לבן!!!!!!!!!!

לבן!!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif

היי בן ... מה נשמע??? אני הפנתי אלייך שאלה בעמוד 8 אני חושב שהכותרת שלה היא "לבן היקר". דרך אגב האימון אתמול היה כיף, באימון ביום שלישי כאשר עשינו את התרגיל עם העיניים(אתה באותו זמן החלפת ביני לבן אדם ושמת לי בן זוג זר שאיני מכיר), הרגשתי קצת מוזר, מצחיק,שונה,קצת התביישתי להסתכל כל כך הרבה לתוך עיניו וניסיתי להתרכז בעיניים שלו ובהתחלת התרגיל קצת צחקתי וזה קצת הפריע לריכוז אבל לקראת הסוף אצלחתי להגיע לרמה גבוהה של ריכוז, ואתמול כאשר עשינו שוב את התרגיל הרגשתי רמה ממש גבוהה ובכלל לא צחקתי ולא הרגשתי שונה, הצלחתי להתרכז בעיניים של הפרטנר שלי מבלי שום הפרעות וזה ממש שיפר לי את הריכוז ואת הראייה. אם לא הבנת את מה שרשמתי, בבקשה תגיב אני ארשום לך שוב....
תגיד, אתמול ההליכות האלה שהלכנו, זה היה התעמלות סינית??? דרך אגב בלילה התאמנתי קצת על ההליכות הללו וניסיתי גם בעיניים עצומות, זה הרבה יותר קשה מבחינת איבוד השיווי מישקל, אך לאחר כמה תירגולים הצלחתי ללכת בעיניים עצומות, דרך אגב ההליכות הללו מה זה בדיוק עוזר, הכוונה מה התרגיל הזה משפר??? באהבה, עידו הלוחם....

אהלן עידו, מה שלומך?

אני מרגיש די נפלא... אני אסתכל תכף בעמוד 8 כדי לראות על איזו שאלה לא עניתי. שמחתי מאוד על דיווחיך "מהשטח": מהשיעור ומאימוניך בבית. ולגבי השאלה הנוכחית: ההליכות האלה משפרות הרבה מאוד דברים. אני לא יודע אם הן נקראות "התעמלות סינית"... אני מניח שאפשר לקרוא להן כך... ההליכות האלה יכולות לשפר ולהעניק ולחדד, בין היתר: - יציבות - עבודה נכונה עם הקרקע - יכולת עבודה על מוט או הכנה לעבודה על חבל - בריאות - הורדת מרכז הכובד לתוך האדמה - מודעות - ליטוש האנרגיה שלנו - יצירת שקט פנימי - תחושה טובה יותר של הסביבה והמרחב - גמישות פנימית (נפשית) - עוצמה אישית - פתיחות כן, כל זה... אבל לא מפעם אחת, כמובן... האם הרגשת שונה אחרי ביצוע ההליכות? באהבה, בן

אופס טעיתי ../images/Emo9.gif זה בעמוד...

זה בעמוד 9, וחוץ מזה בתגובה שלי "לבן תשובה+שאלה" שאלתי את השאלה ששאלתי בעמוד 9 אז אתה לא צריך ללכת לעמוד הזה.... אתה רואה אני חוסך לך זמן(איזה תלמיד טוב אני)
שלך באהבה, עידו הלוחם

