לביבות

שלום21

New member
לביבות

שלום לכולם ! אני זקוק למתכון לביבות בצק מתוקות לילדים ,עם אפשרות לקשט ברוטב שוקולד או משהו רוטב מתוק אחר.המתכון שאני צריך הוא ללא התפחה (ללא שמרים).אשמח אם תעזרו לי ותודה מראש!

pirge

New member
לביבות גבינה מתוקות עם שוקולדצ'יפס

לביבות גבינה "טוב טעם" וסולת עם או בלי שוקולד צ'יפס אפשר לאפות במקום לטגן-----בתנור בחום 175 עד שיזהיבו בנטייה לצבע חום לביבות חמות ומתוקות בציפוי סולת - אפשר לוותר על הציפוי ולטגן בלי, כמו שהכנתי היום. כשהשעוגיות מתקררות, השוקולדצ'יפס מתקשה.חוויה. מוגשות בשמנת קלה ובסילאן. 14 לביבות גדולות 2\1 כוס שוקולדציפס חבילה טוב-טעם 2\1 מיכל שמנת חמוצה 9% 2\1 כוס סולת 2\1 כוס קמח מצה 2 ביצים 2\1 כוס סוכר מעט וניל לטעם צלחת עם כוס סולת נוספת לטבילה – לפני הטיגון מעט שמן במחבת גדולה. לערבב בנמרצות את כל החומרים לבלילה אחידה. להעביר בעזרת כף- לצלחת הסולת---- ומכאן,אפשר ליצור בעזרת הסולת וכפות הידיים-- לביבה יפה להגיש עם שמנת חמוצה וזירזופי סילאן. הערות מהיום: לא טבלתי בסולת, העברתי עם כף את הבלילה למחבת ושטחתי עם הכף לצורה עגולה פחות או יותר. נעזרתי בזמן הפיכת הלביבות במרית ובמזלג,כי הן היו מאד עדינות. אחרי שהפכתי,הן התייצבו לגמרי. יצאו טעימות מאד.

pirge

New member
לביבות ספגטי מתוקות

לביבות שמכינים משאריות אטריות או מספגטי או אטריות מוכנות לפי הוראות היצרן. 14:44 | 16/11/05 לביבות ספגטי וגבינה - מתוקו pirge ו לביבות ספגטי מתוקות 20 לביבות גדולות מקור: פירגה. 250 גרם ספגטי דק מספר 6 שבור לשניים מבושל לפי ההוראות-שטוף. מוסיפים לקערה עם הספגטי המבושל גם: 2 ביצים 2 כפות סוכר או 2 כפות ריבה אדומה 3 כפות גדושות גבינה לבנה 5% כף גדושה סילאן כפית מלאה קינמון – אפשר כמובן פחות כוס קמח רגיל הוספתי כוס צימוקים. אפשר שוקולדצ'יפס. אפשר לגוון במקום ---בפירות יבשים חתוכים ואגוזים. לערבב ולהכין לביבות מטוגנות ומושחמות מ-2 הצדדים. ניתן להקפאה ולהוציא לחימום באובן או בתנור. קריספי וטעים. מומלץ.

pirge

New member
לביבות מקמח מצה

מתכון להכנת לביבות מקמח מצה החומרים: 2 כוסות קמח מצה 1/2 2 כוסות מים 5 ביצים סוכר אופן ההכנה: ערבבו את קמח המצה עם המים,הסוכר הקציפו הביצים והוסיפו לתערובת. לערבב היטב. השהו 1/2-כ שעה. חממו שמן וצקו התערובת למחבת בעזרת כף. הגישו חם לפזר סוכר למעלה מהאינטרנט.

פנקייקס

פנקייקס פשוטים להכנה: (מצטערת, אין לי תמונה) כוס קמח 1.5 כפית אבקת אפיה 0.5 כפית מלח 2 כפות מרגרינה מומסת (או שמן) 1 ביצה 0.75 - כוס חלב אם רוצים מתוק - סוכר. לערבב את הדברים היבשים. לטרוף את הביצה עם החלב ולהוסיף את הדברים היבשים. להמיס את המרגרינה ולהוסיף לעיסה. לטגן על אש בינונית - גבוהה. טעים מאוד עם סירופ מיפל/ שוקולד או גבינה מתוקה. אפשר גם בטעם תפוחים: להוסיף לנ"ל חצי כוס חתיכות תפוחים, 2 כפות סוכר ורבע כפית קנמון. אפשר להגיש עם אבקת סוכר.

למעלה