לבלבית

יופיאל

New member
לבלבית

כתבתי לך תגובה למטה , אני מקווה שתקראי אותה ותעני לי באור ואהבה , יופיאל המלאך

לבלבית

New member
יופיאל קראתי את תגובתך תודה

אני בטיפול אף טיפול לא עזר אני צריכה טיפול אנרגיה אין לי מרץ בחים אני אלמנה מגדלת את הילדים הקטנים שלי לבד עברתי טראומה קשה חולה נפש אנס אותי טיפולים לא עזרו כל מה שהיה לי איננו אני לא אותה אחת וגם לא אהיה רציתי רק למחציתי לחזור ואין לי תקנה ידיד שלי אמר לי שאסור לי לעשות משהו לעצמי כי אחר כך אני והמשפחה יסבלו יותר גרוע כפול ממה שעכשיו לא רוצה לסבול כפול יותר גרוע מזה לא יכול להיות אז לא עשיתי כלום לעצמי אבל אני סתאם גופה מהלכת בלי חים בלי רגשות רק בכי אני אדם עיף יושן תמיד אן אדם שיושן כמוני זה מוכח מתעוררת עושה משהו קטן ומיד למיטה לישון לישון לישון לישון לישון לישון להעביר את הזמן את שהעלם מפה אני מפחדת לשלוח דואר ולקבל טיפול אני וירטואלית שאסור לי להחשף אני לא בחרתי שיקרה לי מה שקרה קרה לי אסון לא באשמה שלי לא בחרתי לסבול הייתי אדם מאושר עד לרגע הנורא הזה חולה נפש אנס אותי ואני אדם מת שלקח איתו משפחה שלמה לטיזנאבי יופיאל מודה לך תודה תודה תודה תודה

אלדד-ב

New member
לבלבית

דברייך נגעו לליבי... כואב לי שאת רואה עצמך כ``גופה מהלכת``... את לא אשמה במה שקורה לך, לעיתים החיים מזמנים לנו חוויות כאלו או אחרות ,מעין, ``מבחנים`` שבהם עלינו להיות חזקים... כאן נבחנת האמונה שלנו... אני בטוח שתוכלי לצאת ממעגל הקסם שנכנסת אליו, מעגל של חוסר מרץ ושינה, שהם בריחה מהמציאות שבה את נמצאת. תני לעצמך סיכוי, רק את יכולה לבחור איפה להיות... תני לאחרים לעזור לך , כי זה נחוץ ... חשבי על עצמך ועל ילדייך, על ההשלכות שיש לכך על ילדייך ... החיים שלהם שזורים בקשר עמוק אלייך. כשאת תהיי מאושרת , אז תוכלי להעניק להם אושר אמיתי. כשתאהבי את עצמך ואת חייך, תוכלי להעניק להם אהבה אלוהית. חייך יהיו שונים לגמרי. אזרי אומץ, למרות שזה קשה. את עברת חוויה אישית לא קלה, ורק את תוכלי להוציא את עצמך ממנה. יש בך את הכוח לשנות הכל, את בסך הכל זקוקה להכוונה, להדרכה . מעכשיו אמרי די ! לא להתחמק יותר, לא לברוח יותר, לא לזכור יותר ... לכי עם כל הכוח, עם כל הנשמה כדי לפתוח דף חדש, עם חיים מאושרים , שבהם תלבלבי .... ותפרחי... צרי איתי קשר במייל ואעזור לך ככל שאוכל בחמלה ובאהבה אלדד

דרייה

New member
לבלבית יקרה,

יש לך אותך וזה הרבה,יש לך את ילדייך וזה המון,יש לך נשמה ואותה אף אף אחד לא יקח,העירי אותה לחיים,החליטי לפתוח דף חדש ,החיים מזמנים לעיתים חוויות קשות מנשוא אך,נפש האדם הומיה היא... שולחת הרבה אור לחייך,מי יתן ותקומי מחר בבוקר עם שיר חדש בלב. אמן יהי כן. אור לך.

לבלבית

New member
דרייה הלוואי

אני רוצה אור רוצים לקחת ממני את הילדים כי הם מסתובבים ברחובות כל הזמן ואני ישנה אין לי כוח להלחם באף אחד לא בצדק לא בבית משפט לא כלום שיקחו אותם ואותי הפסדתי הכל מה נשאר ? אני שונאת את כולם אוהבת רק את החושך אך אפשר לצאת מזה אך ? אני רוצה לעזור אבל אן לי כוחות מאיפו להביא ? תודה דריה

דרייה

New member
בוקר אור לבלבית......

