לבן> מזל טוב....!

לבן> מזל טוב....!

אני לא יכולה לשלוח מיילים. אני לא טובה בהשארת הודעות. אז נשארתי כאן. אני לא יודעת מה לאחל לך חוץ מההודעות הרגילות.. יום הולדת שמח.. בהצלחה.. עד 120. יודעת שיש המון שלעולם לא אומר, כי החלטתי שלא. יודעת שהרבה לא הבנת. והחלטתי לוותר. יודעת שהרבה אני בעצמי לא הבנתי, ואולי בעצם כן. אני מנסה להבין את הבחירות של כולנו, את המעשים בהם אנחנו בוחרים לנקוט ולא תמיד הולך לי. יודעת שהיה ועדיין יש חוסר הבנה, אם זה שלי, אם זה שלך. יודעת שנפגעתי, והחלטתי להתרחק. <וואוו. זה היה חייב להיות במייל. טוב, זה לפחות לא היה אמור לצאת היום. מצטערת שזה לא במייל. מצטערת שזה היום. יש וירוס אצל המחשב והחלטתי להסביר לעצמנו כמה דברים> שיהיה לך רק טוב, ושהעשור הזה יביא לך את כל מה שאי פעם חיפשת. אל תיתן לאחרים להחליט בשבילך, ועשה רק מה שמתאים לך. תהנה מהיום. ומהשנה. ובכלל..... אני.

סיון b

New member
מצטרפת לאיחולים ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif

אומנם השארתי לך הודעה בפלאפון, אבל בכל זאת... שיהיה לך המון המון מזל טוב, שתהיה לך יום הולדת מדהימה. המון המון הצלחה בהכל (מה שרק תרצה...) המון המון אהבה (הכי חשוב), המון המון עושר (מה יש, גם זה לא יזיק), ו... המון אושר (למרות שלא הרבה מצאו את הדרך לשם...). שוב, המון מזל טוב! סיון

rubber duck

New member
לבן - אמנם אני לא ממש מכיר

אבל בכל מקרה מז"ט מעוד אחד לא יזיק
שרון

בן, יקירי, אם ככה.. אז ככה.....

<ממש אהבתי את התחלת ההודעה.. פשוט דמיינתי אותך מגרד בראש בקדחנות.. אהבתי> אממ.. בשבועיים האחרונים אני נמצאת במלחמה עם עצמי בקשר לטלפונים. לא רוצה להתקשר. אל תשאל למה, כי אני מנסה להבין בעצמי, אבל העניין הוא, שמי שלא זכה ל10 עגול ברצון הזה שלי אלא רק ב1-9 באותו רגע שחשבתי עליו או עליה, לא קיבל טלפון. עכשיו. בוא נחשוב על כמה אני אוהבת טלפונים בכלל. בלי שום קשר. אז תאר לעצמך כמה טלפונים בעצם עשיתי <בהחלט אפשר להשתמש באצבעות של יד אחת>. אני ממש נלחמת בזה, במיוחד שזה די הורס לי את חיי החברה:), יש גם כאלה שהחליטו לחשוב שזה בגללם וכועסים עליי. אבל מי שכן התקשר, לפחות הרוב. קיבל שיחה ארוכה ונחמדה איתי. ברוב המקרים. כמובן, שמשום מה דיברתי אל עצמי בשיחות האלה. והשותף/ה רק הקשיב. אבל היה משהו. <וואוו. אני מוזרה:)> אז ככה, נעבור לעניינך. אם נושא הטלפון יצטרך לבוא ממני, קרוב לוודאי, שאני אסתכל על הטלפון, ארגיש את ההתנגדות הזו, שקרתה כל כך הרבה פעמים בשבועיים, בנוסף לרצון שהובע בהודעה הראשונית, ואני אניח את הטלפון ולא אעשה כלום. אני מנסה לטפל בעניין הזה. אבל ייקח זמן. ולא יודעת כמה. ואם אתה תתקשר שוב. מחר בערב, או ביום שלישי, אז קרוב לוודאי שאני כן אענה. ואנסה לדבר איתך. ולראות מה ניתן לעשות. שתקתי המון בשיחות האחרונות איתך. ואני פוחדת מזה שוב. אבל אני אנסה. יש לי 2 ברירות בכל אופן. <שאותם אשמור לעצמי, כי אם אמנה אותם, ואחכ אביט בהם שוב, אני שולחת אותי לבית משוגעים מיד, עם נוף לים או לחדר הרופאים. חח> אז זה בידך, הכדור במגרש שלך, כמו שאומרים.. שני. שהולכת לישון כי יש לה קורסים בבוקר. והיא חייבת לישון. לפחות הצלחתי לנצח במלחמה כנגד השינה.. תגיב לי כאן או במייל ...

למעלה