לבייב רכש את הפועל

על האש

New member
אוף

אני רציתי להיות ראשון,שכותב על זה
. אבל אני עדיין לא רגוע עד ההודעה הרישמית
. ושמתם לב,שאומרים שאברמוביץ לא מעורב..?. למרות שאני מרוצה גם רק מלבייב,יש לי הרגשה שאברמוביץ בכל זאת בפנים. מקווה שמדובר בעידן חדש,וחסר תקדים במועדון.

על האש

New member
שינו את הכותרת

מ"לבייב סיכם בהפועל ת"א". ל"לבייב קרוב לסיכום"
.

פטנק

New member
מה זה משנה קח את הקרדיט

העיקר שיש קונה ברמה אבל עסור לנו לשכוח את תאומים וסגול בזכותם כולם יודעים שתל-אביב אדומה

על האש

New member
אתה יודע

שזה נכתב בצחוק נכון?. נראה לך באמת שאכפת לי של מי הקרדיט?. העיקר הרכישה,היא מעל הכל
.

יואב ק.

New member
לדעתי אברמוביץ' מעורב

רק שאופ"א לא תעשה בלאגן אז לבייב הוא הבעלים הבלעדיים של הקבוצה ותהיה תמיכה מאברמוביץ'.

כחלחלחל

New member
האם נכונה השמועה שלא נשחק בשבת?

מבחינתי זה אחלה כי אני משתדל לשמור שבת

העסקה כבר בעצם סגורה.

הכוונה היתה לצאת עם ההודעה הרשמית רק בסביבות ינואר, אבל סביר להניח כי בקרוב תגיע הידיעה. זאת בכדי למנוע מחול שדים סביב הנושא.

petertosh

New member
הללויה

תאומים היקר תודה על כל מה שנתת לנו בתקופה כ"כ קשה,תודה על האהבה שלך לסמל האדום,לא נשכח לעולם את תרומתך,אוהבים אותך ולעולם תשאר סמל לגאווה אדומה. לבייב,מזל טוב,רכשת את קבוצת האוהדים התומכת ביותר. אינשאללה יבנה פה מערך שחקנים והנהלה לתווך ארוך,לא רוצים ריאל מדריד של כוכבים להרגע,רוצים קבוצה מחושבת עם אדיפות לשחקני בית מוכשרים,וזרים קבוצתיים. מה שלא יהיה אנחנו נתמוך. הכי חשוב,יאללה הפועל דרבי נקמה!!

משה32

New member
אם אנחנו מוכנים לעידן גרנט?

האם גרנט באמת הוא המאמן הראוי? ע"פ טלספורט גרנט הוא המאמן הבא

petertosh

New member
אויי נו באמת...

אם תמאמין לכל מה שהתקשורת בארץ מספקת תחוטף 8 התקפי לב ביום... דגו יום ראשון ספק איזה גאווה אשדודית ונקמה אדומה. צופית - בלונדה באדום?

סטלנרי

New member
רק דבר אחד , תודה רבה לרגב

רגב גולדמן , הכתב שלנו באדום עולה. שהביא את הידיעה עוד לפני התקשורת , כמה שהכפישו אותו הוא יצא גדול . כל הכבוד.

danistar

New member
אם ככה צריך ללמוד להתפלל (-:

ואיך שזה נראה אין יותר משחקים בשבת ...

זה לא לגמרי בלי קשר לכלום

השמועה על גרנט רצה די חזק בשבועות האחרונים,ובהנחה שלבייב אכן לוקח את הפועל היא אפילו הגיונית. לאור הידיעה שהאלטרנטיבה לגרנט היא ככל הנראה משה סיני,נאלץ לסתום את האף ולבלוע את המינוי הזה,אבל אסור לשכוח שגרנט הוא: א)זה שבשנות ה90 הביא למכבי את שיטת ההרוג כפי יכולתך ביחד עם עמנואל אופיר ב)מלך גוזרי הקופונים ג)אחד מגונבי הדעת הגדולים שקמו בכדורגל הישראל אבל במצב היום אין ברירה אלא לבחור בlesser of two evils. חבל שזה מגיע לזה,אבל אם זה המצב אני לוקח את גרנט בעינים עצומות. לא האמנתי שיגיע יום שאכתוב את המילים האלה.

L i k o

New member
זה נבלה וזה טרפה.

לא חסר מאמנים פנויים בשוק יותר טובים מגרנט: אני באופן אישי תומך בגוטמן, ואם לא הוא, אז באלי כהן. אבל אני יודע שזה מחוץ לקונצנזוס, אז אפשר את שום - הוא פנוי עכשיו, עד כמה שידוע לי.

למעלה