לבטים והתלבטויות

ashmash

New member
לבטים והתלבטויות

אני משתחרר מצה"ל בעוד כשלושה חודשים (סוף מרץ) אני בהתלבטות לגבי יעד הנסיעה - סין והמזרח או דרום אמריקה (סיור שיכלול את מצ´ו פיצ´ו ואיי גלאפגוס). אני מתכוון להקדיש לטיול כשלושה חודשים המלצות, נימוקים, הערות, חוויות - יתקבלו בברכה

שיקול להתלבטות: ../images/Emo160.gif

לפני שאני נוסעת לאיזה שהוא מקום, אני חושבת אם אני יכולה לעשות את זה בגיל מבוגר יותר. בגלל זה עוד לא הייתי בפאריס.. וגם לא בקאריבים.. ההליכה למאצ´ו פיצ´ו היא די קשה. את המזרח אפשר לעשות גם בגיל 60, לדעתי. [למרות שעשיתי אותו כבר פעמיים ואני מתכננת את השלישית - לדרום אמריקה - אני כנראה כבר לא אגיע] איי גלאפגוס נשמעים לי פשוט מ-ד-ה-י-מ-י-ם
שיקול נוסף: מזג אוויר. אתה נוסע במרץ
[יופי של פריחת דובדבן ביפן] בתאילנד מתחילה עונה חמה [יותר מן הרגיל] בדרום אמריקה הקיץ בדיוק מסתיים.

ashmash

New member
ברוב המקומות אפשר

לטייל בגילאים שונים. אבל החוויה היא שונה בכל גיל וגיל... ותודה בעניין העונות... לקחתי לשיקול דעתי

flenster

New member
קודם כל

קח בחשבון ששבוע באיי הגלפגוס עולה בסביבות 1000 דולר, אז תעשה את השיקולים, זה כולל טיסה מקיטו (אקוודור) וכולל הכל, אבל זה לדעתי, למי שממש אוהב טבע וחיות במיוחד. את המאצ´ו פיצ´ו אפשר לעשות ביום אחד (ממש אינטנסיבי) , יומיים, מה שרוב הישראלים עושים ו, טראק של 4 ימים (אינקה טרייל) שהוא מדהים, וביום האחרון אתה מגיע למאצ´ו פיצ´ו. דרך אגב, יומיים מאצ´ו פיצ´ו עולה 40 דולר כולל נסיעות ולילה במלון. יש הנחה של 10 דולר לתעודת סטודנט.

shakif

New member
מצ´ו פיצ´ו

טיול למצ´ו פיצ´ו הוא טיול בהחלט נחמד ומומלץ יחד עם זאת לך תדע מה יהיה עוד 3 חודשים [צעיר פעור] כי הרי המצב הביטחוני לא משהו,בכל אופן טיול מהנה,אתה צריך שותף לטיול?:)

למעלה