לביט 69 באיזו כיתה תהיו בתיכון ? אולי אנחנו באותה הכיתה
מ מכשפהקטנהזונה New member 20/8/07 #4 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif רענן לי'10 לורל לי'7 וברי... לאדעת. סתמו כבר>< מה זה משנה אם תהיו איתם או לא?><
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif רענן לי'10 לורל לי'7 וברי... לאדעת. סתמו כבר>< מה זה משנה אם תהיו איתם או לא?><
מ מכשפהקטנהזונה New member 20/8/07 #7 |באג../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אינלי בעיה שתדעי מותק, אבל אל תציפי את הפאקינג פורום בשאלה הזאת... אם תשימי לב, פתחו כבר שלושה שירשורים על זה. תכתבו להם מסר וזהו. מה הביגדיל? >.>
|באג../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אינלי בעיה שתדעי מותק, אבל אל תציפי את הפאקינג פורום בשאלה הזאת... אם תשימי לב, פתחו כבר שלושה שירשורים על זה. תכתבו להם מסר וזהו. מה הביגדיל? >.>
I I Love Beat69 New member 20/8/07 #8 שאיווווווו!!!1 טוב שלא חפרתםםםםם......... אני שנה הבאה בבליך.... חח שליטע אבל מי יודע אולי נבוא לבקר אתכם במקיף... מקיף יהוד... גם כן.... פחחחח
שאיווווווו!!!1 טוב שלא חפרתםםםםם......... אני שנה הבאה בבליך.... חח שליטע אבל מי יודע אולי נבוא לבקר אתכם במקיף... מקיף יהוד... גם כן.... פחחחח