לבחורי הישיבות...

לבחורי הישיבות...

מה אתם לובשים בחג הפורים, אני למשל ילבש קפטה חסידית(אני ליטאי) עם כובע רוסי, אז יאללה תשרשרו מה תלבשו בפורים.

שיSY

New member
אני,

כנראה ילבש גלימה בוכרית, (אני לא בוכרי...) וישאיר זקנקן.... אבל לא העיקר התחפושת אלא "השמחה".

מאיפה הגלימה?

ואני כבר לא יכול להשאיר אפילו זקנקן עד פורים בגלל שלפני שעה התגלחתי, ואם אני יתחיל לגדל היום זקן אז לא יגדל למשהו רציני.

שיSY

New member
בעיה

שלך שהתגלחת... והגלימה מאיזשהו מקום, למה זה חשוב לך? אתה לא מאמין לי שאני לאאאא בוכרי??

אכן בעיה...

לא שחשדתנדיך שאתה מיוצאי בוכרה, אך מענין אותי מאיפה השגת אותה מיד ליד או מיד חדוה?

MENIMEN M

New member
אני ילבש מכנסים

שחורות עם פרצופים ענקים צבעונים. חולצה עם ציור ענק של תינוק וכיתוב כשנולדתי בכיתי >>>

MENIMEN M

New member
<<<הכיתוב הוא

כשנולדתי בכיתי עכשיו אני יודע למה. משקפים צהובות ענקיות והרבה מאוד שער שיעמוד כלפי מעלה

MENIMEN M

New member
לא זה

עירבוביה של דברים מצחיקים ומגניבים ללא קשר אחד לשני במידע מסוימת זה ליצן אבל עם דברים מגניבים כמו החולצה

אני כבר שנתיים מתחפש יחד עם גיסי

בשנה שעברה היינו שני המרגלים שבאו לתןר את ארץ ישראל- לבשנו גלימות לבנות והיה לנו אשכול ענבים שעשינו מבלונים שניפחנו השנה עוד לא החלטנו, אנחנו דנים בנושא,נראה מה נמצא- גיסי הציע שנהיה אריה ומאלף אריות- לא צריך הרבה להשקיע- יש מסכות מתאימות

למעלה