לבטים, שאלות

לא שאני רוצה להתערב או משהו...

אבל חצי מהתגובות פה בכלל לא רלוונטיות להתלבטות שהוצגה,הרוב הם וויכוחים שבינכם לבין עצמכם,אז החלטתי שיהיה לי הכבוד לענות, דבר ראשון מי החליט שאת סטרייטית?,דבר שני יש קשר לתפקוד במיטה אבל זה לא הכל,כי כשאת אוהבת משהי את תלמדי אותה מה את אוהבת במיטה...,אולי נגמרה האהבה זו גם אפשרות,תצאי תכירי בנות חדשות,אבל כשאת מכירה משהי חדשה בחיים אל תנסי להשוות אותה לאהבה הראשונה שלך,חבל זה סתם יהרוס!,אולי עדיף שתשארו חברות טובות,אני לא יודעת בת כמה היא, אבל אולי היא רוצה להיות חופשיה עכשיו יותר,אני מכירה המון זוגות שנפרדו כי הן רצו גיוון,לא שאני מסכימה עם זה כן?! דבר אחד בטוח, אחרי שהיית פעם אחת עם אישה את לא תוותרי על העולם הזה...
בהצלחה!

fialka

New member
לבטים, שאלות

בשבוע שעבר שאלתי אם אני יכולה לשאול משהו.רק אחת ענתה לי כן. (תודה...). בגלל שזה מעיק עליי אני בכל זאת אשאל למרות שאף אחת לא ממש מתעניינת.. אני אמורה להיות סטרייטית. אבל הייתי/עדיין מאוהבת באישה כ- 3 שנים. הייתי איתה בכל גופי נשמתי ונפשי. כל נים ותא בגופי היה נרעד רק למשמע קולה. עדיין ,עדיין. אבל אני מבולבלת איך זה מסתדר עם היותי סטרייטית? יכול להיות? ועכשיו היא אומרת (כמו שכל הזמן היא אומרת), את צריכה לחיות את חייך, תעזבי אותך מהמחשבות עליי. תצאי תבלי, תכירי (בנים).בעוד כמה שנים ניפגש. אבל לא עכשיו. ואני אומרת לה כן, כשכל מה שאני חושבת עליו הוא איך לעזאזל אני אחיה כעת בלי שאת לצדי, בלי לדעת שאת אוהבת אותי, בלי לדעת שבסוף השבוע אני אראה אותך, את עינייך הגדולות והיפות, את שפתייך, לחוש את ידייך... אני לא חושבת שאהיה מסוגלת. אבל אני אמורה להיות סטרייטית , לא? אז מה הקטע? למה המחשבות האלה? היא אמורה להיות חברתי הטובה ביותר, ולא מעבר. אני לא אמורה לקנא כשהיא מספרת לי שיצאה עם זו, ושכבה עם זו? אני לא אמורה לחלום עליה בלילות, ולדמיין סיטואציות. ועוד דבר, אם היא אוהבת אותי כמו שהיא אומרת כל הזמן, ואנחנו צריכות להיפרד רק בגלל שאני צריכה לחפש את עצמי, אז למה לעזאזל היא יוצאת עם כל כך הרבה בנות? זה אוכל אותי מבפנים. אני לא מצליחה להפסיק לחשוב על זה. כל כך הרבה שאלות, כל כך הרבה דברים לא מובנים, לא ברורים........

בוודאי שמתעניינת

מה זאת אומרת "אמורה להיות סטרייטית"? מי החליט? את? אמא שלך? החברים שלך? הטלוויזיה? העיתונים? את בכלל אוהבת בנים? נמשכת אליהם? אם את אכן מאוהבת כבר שלוש שנים באישה, כנראה שאת לא סטרייטית. את יכולה להיות מגוון רב של הגדרות, אבל הן לא משנות כלום. משנה מה את מרגישה. בעניין לחפש את עצמך - את לא יכולה לעשות את זה בבית על הכורסה. זה מסוג הדברים שדורשים התנסויות, מפגשים עם סוגים שונים של אנשים. ומניסיון, מועט אומנם, יותר קל לעשות את זה עם מישהו (או מישהואים) קרוב. אז אני לא כל כך מבינה למה היא אומרת שאתן צריכות להיפרד כדי שתחפשי את עצמך. יכול להיות שהיא עברה את השלב הזה, ולא רוצה לעבור אותו שוב איתך. יש כאלה, וזה לגיטימי. נכון, זה קשה, זה לא ברור, זה מתיש. אבל בסוף מגיעים להחלטה כלשהי. חזקי, אמצי, וצאי לחפש!

fialka

New member
איך?

