לבכות לך....

לבכות לך....

נסעתי כל הדרך הביתה עם דמעות בעיניים ובכי בכי כאילו אתה מתת כי בדיוק כשיצאתי הודיעו לי שאתה נסעת רחוק וזה כאילו שאמרו לי שאתה מת אני לא תופסת את זה אני לא מאמינה שעשית מעשה כזה בגלל אדם זר - זר לחלוטין ונתת לו להיכנס בינינו שברתם אותי אני אדם מת שניכם וכל אחד לחוד והכי הרבה אתה הרסת אותי לגמריי ואני כל כך אוהבת ואני כל כך רציתי ואני סלחתי בדיוק אחרי כמה שעות רק שאף אחד לא הקשיב לא שאל אותי לא ניתנה לי ההזדמנות לגעת ולומר משהו משלי לא ניתנה לי ההזדמנות לעשות שום דבר פשוט השארת אותי ככה באויר - בלי אויר לנשימה בלי חיים בלי טעם לחיים ואני כל כך רוצה שיהיה לך רק טוב ואני כל כך רוצה שלא יקרה לך שום דבר רע ואני כל כך קשורה אליך והלכת ככה בלי להניד עפעף בלי לשאול ובלי לדבר איתי כאילו שאני אויר אז אולי בקרוב אניבאמת לא אהיה יותר ואז תוכל לחיות בשלווה אני מקוה בשבילך כי בשבילי החיים נפסקו היום

Dovsha

New member
לא לא לא לא לא לא לא

כאב אהבה זה כאב עצום, קורע ומשמיד. מנפץ את הנשמה ולא נותן לנשום. יש לי כ``כ הרבה דברים לספר לך אבל הם לא לפה. אם את רוצה, אני באי מייל [email protected] רק תגידי ואני שם. ואם לא, תהיי חזקה כמה שאפשר - אני יודעת שום דבר לא ישנה עכשיו את ההרגשה שלך ובכל זאת, קבלי חיבוק עננננקקקקקקיייייי עם המון המון תמיכה ואהבה. והחיים לא נפסקים, הם ממשיכים, רק עם מישהו אחר, יותר טוב.

למעלה