לבטים נורמולוגים

שנהב20

New member
לבטים נורמולוגים

שלום לכולם, אני מבקשת להעלות לדיון תהיות הנוגעות להשפעה שיש לאדם עך גורלו. אני מניחה שלמשתתפים בפורם זה יש את הידע הבסיסי של חוכמת הנורמולוגיה... אם כך אז ישנו מספר הגורל שנקבע ע"י תאריך הלידה בנוסף השם שנקבע לנו בלידתנו שקובע באיזו דרך נגיע לגורלנו ושם המשפחה שעוד מוסיף את האנרגיה שלו ובד"כ מחושב ביחד עם השם הפרטי. עד כאן נכון? תקנו אותי אם אני טועה... השאלה שלי היא כזו- האם ע"י שינוי שם המשפחה יכול האדם לאזן חלקים מסויימים באנרגיה המשפיעה עליו, לדוגמא: אם לפי תאריך הלידה האדם הוא מאוד אימפולסיבי וכל הזמן מחפש אחר שינויים, אז האם לדעתכם שינוי שם המשפחה שיביא בסופו של דבר לסיפרה המייצגת ישיבות דעת, שגרה ומסגרות וכיצו"ב.. כמובן שמודעות היא חלק בלתי נפרד ואולי הכי חשוב, אך עדיין האם יש בידנו לאזן חלק מהכוחות שפועלים עלינו ע"י בחירת השם הנכון? שאלה פילוסופית קלה... או לא קלה בכלל... לתוהים שמיבנכם... מזמינה אתכם לתהות איתי ביחד : )

ilanamysticana

New member
שינוי השם

גם אם אדם משנה את שמו (נשים משנות את שם משפחתך בדרך כלל) השם המקורי הוא הבסיס האנרגטי של האדם. כשעושים מפה נומרולוגית מתברר שישנם לבן אדם מספרים חזקים (החוזרים על עצמם וישנם שמתברר שחסרים לו מספרים בתאריך ובשמו. כאשר משנים שם ואין להקל בדבר ואין זה רצוי אלא במקרים מיוחדים, יתכן שהוא מוסיף נדבך מסוים למפה. אך כפי שכבר ציינתי אין זה מומלץ בעליל. השם שניתן לו לבן אדם (כולל שם משפחה) הוא הבסיס למפת אישיותו שלאחריה אפשר לעשות מפה שניה ולראות אם הדברים עוזרים לו ואם לאו.

למעלה