לבחורות שבנינו !

Jinox

New member
הערה

1.אם מתוך דברי יצא איזשהוא זלזול -מתנצל 2.בהקדם אמצא מקום להתאמן 3.אשמח לכל אימון נסיון מול לוחמת .

cafesito

New member
ל"גבר" בינינו

רק כדרך אגב אני התחלתי ללמוד לפני כמעט שנה ונערך קרב ביני (בת 18) לבין מישהו (בן 28)שהיתחיל כמה שיעורים לפני ורק לידע כללי אני נצחתי אז לא משנה מה ההתרשמות שלך עובדה בשטח: גם בנות יכולות!!!!!!!!!

Jinox

New member
"ללוחמת" שבנינו

זה בטח היה קרב כזה:אתה תוקף עכשיו ,ומכאן ועושה ככה וכו´...... אני בטוח שבקרב חופשי (אימון כמובן ,אף אחד לא רוצה לפצוע או להפצע) אין לך כ"כ סיכוי אפילו מול בחור עם אפס שעות אימון כמוני ! אתם בדר"כ מתנים כל מיני תנאים של מתי לתקוף מאיפה וכו´ אגב ,אני סבור שלא רק לך אין כ"כ צאנס אלא זה די גורף לבחורות ,אבל זה טוב מאד להתאמן כדי לשמור על כושר ! לא מעבר אל תקני את כל שאר ההמצאות !

cafesito

New member
מה?????

למה לי לכוון את הקרב כשאני מנסה להגיע לטוב ביותר ומה הצרות מוחין המטומטמת והפרמיטיבית הזאת תנסה לראות דברים בצורה קצת יותר פתוחה ותראה שהמבנה האטונומי זה לא מה שחשוב

yontanbn

New member
אל תתנשא

ההתנשאות הזאת לא יאה לך. אני יכול להכיר לך כמה בנות דאן 3 ודאן 4 בשוטוקאן, שלא רק שינצחו אותך בקרב חופשי אלא ישפילו אותך כל-כך חזק גם אם תבוא עם שלושה חברים.

Jinox

New member
ל yonatanbn

אני אדם שממש לא מתנשא ,ואני אשמח לקבל הדגמה שאולי תוכיח את טענתך ! אין כאן שום צורך בחברים וכו´ אין כן שום עימות חלילה! בסה"כ יש לי טענה שאני מאמין בה ואין לי בעיה לפגוש את הלוחמות המהוללות (חופשי לגבי הדנים) ואולי אחרי מס הדגמות אכן יתברר לי שאני טועה ! (למרות שכפי שכבר הבנת אני סקפטי לגבי העניין)

וסתם לידע אישי

למה את נותנת לאידיוט שמשתמש בכרטיס האישי שלך להשתמש בו?

katana

New member
התאחדות הקראטה בישראל

ראשית אני גאה בבחורה ש"ניצחה" בקרב שכן, כל אחד יכול לנצח בהתמודדות כלשהי, הניצחון בד"כ הוא פונקציה של מרכיבים שונים כגון: עם מי ההתמודדות, לפי איזה חוקים קובעים מי המנצח, מי קובע מי המנצח, לאורך כמה זמן, איזה קרבות אתם מקיימים, לגעת, לא לגעת, לסמן וכו´. אני מציע לעיין בספר שכתבתי ויצא לאור בהוצאת משרד הביטחון "הגנה עצמית - כל אחד יכול" (הכוונה גם כל אחת) בהצלחה אבי

cafesito

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

ברגע שיהיה לי זמן תיהיה בטוח שאני אקרא אותו

yontanbn

New member
ספר נחמד, עיינתי בו

היי אבי ספר באמת נחמד אגב, זכור לי שראיתי או בכריכה של הספר או איפשהו בעמודים הראשונים אותך מדגים עמידות ובעיטות, אני צודק? בכל מקרה, רציתי לדעת באיזה שיטה אתה מתאמן, כלומר מאיזה שיטה לקוחים העמידות והבעיטות האלה. אני לא שואל לגבי כל הטכניקות הגנה עצמית כי זה נראה לי מאוד קרב-מגע-יסטי וגם יכול להיות משולב מכל מיני דברים, כלומר ברור שזו לא שיטה קלאסית.

katana

New member
התאחדות הקראטה בישראל

בוקר טוב, נכון שאני עדיין מתאמן שכן, לעולם לא מפסיקים להתאמן אולם, בנוסף לאימונים האישיים שלי ובמקביל אליהם, אני בעיקר מאמן (מזה למעלה מ - 30 שנה ) ומקדיש את רוב זמני ומרצי לפיתוח ענף הקראטה בארץ ובעולם וטיפוח דור חדש של אנשי אומנויות לחימה בכלל וקראטה בפרט. אני אישית מאמן בשיטת ה"שיטוריו" ומשיטה זו לקוחות כל התנועות והתנוחות המופיעות בספר. באשר לשיטות אחרות, ואינני מזלזל בשום דבר שהאחר עושה גם אם לא מדובר בשיטה שיש לה שם, כמו מישהו ש"סתם יודע ללכת מכות" (בעברית של הרחוב), אולם ראוי להבין שמאחר שמדובר באומנויות לחימה שעיקרן שימוש בגוף ובאבריו ע"מ להתגונן ולתקוף, זהו הבסיס לכל אומנויות הלחימה, השוני בצורה, אופן מחשבה אולם לא בעיקרון או בסיס האומנות. ע"מ להמחיש מעט יותר את כוונתי אתן לדוגמא את משחק- הכדורסל והכדורגל, בשניהם משתמשים באותם אברי גוף כאן יותר בידיים וכאן יותר ברגליים, שוני זה נובע מקו מחשבה שונה, מטרה שונה, חוקים שונים ולפיכך, גם ביצוע שונה. זה נותן לך אולי, כוון מחשבה באשר להערתך בעניין "שיטה קלאסית". יום נעים אבי

