לביריון מהמרפסת...

ס ד

New member
לביריון מהמרפסת...

למה שלא תכתוב כאן את מה ששלחת לי במסר אישי? הא? אלימות, זה מה שאתה יודע גיבור קטן? בזה נבחנת גבורתך? אתה יודע שאם אלך למשטרה עם תדפיס של מה שכתבת לי יעצרו אותך מיד? למען האמת אני שוקל לעשות זאת. אתה יודע, מספר פעמים נכחתי בבית משפט וראיתי כיצד ניראים עבריינים כאשר הם עומדים מול השופט. כמה מסכנים פתטיים מתרפסים. גופם עומד כמו סימן שאלה... אין לי ספק שאתה אחד מהם. אני גם שוקל לפרסם כאן את המסר ששלחת לי בדיוק רב. גיבור גדול. אתה חושב שבאלימות נפתרים דברים? אם כן, למה שלא תלך ותרביץ לר' העיר או חברי מועצה שפוגעים באיכות החיים שלך גיבור גדול? כשאני אומר שאפשר להגיע לכל אחד אינני מתכוון להיבט של אלימות אלא לצעדים לגיטימיים. אלימות לא פותרת דבר. הרי תמורת כמה לירות אפשר ל'שפץ' כל יעד. אז את מי בדיוק אתה מנסה להפחיד?

לבלעם

מי שהחל במסכת האיומים היה אתה , אני פשוט עליתי על הגל שלך ןמכיוון שאתה עושה עלי רושם כקליפת השום , הצעתי לך להפגש , ואז נראה למה בדיוק אתה מתכוון באיומים שלך , האם אתה סתם מדבר או שאתה מתכוון לממש את מה שאתה אומר. אני עוקב אחרי הודעותך הנלוזות מזה זמן , ומוצא אותם כלא ראויות להכתב בפורום מכובד זה . אתה איש רע...מחרחר ריב ומדון ולא שווה התיחסות אני קורא מעל במה זו למנהל הפורום מר גיא מנשרוב לשקול מחדש ,ולחסום אותך.

gingy48

New member
סגן סגן למה

לבקש מגיא לחסום את???. מדבריך מתברר שדעותיו של האדון לא מקובלות עליך אז תבקש לחסום, זה התשובה שלך לאדם שנלחם למען איכות חיים בעיר המסכנה הזאת. ולידיעת גיא אדם שדעותיו לא מקובלות עליכם חברי הפורום יחסם אני מבטיח לכם שנקים אתר אחר או אז תאמינו לי לא יהיה לכם פורום לשוחח כי לא ישארו בו אנשים שהעיר יקרה להם אלה אנשים שהפוליטיקה והכסא יקר להם. אז בבקשה מכם תקשיבו, תענו בחוכמה, תתווכחו, על תסכימו לדעותיו של הצד השני,אבל לחסום !!!לאאאא!!! בשום אופן. תודה ושב"ש לכם.

gingy48 ידידי

רשאית אתה יכול להיות בטוח שאני לא מושפע מכל לחץ וכל בקשות החסימה של אנישם כאן בפורום כבר שנתיים וחצי שאני מנהל את הפורום ולה היה מקרה אחד שמישהו ניחסם בגלל לחץ של גולשים אחרים. עם מישהו יחסם כאן זה רק בגלל שהוא עבר על תקנות תפוז או לאחר שמנהל הפורום שלח מסר אישי למשתמשים על אופן השתתפותם בפורום . ואיומים לרוץ ולפתוח פורום מקביל ממש לא מפחידים אותי פתיחת פורום נוסף לא יגרום לחשבון הבנק שלי לטלטלה (עם זה מה שאתה חושב)אתה יודע מה אני יכול לשלוח לך מס' אתרים חלופים שבהם תוכל לפתוח פורום חדש . שבוע טוב גיא

gingy48

New member
מר מנשרוב

אני הייתי ענייני ואתה מספר לי על חשבון הבנק שלך?. אני בן 57 כל חיי לא הערכתי שחצנים, אפילו אני מתעב אותם. אבל אתה שחצן בדיוק כמו שבחרו בך לנהל את הפורום אפשר גם לשחרר אותך מתפקידך, אז בקשה לעניין דבר ובלי שחצנות. אני ושכמותי דואגים לעיר ולא למנלי פורום. תודה

ס ד

New member
איזו עברית יש לו פתאום לסגן מהמרפסת

זה לא דומה למה שכתבת לי במסר האישי. אגב, עדיין אינני יודע אם אתה בעל דאן 7 בקראטה כי לי יש רק דאן 2. מתוך הביטחון שלך שאתה ממש תקצץ אותי ממש תראה לי מה הא? כמו שכתבתי, אני עדיין חוכך בדעתי אם לפנות למשטרה או לא. תשאל את התמהוני מה גורמים איומים עליי. וולאק אני כותב כבר למעלה משבע שנים פה. לא חסכו ממני איומים, הטרדות ואפילו נסיונות שוחד כדי להשתיקני, ואתה באמת ובתמים חושב לעשות את מה שלא עשו האחרים? בו נסכם את הדו שיח חרשים ביננו בכך: השתדל להימנע מלעסוק בי וכך גם אני. אל תחוב אפך לנושאים לא לך. החשבון בין התימהוני לאחרים עדיין פתוח. אפילו את המסר האישי אליך תירגמת לא נכון. לא מפניי הזהרתי אותך. הרי אני רחוק מאלימות כמזרח ממערב. חשוב שוב על הדברים ותגיע למסקנות אחרות. שלום ולא להתראות יותר.

למעלה