לבן!!!!

לבן!!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo68.gif ../images/Emo98.gif

מה נשמע???? מה קורה???. אז ככה, רק רציתי לומר שהאימון ביום שבת היה מאוד כיף, גם העבודה עם כרית האימונים(בחיים לא עבדתי עם כזה דבר, רק עם שק), זה היה ממש כיף ועוד שאני ואדם עשינו את המכות בשק בקצב אני הרגשתי שהתנועה התחילה לזרום בי. גם כאשר אמרת בסוף שעכשיו לנסות להתרכז ביציבות של התנועה, היו כמה פעמים שלא הייתי יציב, אבל כאשר חשבתי על המכה ועל איך שאני נותן אותה הרגשתי הרבה הרבה יותר יציב. בכל מקרה היה מאוד כיף, אני מאוד נהנה לעשות מדיטציות, זה היה ממש כיף, גם הבחור שהעביר את המדיטציה, העביר אותה בצורה מאוד טובה... דרך אגב אני מנסה כמה שיותר ליישם את הlow kick ואת ההגנות ממנו, אני די מתקדם, איך אמרת?? עד שאני אהיה מלך הlow kick!!!! אז ככה הגענו לשאלות: אז קודם כל זוכר שעשינו פעם שיעור על הליכות, ואתה אמרת שהם לא היו 4 ההליכות, אז מה הן היו??.? אני די מתקדם עם הרישומים.... תגיד קפיצות על חבל זה טוב???, מה זה משפר??? חוץ מסיבולת לב ריאה?? ותגיד אתה פעם אמרת לי שאנחנו נלמד עם נשקים כגון: נונצ´אקוס, מקל קטן ארוך ובינוני סאי טונפה ועוד.... אז האם אנחנו נלמד רק לתקוף איתם או גם להתגונן נגדיהם..???? דרך אגב ששאלתי אותך פעם בקשר לאקרובטיקה, ואתה אמרת שאנחנו נילמד התהפכות אחרוה וקדימה, אתה מתקדם לסלטה אחורה וקדימה או גילגול אחורה וקדימה????? טוב אז רק רציתי לומר שהיאמון ביום שבת היה כיף, אז נתראה כבר בשיעור שלך באהבה, עידודו הלוחם ששואל הרבה.....

עידודו!!!

התשובות שלי עלולות להיות מוזרות הפעם, ראה הוזהרת!!! *** ההליכות - מה הן היו? אתה תקבע! אתה תחליט! מה הן היו, עידו? הרי אתה הוא זה שעשית אותן!... אני מחכה לתשובתך! ואל תגיד לי "לא יודע", כי אתה זה שעשית אותן... *** קפיצות על חבל זה רע, זה לא משפר כלום, חבל על הזמן. בעצם, קפיצות על חבל זה נהדר, זה טוב, זה משפר מאוד, את... המממ... דיעות, דיעות, דיעות. מה זה משנה מה מישהו חושב על קפיצות חבל??? *** נשקים - לתקוף ולהתגונן זה אותו הדבר. לא ניתן ללמוד אחד מבלי ללמוד את האחר. הלחימה שלנו היא לחימה, רק מתבונן מהצד יכול להגדירה כ"התקפה" או "הגנה" (גם אם המתבונן מהצד הוא אנחנו). *** אקרובטיקה - נתון לבחירתך ולשיקולך. כמו שזה נראה כרגע, אתה תרכוש את היכולת לעשות סלטה קדימה ואחורה באוויר. אני, אישית, עשיתי סלטה קדימה באוויר וסלטה אחורה על הידיים, אבל זנחתי את התרגול וכרגע אני מפחד לעשות את זה על רצפה, אבל הידע כיצד לעשות זאת הוא פשוט. זה במסגרת "עבודת גוף" וזוהי דרך או אמצעי לשכלול יכולת התנועה, לא מטרה בפני עצמה. אפשר לשכלל את יכולת התנועה בדרכים רבות אחרות. שלך באהבה, בן

למורה המגניב בן!!!!!!

אהלן וסהלן(זה בערבית)= שלום וברכה: מה נשמע?? אז ככה- ההליכות- למדתי אותן לפני כמה חודשים, אני לא יודע אם אלו ההליכות, אני חשבתי שהן 4 ההליכות, אבל פשוט ככשאלת אותנו לאיזה שלב הגענו, ואחרי זה הדגמת לנו הליכה אחת שבחיים לא ראינו... אז אי קצת מבולבל??? אולי תוכל להסביר לי?? נשקים הבנתי!!!!! אקרובטיקה- מגניב אנחנו נילמד לעשות סלטה אחורה וקדימה.... הידע לעשותה הוא קל.???. מה זה לא מפחיד לעשות סלטות???? איך אפשר ללמד מישהו לעשות סלטות ללא מזרון??. או שאנחנו נלמד בהתחלה עם מזרון?? אז רגע ממה שהבנתי מתשובתך, אתה תלמד אותנו לעשות סלטה אחורה וגם קדימה, אבל אם אנחנו רוצים להתקדם בנושא הזה זה טעון לשיקולינו ולרצונינו.... אם הבנתי אותך נכון,מגניב!!!!! מדיטציות- מאוד כיף לתרגל!!!!! שלך, עידודודו הלוחם

למעלה