את רוצה אור? אז,תסתכלי טוב טוב ,פקחי עינייך ,הרימי ראש לעבר השמיים ,וראי את השמש זורחת....נשמי עמוק ,מתוקה יש לך אור ,חום מהשמש שתאיר את דרכך.רק תחליטי שאת רוצה דרך חדשה,מהמקום הכי נמוך אפשר להגיע למקום הכי גבוה......יש לך אור אור אור..כל ילד הוא אור בבית.בבקשה תנסי כל יום קצת קצת..לקום מהמיטה לפתוח חלון,יש חיים... לבלבית אולי תפני למרכז לסיוע נפגעות אונס,עושים עבודה נהדרת בעילום שם את יכולה לפנות וגם לערן.בבקשה ,בבקשה קצת קצת ממך לכולנו והכי לילדייך ולך. אור לך.

לבלבית

New member
אלדד תודה ! הילדים שלי

לא מבינים אותי רק רוצים את האהבה שלי רוצים שאני יטפל בהם יקשיב להם מה שהם רוצים מאיפו אביא להם אהבה ? הם לא מבינים שאני גם זקוקה לאהבה ואין לי אני חיה שנאה לעצמי ולעולם למה אין צדק בעולם למה ? לקחו אותו לאשפוז את האנס מטפלים בו ואני פה החים שלי הרוסים מי יטפל בי? אני שונאת את עצמי וחבל שנולדתי חבל שנולדו הילדים האלו למה ? לסבול ? מה אתה יכול לעזור לי באי מייל ? אני חייבת לספר לך מי אני מאיפו אני וכאלו ? תודה לך

אלדד-ב

New member
התעוררי...

לבלבית יקרה, את חייבת להתעורר מהר... את חייבת עזרה דחוף !!! כן, אז תחשפי לאנשים שיכולים יעזור לך ולילדים שלך. זה עדיף מאשר שיקחו לך את הילדים. את כל השנאה העצמית שלך , הדכאון שלך, העצב שלך, את מביאה גם עליהם. ודאי שהם רוצים שתטפלי בהם ותקשיבי להם, את אמא שלהם, הם נולדו קשורים אלייך בחבל הטבור ויהיו קשורים אלייך לעולם. את האהבה שלך, האהבה האמהית , אף אחד לא יכול להחליף... האם את רוצה שלילדייך יהיו חיים כאלה , כמו שיש לך עכשיו ?! האם לא תרצי לחסוך מהם את הסבל, את החיים הללו ? הרי את על בשרך יודעת מה זה, נכון ?! את קודם כל חייבת לרצות בכל לבבך ובכל נפשך לצאת מזה. אני שוב פונה אליך ומציע לך את עזרתי, או עזרה של אנשי מקצוע שיעזרו לך וגם יעזרו לילדייך. ומספיק עם עניין ההיחשפות, כולם רוצים לעזור לך, לאף אחד לא משנה אם את גרה שם או כאן, אם קוראים לך ציפי או לימור. קדימה, קדימה , אל תחכי יותר... לפני שיהיה מאוחר מדי...

יופיאל

New member
לבלבית יקרה

את במצב קשה כרגע , חוית טראומה קשה. אך האם תתני לו להמשיך לשלוט לך בחיים? את חיה בהענשה עצמית , ואת לא רוצה יותר להתמודד עם החיים , ולכן את ישנה כל הזמן. אל תאשימי את עצמך במה שקרה לך , אל תכעסי. כל כעס כלפי מישהו אחר , בסופו של דבר מופנה אלינו. לדוגמא: אני כועסת עליו שהוא עשה לי את זה אני כועסת על עצמי שנתתי לו לעשות את זה. את צריכה לבחור להמשיך הלאה , ואז , כמה שזה קשה , תוכלי להתגבר ולצמוח מחדש. כל עוד את חיה , תמיד אפשר לשנות , אל תשכחי את זה אף פעם. אני שולח לך המון אור ואהבה ללא גבול וללא תנאי :) יופיאל המלאך

לבלבית

New member
יופיאל תודה ומי ישנה את העולם

בשבילי ? אני ? לחיות בשחיתות פה ? האנס בבית חולי נפש על אזה עולם להתגבר ? אך לשנות מה לשנות הכל הרוס ממה להתחיל ? יופיאל אתה עזרת לי פעמים תודה

למעלה