לביפ (לא ביט) 69 תקראו

ביפ 69

New member
לביפ (לא ביט) 69 תקראו

רוצים להופיע בבת מצווה ב12.6 וכמהה זה עולה עם כן ואל תגידו לי לדבר עם האמרגן שלכם אז נו... תגידו משו אה אני עדיין בהודעה =]XD

shirush1112

New member
נצלש.../images/Emo207.gif

לא היה לנו חיסון היום. ואני סתם נלחצת. סוג של בית ספר ~!!

shirush1112

New member
כן.

ואמרו לנו שיהיה שעתיים ראשונות על הבוקר. ואני וחברות שלי כולנו מפחדות ורועדות ואפאחד לא בא. זה לא נעים חח. אבל בטח יהיה מחר. =\

3has3

New member
חחח אל תדאגי נו D:

זה יעבור.. זה כולה שניה.. אולי שתיים וזהו..

liavii

New member
חח את זקוקה לעידוד לפני זריקה?

D: חחחח אני עשיתי אותו לפני שבוע בערך אפילו יותר וזה לא כאב.. :p אפילו לא הרגשתי שהיא הכניסה לי את המחט:p חחח גם לא יכאב לך כל כך הרבה אחרי הזריקה.. אבל שאלה..למה עושים לכם את זה מלפני כל הכיתה ? :O

shirush1112

New member
כי הם חושבים

שזה לא מפחיד-ולא מטריד-ואנחנו נהנים מזה. וזה מופע חדש-איך מכניסים לשיר מזרק בעור. סעמק.

את בח' נכון?

אם את בח' אז היה לנו את החיסון הזה כבר וזה ממש ממש ממש לא כואב גמאני נורא פחדתי אבל זה ממש לא כואב את לא מרגישה את הדקירה בכלל…

black rock star

New member
עשיתי אותו אתמול.../images/Emo103.gif

ממש לא כואב,, כולה דקירה שאת בקושי מרגישהה - סתם אנשים מפחדים. פשוט צריך להשתחרר ולא לעשות שריר, ומה שלא תעשי , אל תסתכלי על המחט. חברה שלי ראתה את המחט והתחילה לבכות , ואחרי הזריקה היא אמרה לי "זה בכלל לא כאב" ורק נשפכתי עליה "כן העיקר בכית P:"

shirush1112

New member
חחחחח

אני בחיים לא מסתכלת וחברה שלי תחזיק לי תיד. העיקר שלא מרגישים תמחט.

liavii

New member
אנחנו הינו מקסימום 3 בחדר האחות..לא יותר

חח נכנסתי עם חברה שלי וידיד שלי.. אני החזקתי לחברה שלי ת'יד כי חשבתי שזה מפחיד אבל אז הרפתי ממנה זה לא כאב.. חחח היא אומרת תספרי עד 5 עוד לא מגיעה ל3 כבר המחט בחוץD: חח אין לך מה לפחד:p ---------------------------- חברה שלי עשתה אתמול את החיסון..<אלה שפחדו לעשות אותו שבוע שעבר עשו אתמול> אז היא איך שעשו לה את החיסון היא התעלפה:'( היא שחכה שיש לה אלרגיה לחומר הזה..

שנינה92

New member
חח יואו אייך אני זוכרת בשנה שעברה XD

זה כואב רק אחריי , לי זה כאב רק שעתיים ועבר. וכול אחד נכנס לבד , מזה השטויות האלה? ^^ קשה להאמין כבר עברה שנה :/

למעלה