לבחור הכי הכי

לבחור הכי הכי

הוא מקסים, הוא רומנטי הוא כרגע הרבה בשבילי אבל לי יש את ההרגשה שאני לא ממש מעניקה מן חסרת סבלנות שכמותי שלא רואה את כל הפרטים הקטנים שהוא מקדיש שהוא מביא שהוא מחמיא שהוא אומר יש לי הרגשה שאני עוד אצטער אבל המחשבה שזה בעצם לא ממש בכוונה מעודדת אותי איכשהו שיש לי ללמוד עוד הרבה על אהבה יוניתש

blue love

New member
ניתוש...

אהבה קיימת בכולנו ויכולת הנתינה שלנו מתבטאת בצורה שונה אצל כל אחד ואחת.. הוא ...בצורה המיוחדת לו...אומר שהוא אוהב.. ואת בדרך שלך..המיוחדת רק לך..עונה לו.. ואם השניים מבינים את משמעות המילים.. סימן..שיש כאן אהבה.. והכי חשוב...לאהבה לא צריך לפנות זמן.. אהבה צריכה להיות כל הזמן.. blue

cici

New member
יוניתוש מתוקה

לפי מה שאת כותבת אני בטוחה שאת יכולה ללמד אחרים על אהבה (-:

יוניתוש מתוקהההה

יש בך המון יש בך אהבה ,, יש בך רגשות,,, יש לך לב ענקיייי שיש בו המון.... אז תני לו לאהוב אותך.... תני לו להראות שלך....... אין כמו לאהוב ולתת אהבה..... זה מהות חיינו... ואני מאחלת לך , רק אהבה ,שמחה,ואושר....... אוהבתתתתתתתתת שלך...חוקרת

סיסיייייייי

יודעת מה? ללמד לתת מעצמי עצות וכל זה אני טובה. גם לאהוב אני טובה. רק שאני לא מוכנה לזה. אבל מה מרגישה שמפספסת. לפני שתסתבכי עם ``הלא מוכנה`` ואני כבר 36 זה אולי בגלל שאני כבר אחרי הכל. אני חושבת שזהו דיי גמרנו. :cool: יוניתוש

חוקרתתתתתתת

אני חושבת שלפי מה שאת כותבת אני אתחיל לעבור שעורים השעור הראשון בקריאת המילים שלך B-) תודה על התגובה החמה יוניתושש

יקרה שלי...

יונית יש לך את זה בכל כך הרבה מובנים וכנראה כמו שאת מתארת יש משהו שחוסם אותך חבל אם אכפט לך ממנו פשוט תאהבי אותו וזהו ללא דאגה למה שהוא או את עושים אחד למען השני וחוץ מזה עושה אותי עצוב לחשוב שאת לא מחייכת אז אני מוסיף פה תמונה שאם לא תגרום לך לחייך היא תגרום לך להשתין פשוט מרוב צחוק!! באהבה ובחיוכים!! בלוז!!!!

בלוזזזזזז מתוק

קודם כל תודה לך. דבר שני אני מחייכת לא מעט, רק שלא מוכנה לקבל את האהבה לזה התכוונתי. אתה מקסים. לאן נעלמת??? יוניתוש דרך אגב התמונה לא נפתחה לי.

מתוקה שלי

נשמה נפלאה שלי אני עדיין מוקסם ממך בצורה מדהימה שאין לה סיבה וכך טוב לה אני נעלם לפעמים כי אין אצלי דבר כזה ``קבוע`` אני תמיד זז לכאן או לשם אז לפעמים זה בא על חשבון משהו אחר אבל אני כל כך אוהב את הפורום הזה שאני תמיד חוזר וזה הרגשה כיפית שחבל על הזמן לראות כל פעם את פורום מלא בהודעות שלך שתמיד גורמות לי לחייך מאוזן א -לאוזן ב אז תמיד תחייכי אם לא בשביל עצמך אז קצת בשבילי וכך גם אני יעשה בשבילך DO WE HAVE A DEAL???? חולה עלייך סקסית עם חוש הומור בלוז.......

חחחחחחחה האמת היא שגם

אני לא נמצאת כאן הרבה, אבל בשעות הערב המאוחרות זה כן. והאמת שאני גם נכנסת בגלל האנשים המקסימים, אני מתפלא איך לא הספיקו כל האוהבים לגלות את הפורום השווה הזה. יוניתוש

אהבה---או שיש או שאין !!!

אהבה איננה ניתנת ללימוד ו/או להוראה כי מאליה היא נובעת מהרגשה ! מה שניתן לשיפור וללמידה, היא אחותה הנלווית-הרומנטיקה. זו האחרונה, ממש תורה שלמה. בהצלחה לך!

```` אהבה ````... ```` היא ```` !!!

אהבה היא... חשיבה חיובית מחזקת... הרגשות החיוביים... אהבה... סליחה... תקווה... חיבה... שלווה... עידוד... שמחה... הבנה... נתינה... אחווה... אחדות... איזון... הרפיה... הרמוניה... שביעות רצון... נדיבות... הנאה... יצירתיות... ענווה... סובלנות... סבלנות... ו... ```` פרגון... ```` ** וכל מה שעושה טוב על הלב... ** ** ** ...M...

למעלה