לבטים.

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
לבטים.

מה יעשה לוחם, שדגל בחיים הטובים, שלא בדיוק רצה לצאת להרפתקאות, והעדיף לברוח מהאמא הפולניה שלו כשהוא בשבי האוייב? מה יעשה אותו לוחם, כשחברת ילדות שלו (עליה הוא מגלה שהוא טיפה דלוק) חולה, פריחה מתפשטת על כל גופה, והיא הולכת להפוך לאדם זאב בקרוב (
) מה יעשה אותו לוחם, שלא מצליח להגות את שם חברו הנזיר כמו שצריך, ונמצא שני שוריקאנים מרצח כשהוא קורא לו בטעות "קוואזי". מה יעשה אותו לוחם, שחברת ילדות אחרת שלו, מפחידה אותו אימים, והוא היה שורף לה את ספר הלחשים, לו פחד שתנסה להפוך אותו לצפרדע ותהפוך אותו לפרעוש במקום. . . . מה יעשה אותו לוחם שמרגיש שכרגע גורל החבורה על כתפיו, הוא, ידידו הנזיר וחברתו הותיקה, נמצאים על קרקע עוינת למראה, מופרדים מהקוסמת המסוכנת, וממנהיג החבורה שנעלם לו בקרב מתיש נגד להקת מליון זאבים. האם זה הזמן לנקוט במנהיגות? הוא לא רצה להיות מנהיג, הוא לא רצה לצאת להרפתקאות, כל מה שהוא רצה זה להשתחרר מעולה של אמא, לראות קצת עולם, לחזור לכפר, להתחתן, ולעשות ילדים. ועכשיו, כשכל העולם משתגע סביבו, בקיץ יורדות סופות שלגים, ואז שרב כבד, זאבים רדופים (מה המילה העברית הטובה לPOSSESSED?) עם עיניים אדומות משוטטים בכל היער, וכעת הוא נמצא בצרה צרורה. . . .. מה יעשה אותו לוחם? ושכחתי להציג אותו, שמו של הלוחם הוא ז'אן פול לאראדין.

daveScorpions

New member
../images/Emo59.gifאהבתי, צחקתי ופחדתי

מרים שלט 10 אם הייתי אותו לוחם הייתי הורג את עצמי

Soul Cake Duck

New member
זה בדיוק הזמן לגלות מנהיגות

אחר כך הוא לא יבין מה נפל עליו, כנראה... אבל בינתיים סביר להניח שהוא יגלה תעצומות נפש שלא ידע שיש בו. או שימות, אחד מהשניים. אני בהחלט בעד הראשון
אגב, אני בד"כ מתרגם "possessed" ל- "אחוזי דיבוק".

DDN

New member
תודה!

אחוזי דיבוק! זו המילה המתאימה. אני ניסיתי לחשוב על מילים, וכל מה שעלו לי בראש זה מילים נרדפות באנגלית (כמו CRAZED) ואני מניח שכן, תעצומות נפש. כן כן. ואולי לא. לא ז'אן פול. בשביל זה יש את סליק, מנהיג החבורה. ז'אן פול הוא לא איש מנהיגות. לפחות לא שנראה לו. דרך אגב, שכחתי לתת קרדיטים, כי זו הקבוצה השנייה שאני משתתף, וכדאי שאני אציג את שאר הקבוצה, בניצוחו של דרגורן. הלוחם שלי - ז'אן פול. GILGAM69 - לוחמת בשם ג'ורג' (האדם זאב לעתיד) ביצת דרקון קטנה - קירסטן, הקוסמת המטורפת. ש' - הנזיר קוואי (קוואזי), ביצה - את צריכה למצוא לש' כינוי לפורום. ני-האו - סליק, מנהיג החבורה (מה המקצוע שלו בכלל?)

אהההה

אני חושבת שתחת ההנחה שהלוחם הנ"ל מעוניין בחיים יש לו 2 אפשרויות בדיוק - להנהיג (נגד רצונו) או לברוח (ואז זה או הביתה אל אמא או למקום אחר)

DDN

New member
לברוח=להנהיג.

אין לו ברירה אחרת. קוואזי פצוע, ג'ורג' בדרך להפוך לאדם זאב. יש רק דמות אחת בריאה נפשית ופיסית מבין השלוש, וזה ז'אן פול. וכך הוא יעשה! הוא ינהיג אותם אל החופש! !FREEDOM מיד אחרי שהוא יפסיק להסתתר מאחורי קוואי.

ש' = אנימוס, בשביל הרכילויות

לכל מי שעוד לא הבין, מדובר בחברי האהוב. אגב, מה אתה מדבר? מה ז'אן פול יעשה? מה קירסטן תעשה??? כרגע היא תקועה על עץ בלי יכולת לברוח לשומקום, כשעומדים לתפוס אותה רק כי היא ניסתה להטיל קסם קליל על הבית שבו כלואים חבריה, למיטב ידיעתה... אחחח, צרות.

