"לבזות את בני סלע"...

rigoletto111

New member
אפשר לרמוס כבוד של מישהו רק כאשר

יש לו כבוד. ולמפלצת שאונסת עשרות נשים, ממש אין. בעניין מרץ, אולי ייפול האסימון לכמה אנשים ויפסיקו להצביע להם (אני כבר הפסקתי...)

הביזיון אינו של בני סלע

אלא שלנו כחברה. אני מצטערת אבל אותי זה הגעיל לראות אהר'לה ברנע בחצי חיוך לא מוסתר מעביר את השידור לזירת התגוששות. עדת הצבועים שעטו על האיש. עם חיוך מטומטם. "הנה תפסנו אותו ביחד, רואים? אמרנו לכם." אני לא מרחמת עליו. אפילו הייתי שמחה שהשוטרים ידפקו לו קצת מכות בלי כוונה. אבל ה"show" הזה הגעיל כל כך. משהו מאוד מאוד רקוב גורם לחברת חדשות מרכזית להבין ש"התפיסה ההירואית" שווה פריצה לשידור. הצלמים שדחפו ונדחפו העיתונאים שצרחו שוב ושוב את השאלה האינטלגטית "בני למה ברחת?" כל אלו עוררו בי סלידה. שוב, אין בי רחמים על האנס. אבל מחשבות נוגות ורצון עז שלא להשתייך לחברה הדורסנית הזו שסף הרגישות שלה יורד כל הזמן והיא זקוקה לגרויים יותר ויותר בהמיים, דווקא כן.

../images/Emo45.gif כל מילה - פנינה!

אכן לא יאומן כמה נפלנו, הפכנו לחברה של אגואיסטים חסרי חמלה.

התשובה היא

שאם פה היה איראן היו צריכים לבזות אותו בלי בעיה אבל מה לעשות פה אפילו השוטרים יכולים להיות אנסים...

ואפילו יושבי כסא הנשיאות....

מי צריך לגיטימציה גדולה מזו? כל אמא ...מגדלת את בנה ומייחלת.... ריבוני...גדל את בני להיות רופא שיניים ואמא אחרת...ריבוני...גדל את בני להיות עו'ד ואמא שלישית...ריבוני...גדל את בני להיות טייס ענתה אימו.....בני יהיה נשיא,וישים על כולכם (כולכן) ז-ן תחי הנשיאות

Le Fay

New member
גלאון צודקת. גם בעניין הקרקס של סלע

(אם כבר להעיף - אז את ביילין, כי הוא לגמרי לא לעניין שם). אני לא צופה בחדשות, אלא שומעת או קוראת אותן, ואפילו ככה די התפתלתי בכסא למראה התצלומים מתחנת המשטרה (שני התצלומים שהוצבו באתר "הארץ"). בה-בעת חשבתי, שהיה נחמד מאד אילו העבירו את התמונות לכל 34 הנשים שהמשטרה קשרה את סלע לתקיפתן (לדעתי זה כולל גם את שתי הדודניות), במקום לבזבז אותן על הציבור הרחב - שאינו אמור לראות אותן. במדינה תרבותית מספיק לדווח שהאסיר הנמלט נתפס והוא מבוהל ונסער. כיוון שתפקיד הצלמים לצלם וזה של העיתונות לדווח, היה זה תפקידה של המשטרה למנוע מגע בין האסיר לצלמים. התפקוד של אנשי המשטרה במקרה זה היה אינפנטילי למשעי, הם התנהגו ונשמעו כמו ילדים מהשכונה שהצליחו לתפוס את אלימלך זורקין. לא שזה מפתיע, אבל לגמרי לא ראוי לנהוג כך מול מצלמות. ומפלגה שחרתה על דגלה מאבק על זכויות אזרח, יפה שאינה עוסקת רק או בעיקר בזכויותיהם של אזרחים שבעים, שפויים, בריאים ושומרי חוק. ומה אתה אוהב אצל גלאון פחות - את הדעות שלה, או את עצם הדעתנות? או את העובדה שיש לה שאיפות פוליטיות?

uty76

New member
אלימלך זורקין מצלצל כל כך מוכר...

אלימלך זורקין היה הרשע בחסמב"ה או שהתבלבלתי במערה?...

Le Fay

New member
אכן, בדיוק המערה הזאת.

תמיד נחמד שיש בסביבה איזו מפלצת בריבוע, שנוכל להשוות את עצמנו אליה ולצאת מה-זה טובים.

