להרגיש/לדמיין שזוהי תנוחה רגילה וטבעית ולדמיין את כל מרכזי האנרגיה בגוף מתקשרים ביניהם בשלמות בתוך התנוחה הזאת וכולי... ואז סביר להניח שהכאב הקל ייעלם והתנוחה תהפוך לטבעית. כן, אתה יכול לחזק כך את עמידותך בפני בעיטות לשריר הירך. אותו דבר לגבי הכאב שאתה מרגיש בעת חיזוק השרירים מול בעיטות. הכנס לתוך הכאב והבן משמעותו. למי כואב? לתאים באיזור? לשרירים? מה המידע הזה? מי צועק שם? ונסה לשנות משהו, בהרגשה, במקום, באנרגיה, בתאים, בהרמוניה עם הבעיטה... לא יודע מה, תחקור, תתקשר. אשמח להמשיך להרחיב ו/או להשיב. מקווה שהתשובות שלי עונות לשאלות שלך. באהבה בן

היי בן תודה.......!!!

אני אנסה!!!! אבל זה קצת קשה לא להרגיש בכלל כאב, אתה רוצה לומר לי שאתה בכלל לא מרגיש טיפ טיפת כאב כשאתה עושה שפגט???? אבל משהו אחד נכון שאני יודע שאסור לעשותו, הוא להתעלם מהכאב כי אם אתה מתעלם ממנו, אתה פשוט בסכנה כי גופך זועק לך לעזרה ומבקש עזרה ואתה בעצם מזיק לגופך, ועוד מתעלם ממנו..... אני צודק?? עוד משהו עוד מעט יש לי אליפות, עוד כמה חודשים, מה אתה מציע לעשות הכוונה אימונים יום יומיים???? יש הצעות???. שלך באהבה, עידודו הלוחם

או-קיי!

1. תמצא לך 1-3 יריבי אימון מההישרדות, שהינם יריבים "קשים" מבחינתך. תקבע איתם מסגרת עבודה (לפחות פעם בשבוע). תתרגל איתם. 2. כשהמסגרת תהיה קיימת, אשמח לתת לכם תרגילים, רעיונות, טכניקות וצורות עבודה, בשביל להעלות את רמת הקרב שלכם, בהקשר לאותה תחרות. הערה: אתה גם יכול לקחת לך יריבים מבין אנשי שמבאלה, בתנאי שהם מוכנים לצורת העבודה שאתה לומד בהישרדות (תבדוק איתם). לא, אני לא מרגיש כאב כשאני עושה שפגט. הגוף שלי אוהב תנוחות מעניינות, מיוחדות וכייפיות וכולי לומד מכך הרבה. שלך באהבה בן

Yin

New member
אם יורשה לי, שיטה לחיזוק התאומים

השיטה היא הליכה איטית + בעיטות באזור התאומים והגידים. - רגל שמאל קדימה. - מעבירים את רגל ימין קדימה כמו בהליכה רגילה, רק שהיא "נתקלת" באחורי רגל שמאל. - בועטים בעדינות, ממש מסמנים (לפחות בהתחלה) בשריר התאומים או מתחתיו. - רגל ימין עוברת קדימה. - רגל שמאל הולכת ובועטת בימין. - וחוזר חלילה. נא להיות עדין עד שמרגישים נוח ואז ניתן להגביר את העוצמה. שלך, Yin

היי YIN!!!!

קודם כל תודה על השיטה האחרת שנתת לי....... ודרך אגב עם מה אני בועט לשריר התאומים, הכוונה עם איזה חלק של הרגל???????? האצבעות??. העקב?? כף הרגל??. שלך באהבה, עידודו הלוחם

Yin

New member
צודק, לא הסברתי טוב

סליחה. אתה בועט עם גב כף הרגל, כלומר החלק העליון של כף הרגל, דבר שמחזק גם חלק זה. ניתן לבעוט, גם עם המפרק של כף הרגל. דבר נוסף, רצוי, יחד עם תנועת הרגליים, לעבוד גם על הידיים: בהתאמה לרגל, היד של הרגל האחורית הבועטת - כאילו נותנת אגרוף (רך מאוד) לפנים, קצת באלכסון למטה, ובעיקר משתפשפת בחלק העליון של האמה של היד השנייה. מקווה שזה ברור, קצת קשה להעביר רק בכתב בלי הדגמה. שלך, Yin

למעלה