לבחורות שבנינו !

amir_aikido

New member
חכם גדול

מה החוכמה מתרגלים איתך תרגיל א´ ואתה פתאום משנה את התרגיל, כשמנסים לתת לך הזדמנות ללמוד. אין בעיה, אתה מוזמן לבוא ולהרביץ לי כך כל פעם
עד שיימאס לי ואתה תצא
בדיוק כפי שהיה קורה לך אילו היית מתאמן עם בחורה ברמתי, רק שהיא אולי היתה יותר סבלנית
היה פעם דיון רציני בנושא, המסקנה היתה שבד"כ הנשים יותר זריזות ובעלות יותר קואורדינציה, בעוד שהגברים יותר חזקים וכבדים. כך שהיתרונות מתבטלים. מה שנכון הוא שמספר הנשים שמתאמנות באמנויות הלחימה נמוך משמעותית ממספר הגברים, ולכן גם נמוך יותר מספר המגיעות לרמה גבוהה. וכשאין רמה גבוהה, לכוח יש יתרון משמעותי בד"כ. אמיר

Jinox

New member
הערה

לא הייתי כ"כ רוצה לנסות מולך ! אבל חופשי הייתי מנסה מול בחורה בכל רמה שהיא כי לדעתי מדובר די באחיזת עיניים ! אין מצב שבחורה תוציא אותי כמו שאתה מסוגל ואני חושב שראיתי מספר בחורות ולדעתי זה נחמד לכושר שהן מתאמנות ותו לא!

אסף2

New member
ידידי

לא דוקא כל אמנויות הלחימה עובדות על שימוש בכוח. וזריזות היא דבר שכל בחורה יכולה לפתח כמו גבר. מה לעשות תהיה חזק ככל שתהיה אבל פגיעה באשכים או בעניים יכולה להפיל כל אדם שרירי ככל שיהיה (שתי נקודות תורפה שלא ראיתי מורה אחד שלא מתייחס אליהן בשלב זה או אחר דרך אגב). מה לעשות מיומנות לחימה לא תמיד תלויה בכוח, נכון ששרירים עוזרים אבל לא הם קובעים את תוצאות הקרב (לו היה המצב כך אז לא היה טעם באמנות הלחימה).

yontanbn

New member
ניסיון להסביר...

אוקיי, אתה יודע מה? אני מבין אותך. אני לגמרי מבין אותך. קשה לדמיין בחורה נכנסת בך עם אגרוף לבטן ושקורה לך משהו מזה, כלומר שאתה לא יכול פשוט לדחוף אותה לרצפה אח"כ. נכון. מאה אחוז. אבל דמיין לך איזה מישהי סופר-מהירה, דאן 3 בקראטה, רזה כזאת קטנה בלי הרבה כוח אבל יודעת מה שהיא עושה, אתה מנסה לבוא אליה עם אגרוף, היא מתחמקת מהאגרוף שלך בלי שאתה שמה לב מביאה לך בעיטה לביצים \ אגרוף לאף (בשביל לשבור אף לא צריך הרבה מדי כוח) \ אצבע לעין \ מכת יד פתוחה למפתח הלב, בקיצור, נגמר הסיפור... בשביל זה צריך רק זריזות מיומנות ידע וטכניקה. לא צריך כוח, לא צריך גוף שרירי, לא צריך כלום.

NARSIL

New member
ואני חושבת שמה שאתה כותב נחמד

לאימון אצבעות הידיים ותו לא!

Jinox

New member
האם ?

האם גם את שייכת לזן הבחורות הלוחמות שחיות להן די באשליות ?

