לבמבם תמלילים

לבמבם תמלילים

משום מה לא הצלחתי לבמבם תמלילים דרך הסילבר- הפאלם קורס, ודרך המערכת הרגילה, אין בכלל אפשרות לבמבם אותם.. איך אפשר להעביר תמלילים מפאלם לפאלם שזה לא דרך המחשב??? רוח

kenderkin

New member
ההודעה קצת לא מובנת אבל...

קודם כל בקשר לסילבר: ניסית SOFT RESET? ולאחר כל זאת אם עדיין ה IR לא עובד האם את משתמשת במאיץ דוגמת FASTCPU? כי אם כן נסי להנמיך את מהירות הלאונצ´ר. ואולי יש תוכנה שהתקנת לאחרונה שגורמת להתרסקות? נסי להסיר אחת לאחת. בטלי גם את כל ההאקים. ולבסוף, דרך הGENERAL<PREF בידקי ש BEAM RECIEVE ON . אילו הדברים הבסיסיים פחות או יותר. לגבי הדרך השניה אם אפשר להעביר לאדרך מחשב-דרך הפאלם דהההההה
אבל אם התכוונת כן דרך המחשב אזי עלייך לתר את הקובץ הנ"ל שאמור להיות בספריית ה BACKUP בתיקקית המשתמש שנמצאת בתיקיית פאלם על המחשב ו...זהו (נגמר לי האוויר!) רואי.

רואי

א. תודה על התשובה ב. אני זכר ג. ה IR עובד! כאשר אני שולח אל פאלם אחר תוכנות, כמו משחקים וכד´ אבל כאשר אני מנסה לשלוח קובץ טקסט כלשהו לפאלם אחר, הפאלם קורס ועושה soft reset בעצמו. ד. לא משתמש בהאקים או בשום תכנה אחרת בסגנון - לא מבין מספיק. ה. הרעיון הוא להעביר קובץ טקסט לפאלם אחר - אחרי שהעברתי לו תכנת קריאת קבצי טקסט. ו. כאשר ניסיתי לשלוח דרך מערכת ההפעלה הרגילה של הפאלם, הפאלם לא נתן לי את האופציה לשלוח את קבצי הטקסט, הם לא הופיעו ברשימה של הקבצים שניתנים להישלח. שוב תודה מקווה שהפעם הייתי יותר ברור.. :) רוח

kenderkin

New member
לא מכיר את הנ"ל

אבל תבדוק אפשרות לבמבם ישירות מתוך הרידר

למעלה