Gilgam69

New member
מאיפה לנו לדעת מה היא תעשה?

הרי הדמויות שלנו לא יודעות איפה היא! פעם אחרונה שג'ורג' ראתה אותה הייתה על עץ אחר (זה מתחיל להיות הרגל אצל קירסטן) כשחבורת זאבים הקיפה את ג'ורג', קוואי, וז'אן פול לאחר שג'ורג' שזאב אחוז דיבוק נגס בירכה הימנית והדביק אותה במחלה מסתורית (למרות שהפצע נסגר בעזרת שיקוי ריפוי השפעות מרחיקות לכת הרבה יותר והוא נהיה אדום יותר ויותר), ושגורם לה להזיות, בחילות וסחרחורות, היא הסתערה על הזאב שהפיל את קוואי לרצפה והחטיאה בצורה איומה, אבל היא לא הייתה מוכנה לנטוש חבר ילדות שלמעשה חלק מהמשפחה.

Nihau

New member
סליק מייעץ לג'אן פול: אל תנהיג !

לא כדאי לך... זאת עיצה הנובעת מנסיון טהור! חסרונות רבים למנהיגות, לדוגמה: אם יש איזו בעיה ביישוב כלשהו ישר פונים למנהיג שיקח אחראיות וכאשר מדובר בקירסטין זו משימה "קצת" בעיתית יש דילמות מעצבנות כמו האם להמשיך במשימה הראשית או לטייל ביער הסמוך, שיקולים כמו: איך נחזור דרך השביל שקירסטין השמידה, ועוד. אם תרצה להנהיג דאג לקבוע גבול זמן קבוע מראש ותעמוד בלוח הזמנים הללו! (אל תתפתה לחתום על הארכה עם השטן) זו טעות! ראה הוזהרת! חוץ מזה סליק בדרך חזרה להציל אותכם, פחות או יותר... הוא מקווה... קישטה זאב! לך הביתה! קישט... זאב טוב, זאב טוב, אתה לא רוצה לנשוך את סליק, סליק לא טעים, סליק ממש לא טעים...

סנדרין

New member
ג'אן לא רוצה להנהיג. ../images/Emo142.gif

השאלה היא, מה יקרה אם הוא אכן לא יעשה זאת? זה עשוי להיות השיקול המרכזי. הוא אכן ינהיג, סביר להניח, אם לא תהיה לו כל ברירה.

מנהיגות כפויה ?

מנהיגות היא דבר מולד אצל מעט אנשים.. ואנשים אלה לרוב מובילים קבוצות גדולות אל מטרות גדולות (או אל מותן.. לבחירתך).. רק מה.. ישנם מצבים בחיים בהם אדם שרגיל להיות מונהג (או כבשה) מרגיש שאם הוא לא ינהיג אף אחד לא ינהיג (ואז כולם יהיו אוכל לזאבים.. יאמ יאמ
) תחושה זו שמתפתחת בתוכו היא חלק מאינסטיקט ההישרדות המולד בכל איש ואישה (שפויים.. סורי קירסטן
) והיא משטלתת עליו.. יצר ההישרדות גובר.. האנדרנלין זורם.. הדם מפמפם בעורקים.. פקודות מתחילות להיזרק.. כולם מסביב נדהמים.. מבצעים.. האגו עולה.. עוד פקודות.. עוד רעיונות.. סערה בראש בלב בנפש בכל הגוף.. שיערות בגב סומרות.. פיתרונות.. גבורה.. אומץ.. הכירות עצמית מחודשת ! ואז.. חוזר המנהיג המקורי.. כל האדרנלין יורד וכמו מכור במאנצ'יז בלי במבה.. נכנס הדאון.. (אבל היי לפחות היו 15 דקות של תהילה
)

יש רק ברירה אחת, ידידי הלוחם...

לעשות קצת פוזות. על כולם: על החבורה שאתה באמת קשוח ושישימו לב לפקודות שאתה מפזר בקול סמכותי, על הזאבים שאתה לא מישוה שכדאי להתעסק איתו, ועל עצמך - שאתה לא נמושה אלא אמיץ וגיבור... אז ככה: התמקדו כולם על זאב אחד וחסלו אותו כמה שיותר מהר (רצוי תוך סיבוב אחד). הראו לזאבים האלה מה זה להתעסק איתכם. היו נקמנים: זאב נשך אתכם? סמנו אותו, ובתור הבא אתם מורידים אותו (פשוטו כמשמעו). הקוסמת על העץ? יופי! היא יכולה לירות משם כל מיני דברים מעניינים (או לפחות לזרוק אצטרובלים). עוד רעיונות?

