לבכות מדוסון קריק

Tom Kapinos

New member
לבכות מדוסון קריק../images/Emo7.gif

שאלה קשה אבל חשובה - באיזה פרקים של הסדרה העיניים שלכם לא נשארו יבשות? אנשים שאוהבים את הסדרה ועוקבים אחריה, אין שום מצב שלא בכו באף פרק ולכן אני מצפה לשיתוף פעולה מלא. בנים ובנות - באיזה פרקים בכיתם? רשימת הפרקים שלי מייד.

Tom Kapinos

New member
רשימת הפרקים לפי הסדר:

#218 "The Perfect Wedding" - שסוגרים את שקית המתים של אבי וג'ן עומדת בצד ומתייפחת. #219 "Rest In Peace" - פרק ההלוויה של אבי. אם אני לא טועה שג'ואי ביקרה את הקבר של אמא שלה #312 "A Weekend In The Country" - בעיקר שג'ואי מדברת על אמא שלה #421 "Separation Anxiety" - מכתב הפרידה של גרטשן, אחת מהדמויות האורחות האהובות עליי ביותר #504 "The Long Goodbye" - במהלך כלללללללל הפרק #515 "Downtown Crossing" - ג'ואי והשודד הגוסס שרים את Close to you ורגע אחרי הוא מת #522 "The Abby" - דוסון מבקר את הקבר של אבא שלו #618 "Love Bites" - ג'ן מגלה שגראמס חלתה בסרטן השד וכמובן בפרקי הסיום. הרשימה הזו נראית לי קצרה מדי, כנראה שיש עוד ושכחתי. אז... מה שלכם?

ChAoS GoD

New member
The Kiss !!!!!!!!!!!!!!

איזה פרק מרגש וגם את הפרק שדוסון וג'ואי ישבו ביחד בנדנות שהם אמרו על השניקה צרפתית ויש עוד הרבה אני יוסיף יותר מאוחר

ChAoS GoD

New member
אוי לא שמתי לב שהוספתי שמה את המילה

"הפרק" חחח כנראה לא הייתי מרוכז :/ פאקק

eliormagick

New member
אוו../images/Emo58.gif

ממ אני מניח שהפרק שהכי היה עצוב זה שג'ן מתה בעונה השישית... אבל ככה יש הרבה אני לא זוכרP:

doron g3

New member
לבכות?

קשה לומר שאי פעם ממש התייפחתי מדוסון קריק, לא שזה אינדקיציה לגבריות או משהו, פשוט תוכניות טלוויזיה וסרטים לא ממש גורמים לי לבכות. מה שכן, יש לי לחלוחית בעין כל פעם מחדש כשמשודרת סצנת הסיום של "the dance". גם הסצנה של דוסון וג'ן בגלגל ענק ב"double date" מדמיעה קלות (למרות שזה בעיקר בגלל "hanging by a thread" של ג'ן ארדן שהוא תמיד פוטנציאל לדמעות), כמו גם סצנת הסיום של העונה השלישית. אה כן, ורגעי הדממה העוצמתיים בפינאלה כשגראמס נפרדת מג'ן, אבל זה כבר מובן מאליו...

DAN1EL

New member
לא יודע אם לבכות ../images/Emo97.gif

אבל כשיש קטעים שמזכירים לי דברים קשים שעברתי בעצמי אני די מתרגש מלצפות בזה. אבל ככה זה לא רק עם דוסון קריק. כרגע לא זכור לי משהו ספציפי, אבל עם ג'ן היו כמה סצינות מרגשות. טוב, היא הדמות האהובה עלי. :)

למעלה