לבן תשובה+שאלה!!!!! ../images/Emo9.gif

היי בן תודה על התשובה... אני כן הרגשתי שונה אחרי ההליכות הללו, הרגשתי יותר קשור לסביבה, הכוונה המגע של הרגליים שלי עם האדמה, הרגשתי יותר קלילות והרגשתי שיפור ביציבות,המודעות שלי עלתה,וההליכה הייתה ממש מרגיעה... אז הגענו לשאלה...:) אז ככה, כאשר דיברת על גמישות, אמרת שזה לא טוב למתוח ולהילחם עם הרגלים, אוקיי את זה הבנתי אבל כאשר אנחנו עושים גמישות אותה אומר לנסות להרפות קצת הכוונה להרפות קצת באחיזה??? והאם זה טוב לעשות אימוני גמישות בבית כאשר אתה עובד על תרגיל גמישות ואתה למשל נשאר באותו מצב כמה דקות, זה מה שאני עושה ואני מנסה להרפות ולא למתוח את הרגליים, אלא מנסה להגיע לגמישות בטיביעות, האם זה טוב???????. ואם לא ענית לי על השאלה בעמוד שמונה, היא שואלת האם זה טוב לשלב בין אומנויות לחימה(קונג פו, הישרדות) לבין חדר כושר??? או שזה סתם יותר מדי עומס?? האם זה טוב ללוחם לפתח שרירים בחדר כושר?? מה דעתך??? ותגיד שאלית אותך פעם בשאלה לא זוכר מתי... בקשר לטיפוס... מה נעשה בדיוק עם זה, הכוונה האם יום אחד תאמר לנו הנה בניין יאללה תתחילו לטפס עליו, או שאנחנו נלמד תרגילים מסויימים לפני?? דרך אגב אני עובד עכשיו על חמש החיות-18 ידי הנזיר אבל למדתי רק שלשוה חלקים, אני מתאמן עליהם בינתיים עד לשיעור ביום שבת שבו נלמד עוד... ואנחנו נשתדל להגיע ב 15:30 לשיעור.... שלך באהבה, עידו הלוחם.

יש שאלות?! יש תשובות!!

טוב, אז ככה: *** גמישות: לשיעור - לא לפורום! *** שילוב בין אמנויות לחימה - מבחינתי כל מה שאתה לומד אצל מורה אחר, הוא חלק מהקונג-פו. אני מלמד אותך קונג-פו אבל אני לא המורה היחיד שלך. יש לך עוד מורים. מבחינתי - הם גם מלמדים אותך קונג-פו או חלקים של קונג-פו ומתפקידי לעזור לך לחבר בין כל החלקים ולעשות סדר בקונג-פו. *** חדר כושר - לא יודע, לא מכיר מספיק טוב את הנושא. אני אף פעם לא עבדתי בחדר כושר, אבל אם אתה עובד שם ואתה לוקח אחריות על זה, כנראה שזה נהדר לך, מה אני יודע??? אני כן ממליץ שתתרכז שם בעבודה על גמישות יותר מאשר על כל דבר אחר, אבל גם ההמלצה הזאת היא בערבון מוגבל, מחמת חוסר המומחיות שלי בנושא. אם זה לא מספק אותך (התשובה), אני אשמח לענות ביתר הרחבה ועמקות, אך לא מעל גבי הפורום. *** טיפוס - עניתי לך!!! בשרשור של השאלה המקורית, כתבתי לך על האבקות הצללים ועל טיפוס. אני לא זוכר איפה זה - פשוט תעבור לשאלה המקורית שלך ותראה את התשובה. אם התשובה לא מספקת, תגיד לי מה בדיוק אתה רוצה לדעת ואני אשמח לענות!!! שלך באהבה - בן

טוב אני אחפש את השאלה!!! ../images/Emo9.gif

תודה רבה בן!!!! דרך אגב- כיף ממש לדבר איתך דרך הפורום ובכלל השיעורים ממש תורמים לי ואני כבר מאוד מצפה לשיעור ביום שבת... שלך באהבה, עידו הלוחם והשואל- הכוונה שואל שאלות...
אז עד לשאלה הבאה שאני אשאל אותך נתראה...

תודה רבה!!!!!!!!! ../images/Emo9.gif

ואתה ממש מורה טוב, ממש יודע להדריך.... ואתה באמת גורם לכיף בשיעור..... איך אמרת- אתה בא לשיעור קונג פו בשביל מטרה אחת והמטרה הזאתי היא: להנות ורק להנות!!!!!!
תמשיך בעבודה הטובה...... שלך באהבה, תלמידך עידו הלוחם.

למעלה