אתה באמת מציע שקירסטין תשתמש

בקסמים ??? טוב היה נעים להכיר את החבורה הזאת.. חזרה לשולחן הסרטוט הא ?
(יש לי איצטרובל ביד ואני לא מפחדת להעלות אותו באש, לקבל כוויה וליפול מהעץ !)
לגבי הלוחם איך שנראה לי הדמות הזאת לא ממש מסוגלת -במודע- להרים כזאת הצגה בפני כולם (כולל עצמה) אבל היי עד כמה אני כבר מכיר את הדמות הזאת
אני טועה ? אגב מה קורה כשבקבוצה יש שני מנהיגים שלכל אחד מהם כבשה אחת (עוקב אחד חבר אחד שותף אחד איך שתקראו לזה , זה זה
) ? נידונה לכליה ? או שאחד יתבלט בסופו של תהליך ? מה ישלוט בסוף ? הכריזמה או הגאווה ? נ.ב. התמונה סתם תמונה בלי קשר לכלום (יעשה לי טוב לראות אותה בבוקר כשאני מתחבר לפני בית ספר
מקווה שזה לא מפריע לכלום/מישהו )
ולא המערכת הזאת לא שלי.. הלוואי

אבוי, אם רק היית מבין מה הצעת...

דבר ראשון, הקוסמת נמצאת על עץ, כי יש חבורה די גדולה של אויבים נוראיים שרודפים אחריה, וגם זה בגלל שהיא ניסתה להטיל קסם על המבנה. דבר שני, כל שאר החבורה נמצאת במקום אחר, בתוך הבניין לדעתי, חוץ מסליק, שאלוהים יודע איפה הוא נמצא... דבר שלישי - בערך כל קסם שקירסטן ניסתה להטיל עד כה, שאינו מספר הלחשים ה"טבעי" שלה, גרם לצרות מרובות.

Gilgam69

New member
זה פשוט מאוד

הלחשים ה"מסורתיים" של קירסטן (כלומר הלחשים שכל קוסם יכול להטיל בהתאם לדרגתו) הם לחשים שהיא למדה מהמאסטר שלה. תחת פיקוחו והשגחתו היא למדה את אותם לחשים והיא מכירה אותם מא' ועד ת'. הלחשים ה"מיוחדים" שלה, הם ניסיונות לתעל בעצמה את אנרגיות הקסם למטרה מסוימת. היא אינה מכירה את הלחשים והיא פועלת לפי תחושת בטן לגבי אופי הטלתם. בגלל זה כל הזמן הם לא הולכים לה!!!

דרגורן

New member
למה הם עובדים? ההסבר נורא פשוט!

קריסטן היא קוסמת מתחילה. יש לה פוטנציאל קסם גדול, אבל היא לא יודעת לשלוט בכח בצורה מספקת, המאסטר שלה לימד אותה את הקסמים שרשומים בספר. עכשיו אני החלטתי, שמכוון שהיא בטח לומדת קסם, אז היא גם מתאמנת בו. היא מתאמנת בצבירת אנרגיית קסם, עיצוב לקסם וביצוע הקסם. מכוון שהיא לא מכירה את הלחשים, והעוצמות המדויקות, לרוב היא משקיעה יותר מדי קסם, או פחות מדי... מה שהורס את האיזון של הקסם, וגורם לו להשפעות "קצת" שונות ממה שקירסטן רצתה.

Gilgam69

New member
מה שאני לא מבין

זה למה ז'אן פול או סליק החליט שצריך להיות "מנהיג"... בואו ניקח את עצמנו רגע. לכל אחד יש את החבר'ה שלו ואולי אפילו כמה חבורות של חבר'ה. מישהו באמת יכול להגיד לי שיש ממש מנהיג לכל אחת מהן? לא חושב, אולי פה ושם אבל זה נדיר. מה שכן, אהבתי את הרעיון שהועלה פה. It's time to give the wolves a taste of their own medicine: הגיע הזמן להשתמש בשיטת ה-Wolfpack, נגד הזאבים עצמם! מהי השיטה הזאת? פשוטה למדי אך יעילה להחריד. מכתרים את הקורבן, במקרה הזה הזאב. חצי המעגל שהזאב פונה כלפיו במגננה רצינית (לא תוקפים רק שומרים על התחת שלהם) אך מושכים את תשומת ליבו, תוך כדי שחצי המעגל שהזאב מפנה כלפיו את הגב, תוקף באכזריות. כשהזאב יסתובב על מנת לעמוד מול אלה שפגעו בו, אז אותו חצי המעגל שתקף יכנס למגננה וימשוך את תשומת ליבו, ובאותו הזמן חצי המעגל שמופנה אליו הגב (ושהיה עסוק עד כה במגננה ומשיכת תשומת לב) מתחיל לתקוף אותו. וכך חוזר חלילה עד שמפילים אותו. יאמי זאב! מממממ... טעים!

למעלה