אבזץ

New member
יש לי הרבה מה לומר עליה

שמתעסקת בבעיות איזוטריות, שמעסיקות נערות בנות שש עשרה צמחוניות במחזור, ואינה יודעת להבחין בין עיקר לבין טפל. היא כמו בילין מתאמצת מאוד להיות לא רלוונטית. מתחוללת כאן טרגדיה חברתית וקולה של מרץ לא נשמע, עברנו מלחמה ושקט מוחלט - גלאון בוודאי בחופשת סקי, עמיר פרץ שגנב להם ת'קולות החברתיים בגד במצביעיו וקולה של מרץ לא נשמע, ומה עם הצעת השלום של אסד? גם אם להיות פופוליסט, וראוי לפעמים להיות כזה, כדי (כדאי) למשוך מצביעים, גלאון ובילין (בילין בכלל חי?) שומרים את כל כוחותיהם לבעיות האנס הסדרתי... מתאמצים מאוד מאוד להיות לא רלוונטים כבר אמרנו?

אבזץ

New member
ובאופן אישי מה לעשות היא לא

הכוס תה שלי... היא איננה האדם הנבון ביותר שיצא לי לפגוש... אגב, גלאון = בילין. רק שהוא לדעתי מת (מתהליך השלום?). איפה יוסי? איפה שולה? איפה?

Le Fay

New member
אם סחר בבני אדם ובחלקיהם זו "בעיה

איזוטרית שמעסיקה נערות צמחוניות במחזור" - אתה צודק. זה הנושא שגלאון נכנסה בו בכל הכוח בשנים האחרונות. בדרך היא ניהלה מאבק ממושך בפעילות של ח"כ רשף חן משינוי, ששומנה בידי הלובי של עורכי הדין למיסוד הסרסרות, ומגיע לה קרדיט ענק על כל הישג שהושג בתחום זה. אז היא לא ממלכתית ומאופקת כמו ציפי לבני, ואין לה קול סמכותי עמוק. טאף. לא כולנו גדלנו אצל לוחמי מחתרת. עמיר פרץ לא גנב קולות. מצביעי מרצ מסורתיים נתנו את קולותיהם לו, לקדימה או למפלגה קיקיונית בשם גמלאים - מרצונם החופשי. עכשיו הם לא רשאים להאשים איש מלבד עצמם; גם על כך שאילן גילאון נשאר בחוץ. וחברי מרצ הם אלה שבחרו בביילין על פני רן כהן: כשהשיקולים אינם ענייניים אלא פופוליסטיים פוזלי-רייטינג, זו הצורה שמפלגות לובשות. אז פם באה בקלפי, פקשה להצביע למי שעושים את המעשים הנכונים, לא למי שנדמה לך שכל האחרים ירצו.

uri80

New member
לגבי אילן גלאון-בהחלט.

חבל שאנשים טובים נשארים בחוץ, בלי קשר לכך שדעותיו רחוקות מדעתי. על הצווחנית שרק מחפשת כותרות בכל הזדמנות, הייתי מוותר בשמחה. (ואת יודעת שזה לא בגלל שהיא אישה, וגם לא בגלל דעותיה הפוליטיות)

אבזץ

New member
ומה עם זכות הציבור לדעת?

הסיטואציה הנוכחית אינה דומה למקרי פשע אחרים. בל נתמם. מדובר בחלאה מהסוג הגרוע ביותר. הוא זעזע מדינה שלמה וראוי היה להציגו נתפס. חובה היתה להציגו תפוס! אפשר למתוח מעט ביקורת על ניאנסים בשיח התקשורתי ("הנה בניל'ה החמוד יוצא. בניל'ה, תגיד משהו למצלמה") אבל זה כבר בתוכניות פרודיות כמו "ארץ נהדרת". לנבחרי הציבור ואף לעיתונאים הרציניים יש עוד כמה דברים חשובים יותר לעסוק בהם. זו הודעתי האחרונה בעניין זה. תודה.

uri80

New member
לא ממש אכפת לי מבני סלע אבל אין

ספק שמה שהוצג שם היה ביזיון אחד גדול שלא שייך למדינה מתוקנת. הידד למשטרת ישראל, עטרת ראשנו.

ועוד תמונות

למזכרת... הנה אבא כשהיה שוטר עם הבבון בגן החיות מתחיל כבר להרגיש גם לי אפעס לא נעים.. עדיין לא מרחמים (המאגר נשמר לרחמים על רחמנים) או הזדעזעות יתר, יותר בבחינת "לא תלין נבלתו על העץ... כי קללת אלוהים תלוי" עדיין לא מתעורר אצלי הספק איפה הבבון בתמונה.. אבל לצד הבבון הבוכה (ויפה לו ולשכמותו הבכי), די בולטת גם הגורילה המחייכת האוחזת בגרונו... בגן החיות

למעלה