אל תאכילו את הטרולים

בפורום סייברקוון, אדם ש: * מתחיל דיון, אבל בעצם רק חוזר על דבריו, בלי להתייחס לתוכן התשובות שמועלות לטענותיו; ** שמתווכח על אמנות-לחימה בלי ידע באמנות לחימה; *** שמעלה שוב ושוב את אותו הנושא, ללא קשר לנושא הדיון המתנהל בחלק זה של הפורום; ועוד כמה תכונות נחמדות כאלה, נקרא "טרול". בהתחלה מזהירים אותו, אח"כ (אם הוא לא מפסיק) חוסמים אותו זמנית מכתיבה בפורום (לקרוא הוא יכול), אח"כ חוסמים אותו סופית. בכל מקרה, כשמזהים אדם בעל נטיות טרוליות, מקובל "לא להאכיל את הטרולים", כלומר לא להגיב להודעות שלהם. נראה לי שזה שייך לכאן, אבל כמובן שזו רק דעתי...

katana

New member
התאחדות הקראטה בישראל

דוד שלום, אשמח באם תבהיר מה כוונתך? לא תמיד אנשים מודעים לשגיאות, טעויות ואפילו סתם למעשים שלהם לדוגמא: חניך שמבצע תנועה מסויימת לא מדוייקת, לדעתו הוא ביצע אותה הכי נכון וגם כשמעירים לו, גם אז לעיתים בתוך תוכו יטיל ספק בצדקת המעיק. בלא קשר לנושא, האם בעבר "הרחוק", אתה ואני נפגשנו ואולי גם השתתפנו והתחרינו יחד בתחרויות ג´ודו אליפויות אס"א, ישראל? יום נעים אבי

שלום אבי

את כוונתי הבהרתי כאן, בעקבות מחאתו של Jinox. גם בשיעור עם תלמיד שמאוד מתקשה, אפשר להתקדם אם הוא רוצה ללמוד; אי-אפשר אם הוא לא מוכן להקשיב ולעשות מה שאומרים לו. אבל Jinox איננו תלמיד שלי או שלך; הוא כותב בפורום. בשיעור שלי, הייתי מנסה לדבר איתו ולהסביר לו; בפורום, אני פשוט מציע לאחרים להפסיק להתווכח איתו, כי הוא בא לדבר ולא להקשיב. הדיון איתו דמה לשיחה עם מענה קולי אוטומטי: לא משנה מה תגיד, הוא חוזר על אותו הטקסט. לא מיותר? ברגע שיגיד דבר חדש, גם אם משהו שלא אסכים איתו, אשמח להשתתף בדיון. לגבי העבר הרחוק, מעולם לא השתתפתי בתחרות ג´ודו כלשהי, גם לא כצופה. דוקא היה יכול להיות מענין... בלי שום קשר, וסתם לידיעה אישית: מדוע הכותרת של כל הודעה שלך היא "התאחדות הקראטה בישראל", בלי שום קשר לתוכן ההודעה? סוף-שבוע טוב, דוד

katana

New member
לדוד כפרי

דוד שלום, כנראה שאני OLD FASHION שכן, כנראה עוד לא התרגלתי והתאקלמתי מספיק בפורום ואולי גם בכדי להבהיר להרבה אנשים שאולי אינם יודעים, שבמדינה כמעט כמו בכל המדינות הנאורות, ישנו םדר מסויים בתחום אומנויות הלחימה, לצערי אצלנו זה עדיין לא מושלם אולם, הרבה יותר טוב מבעבר ואפילו מהעבר הקרוב. ההתאחדויות המוסמכות והמוכרות ע"י הרשויות במדינה, מטבע הדברים הן האורים והתומים בכל הנוגע לענף אותו הם מייצגים, הן מההיבט המקצועי והן הארגוני והניהולי,(לדוגמא התאחדות לכדורגל, איגוד הכדורסל וכך, גם איגוד הג´ודו והתאחדות הקראטה). באשר ל JINOX אקבל את הצעתך. באשר לג´ודו, פעם עסקתי ואפילו התחריתי גם בג´ודו ולפני הרבה שנים, (אני כבר לא צעיר במיוחד כפי שאתה מבין מכאן) ככל שהדבר זכור לי, שמו של אחד המתחרים היה כשמך ומזה הבלבול. באשר להשתתפות בכל דבר, אף פעם לא מאוחר. כל טוב אבי

למעלה