לבלונדינית במסרים זה לא משהו.אני רוצה לשמוע אותך חי
Y yafit75 New member 25/11/02 #2 אני בלונדיניתתתתתתתתתתתתת אבל,,,,מי אתה????? התכוונת אלי,,,,,,,??? חככהההההההההההההה מה אתה בורחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!! זאת אני,,,,,,,, הלך הבן אדם,,,
אני בלונדיניתתתתתתתתתתתתת אבל,,,,מי אתה????? התכוונת אלי,,,,,,,??? חככהההההההההההההה מה אתה בורחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!! זאת אני,,,,,,,, הלך הבן אדם,,,
Y yafit75 New member 25/11/02 #6 אני???????????????????????????????? באלוהים לא עשיתי כלוםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!
ח חן המקורית New member 25/11/02 #7 יפית.....היית בחרמון?.... תסבירי לי איך לא לקחו אותך הסורים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה המצב אחותי???????
יפית.....היית בחרמון?.... תסבירי לי איך לא לקחו אותך הסורים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה המצב אחותי???????
Y yafit75 New member 25/11/02 #10 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חןןןןןןןןןןןןן,,, גם את דפוקה,,, כוסאוחתך,,, הרגת אותי,,, בעלי היה מת שהסורים יקחו אותייייייייייי לפחות היה לו קצת שקט ממני!!!! חחחחחחחחח הוא היה גם נותן אותי בתור מתנה,, וגם היה משלם להם כסף!!!!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חןןןןןןןןןןןןן,,, גם את דפוקה,,, כוסאוחתך,,, הרגת אותי,,, בעלי היה מת שהסורים יקחו אותייייייייייי לפחות היה לו קצת שקט ממני!!!! חחחחחחחחח הוא היה גם נותן אותי בתור מתנה,, וגם היה משלם להם כסף!!!!!!!!
ח חן המקורית New member 25/11/02 #12 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם שתיים אומרים שאת מסטולית רבאאאאאאאאק את צריכה גמילה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את רואה אני לא טעיתי חחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם שתיים אומרים שאת מסטולית רבאאאאאאאאק את צריכה גמילה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את רואה אני לא טעיתי חחחחח
ח חן המקורית New member 25/11/02 #8 דרדוס עזבי../images/Emo12.gif קבלי../images/Emo24.gif ו.../images/Emo25.gif