Jinox

New member
אני חושב שאתה טועה

אני לא מסכים ,אני בטוח שיש איזה קיקבוקסר ששוקל איזה 30 ק"ג פחות ממני אבל יש לו זריזות וכוח ויכל לפרק אותי אבל בחורה לא,כי אין לה את העוצמה והזריזות לכך !

amir_aikido

New member
דוגמא מהרשת - באנגלית

בדיוק קראתי את שכתבה בחורה שמתאמנת באייקידו ברשת, אנא קרא: My very first post....=) Hello, all! I´m new here, so don´t be throwing me, quite yet! I need to work on my "E-Breakfalls" first! Hehe! AL..right, in my experience, [14 years; I´m 19, by the way=)] Aikido has been what I made it: Flexable. I am not training to destroy anything, I´m training to be myself. If someone wants to stop me, or guide me, I know I will "win" simply because I don´t fight it; I become a mirror to them. One of my last boyfriends was a football player in the town I used to live in. This was last spring, and I was looking for a college. He didn´t like that I was also looking at colleges that were out of state, and he literally, blew up right there in the mall in which we were in. I was scared. I´m 5´3 100lbs. and he is over 6 feet tall, and a genetic anomoly! [He could be a Professional Wrestler...] So I´m trying to get him to relax, but he is getting more angry. He gets so mad that even my friends are looking away because they are scared. He grabbed me, and I went from scared to "I´m-going-to-wrist-lock-you-NOW!" And I did, with nikyo. It happend so fast, and unexpectedly, that neither he, nor I, knew what had just happend. I held on, just like I had trained to. He was on his knees, and both of our groups of friends came to separate us. [I haven´t spoken with him since.] My point is that there shouldn´t be one way to apply what the situation requires. If hitting them is what happens, cool! [My last "real" fight involved me hitting the person with my knees, which were sore for weeks afterward...] If it´s off-balancing them, groovy! But the very most important thing is timing. It´s ageless...just ask my mother, who has been training Aikido since the mid-sixties! She has many "tricks" that confuse me, but I´m getting the hang of them. My goal is to be able to apply what technque I need to, with as little strength as possible. Someday! Thanks for reading my post, and have a great day! Aikido girl. __________________ Melissa Collins Never say die! R-V-D! R-V-D! R-V-D! [LOL!] http://www.e-budo.com/vbulletin/showthread.php?s=&threadid=10612

avima

New member
בדיוק

אחד האלמנטים היותר חשובים שכמעט אינו מוזכר בדיונים הוא נושא התזמון. מכה (גם לאזור שאינו נקודת תורפה - למשל בטן) כאשר האדם לא מוכן או בחוסר שיווי משקל יכולה לחולל נפלאות. היו כאן מספר דיונים בנושא בנים\בנות - כוח מסה וכדומה רציתי רק להזכיר לכול אותם ענקים חסונים המסתערים על נערותינו הבתולות וחסרות המגן את האמרה (אני בטח לא מדייק אבל העיקר הכוונה) "אצבע של תינוק יכולה לעצור ביצים של שור" חוץ מזה - אמיר איפה נעלמת ?

Jinox

New member
לא לעניין !

הערתך בהחלט לא לעניין !זכותו של כל אדם להביע דעה ! טוב שאין הרבה דקטטורים סותמי פיות שכמוך ! אני מעלה טענה שאני בהחלט חושב שהיא נכונה ,אני קורא את כל ההסברים ואני חושב שאשמח לקבל אולי הדגמות קונקרטיות ומסבירות יותר ,אני באמת רוצה להבין עיניין זה ! תודה על סובלנותך מר כפרי!

טל33

New member
הזמנה להתנסות

לאחר שקראתי את כל מה שכתבו כאן ואת תגובתך שאינה משתנה ומבוססת רק על צפייה מהצד,נראה לי שאין ברירה אלא להזמין אותך לאימון/רנדורי מול בחורה ולתת לך להתנסות אישית.אני מתאמן כבר קרוב ל-12 שנה (השרדות,נינג´יצו וקונג-פו)ובמשך הזמן הזה יצא לי להתאמן עם די הרבה בחורות.הרבה מהן הסתדרו טוב מאוד עם גברים גדולים וחזקים מהן.אחותי מתאמת כבר כ-6 שנים ובעלת חגורה שחורה בנינג´יצו ועושה קרבות באופן סדיר עם גברים ולא פעם מנצחת אותם.(רק לידיעתך - היא 1.65 מ´ וכ50 ק"ג - בחורה בגודל ומשקל ממוצעים).באומנות לחימה מלמדים אותך להשתמש בטכניקה כדי להלחם מול יריב ואיך להשתמש ביתרונות שלך מולו או לגרום לו לא להשתמש ביתרונות שלו - יריב חזק ממך אתה לא תלחם בו בכח - אין לך שום סיכוי כך,אלא תתחמק ממנו ותשתמש בכח שלו נגדו או שתגרום לו להתעייף.הבעיה שלך היא שנראה לך שכח פותר הכל והוא לא.לרוב הוא יגרום לך הרגשת ביטחון מופרזת מול אדם חלש ממך ויגרום לך לבצע טעויות. יצא לי לעשות קרבות לא פעם מול בחורות ברמה גבוהה ולמרות שלא הפסדתי - אלה היו רק קרבות אימון-הן היו הרבה יותר טובות מהרבה גברים שאני מכיר דווקא בגלל "חולשתן" לכאורה.הן ידעו לנצל היטב את היתרונות שלהן ואת החסרונות שלי. מאחר ובקבוצה שבה אני מתאמן כרגע אין נשים אני שולח כאן הצעה פתוחה לכל המתאמנות להזמין אותך לאימון ניסיון שאולי ילמד אותך כמה אתה טועה. טל