איך יכול להיות שהיא עברה את זה? היא אומרת לי שהיא רוצה אותי בחייה בעתיד, אבל עכשיו אני צריכה לחפש. היא אומרת שהיא מתגעגעת אליי ואוהבת אותי. אבל עדיין היא יוצאת אם אחרות זה מבלבל, ומעציב אותי. בנוסף כן נמשכתי לגברים בעברי, אבל מאז שהכרתי אותה אני בקושי מסתכלת על אחרים. וזה קשה, כמעט בלתי אפשרי לשנות פאזה. ואך אפשר להכיר בימינו אנשים, הכל כל כך מכני, צאט, פגישות עיוורות...

למה לשנות פאזה?

את אוהבת אותה נוח לך איתה אז לכי על זה, מה זה משנה לך איך זה מסתדר עם זה שאת סטרייטית, זה ביטוח לאומי שצריך למלא טפסים בצורה מסויימת, לא! תעשי מה שאת מרגישה שנכון לעשות ושימי פס. שכבת איתה? היא יודעת שאת מאוהבת בה?

fialka

New member
כן ןכן

כן שכבתי איתה וכן היא יודעת, היא לא מאמינה לי אבל היא יודעת

שמנתולה

די עם השטויות שלך? למה שיהיה קשר בין הדברים, במידה והיית שמה לב היית מבחינה שרשמתי לה את דעתי. מאידך את אמורה לדעת שהיו קשרים שהסתיימו בגלל תפקדו הלקוי של אחד הצדדים במיטה (את הרי לא מאתמול בפורום הזה, אני בטוח שזכורות לך לא מעט הודעות בנושא הזה, בעיקר התלונות בעניין הם על הגברים), אז בסופו של דבר זו שאלה לגיטימית, לדעתי, מצד שני היא השאלה לא הייתה מופנית אלייך, נכון!

שמנתולה

New member
הדבר היחיד אליו שמתי לב

זה שאיכשהו, מהתלבטות שסקס בכלל לא הוזכר בה ניסית למשוך את הדיון לכך. אני לא מאתמול בפורום, אני משלשום ולכן לא ידוע לי על הודעות בנושא מין בפורום, גם לא ברור לי מי בפורום לסביות מתלונן על סקס עם גברים?! קשר אינו מסתיים בגלל תפקודו של אחד הצדדים במיטה, למעט אם הקשר היה מיני בלבד. ואכן, השאלה לא היתה אלי, אז מה? זה נגד חוקי הפורומים לענות על שאלות שמופנות לאחרים?

שמנתולה

New member
עוד משהו ששמתי לב אליו

(לאחר הצצה בכרטיסך האישי ומקריאה אחורה בפורום) זה שאתה גבר שמעולם לא כתב פה בפורום. מה שגורם לי לחשוב (יחד עם שאלתך מקודם) שאתה סתם גבר טיפוסי שמחפש להתחרמן מדיבורים על סקס לסבי.

ודאי שלא

תמיד אפשר לענות על שאלות שמופנות למישהו אחר פשוט זה לא מנומס, זה הכל מצד שני את ישראלית אז אני לא מצפה להרבה.

Ellurian

New member
מוכר להחריד.

במהלך חיי חוויתי חוויה דומה לשלך. אהיה לגמרי כנה ואומר כי מעולם לא פסקתי לחשוב על אותה דמות ואף לא הבנתי מדוע, איך התקיימו אותם רגשות. זו גסיסה איטית לנשמה, וכמו שאמרת, את מרגישה אותה בכל טיפת דם שבך ולבטח גם בכל נשימה. לפני ארבע שנים אותה דמות עזבה אותי, ונכון, עד היום אני מדממת. תני לעצמך זמן, נסי להרגע. והכי חשוב, סלחי לעצמך. את לא "אמורה" להיות סטרייטית, את כנראה רגילה ורוצה להיות אחת, כי החיים נראים יותר פשוטים ומקובלים ככה. סלחי לעצמך על הרגשות האילו. כנראה שבבחורה ההיא את רואה את מה שתמיד רצית, ללא קשר למין שלה. לא אשקר ואגיד כי זה יפסיק לכאוב מהר, ,כי זה לא. אבל עברתי את התהליך (גם אני "אמורה" להיות סטרייט), ולמדתי כי חייבים לסלוח לעצמך ולהמשיך הלאה. סמכי, והיי ישרה עם עצמך. הכחשה רק תגביר את הצרכים שאולי חבויים בך. בהצלחה, אני בטוחה שתצליחי.

fialka

New member
תודה

תודה, מתוקה אני יודעת שאני חייבת את זה לעצמי ואני מקווה שאני אעבור את הכאב, ואת הלבד שאני מרגישה עכשיו

fialka

New member
תודה

תודה, מתוקה אני יודעת שאני חייבת את זה לעצמי ואני מקווה שאני אעבור את הכאב, ואת הלבד שאני מרגישה עכשיו

תגובה

היא צודקת, נותנת לך את הזמן לחפש את עצמך ושתביני מי את ומה את, כל הכבוד לה שלא לוחצת עלייך ולא מנצלת את הרגע.

למעלה