Jinox

New member
אשמח לאימון נסיון !

טל אני בכיף אנסה אימון נסיון ובמידה ואלמד דברים חדשים ואעמוד על טעותי כפי שנטען כאן אני הראשון שיכתוב על כך לכולם !

טל33

New member
לנשים שבינינו

האם יש כאן מישהי שמוכנה ללמד את JINOX שנשים לא פחות טובות מגברים באומנויות לחימה ? אולי זה ישכנע אותו סופית שהוא טועה.

aiki-freak

New member
למה כל כך חשוב לך להבין

את זה בעצם??? הממ? אתה מתכנן ללכת מכות עם הרבה בחורות בזמן הקרוב? ואם מישהי מתאמנת ולא מצליחה להביס בחור (או בחור שמתאמן ולא מצליח להביס בחור אחר, או בחורה...) מה זה משנה לך בעצם?? האם אתה רואה בעובדה שמישהי תביס אותך בקרב פגיעה בגבריות שלך? אני יכול לחסוך לך הרבה זמן (שמסתבר שיש לך הרבה ממנו ואתה שמח לבזבזו על ויכוחי סרק)... הטענה שלך נכונה!. הנה צדקת. עכשיו נרגעת? העולם הוא שוב מקום שפוי ובטוח?...

Jinox

New member
לפריק

אני לא רואה שום פגיעה בגבריות ! פשוט די משלים את הבחורות ביכולות קוסמיות מיותרות !

הדיקטטור הגדול עונה

זכותך להביע דעה. עשית זאת עד עכשיו בשלושה שרשורי-הודעות שונים, ואיש לא סתם את פיך. העלית טענה, קיבלת תגובות שלא הסכמת איתן, הגבת. עד כאן, אין בעיה. כאחד ממנהלי הפורום, יש לי אפשרות טכנית למחוק את כל הודעותיך ולחסום את גישתך לפורום, ולא עשיתי זאת. גם כאן אין בעיה. אבל: 1. לדבריך אתה לא לומד אף אמנות לחימה - לכן אתה לא יודע על מה אתה מדבר. 2. אתה מסרב לקבל את דעותיהם של אלה שיודעים. 3. אתה חוזר שוב-ושוב על אותה הטענה, ללא שינוי וכמעט באותן המלים. 4. אתה מסרב לקבל את הצעותיהם של כל אלה שיודעים על מה הם מדברים. בכך (לדעתי) אתה מזלזל באנשים שעונים לך, מבזבז את זמנם וסתם מטריד. ועדין, לא קראתי לך לשתוק אלא קראתי לאחרים להפסיק לענות לך. לכך התכוונתי כשקראתי "לא להאכיל את הטרול". אתה רוצה להוכיח שאתה לא טרול? לך ובדוק מה שאמרו לך כאן. נסה ללמוד אמנות לחימה, ולא להסתכל מהצד. גם אם לא תשנה את דעותיך, יהיה להן ביסוס ויהיה שווה להתווכח אתך. נכון לעכשיו, הויכוח (לא רק תשובתי אליך אלא כל הדיון) פשוט מיותר. ראה זאת כהאכלה אחרונה מצדי.

למעלה