לבוש

OverSharing

New member
חח ענת../images/Emo103.gif

לחזייה עם חיפושיות קשה להשמע זנותית.. חיפושית!

OverSharing

New member
בטן של דובי]:../images/Emo103.gif

והכי מעצבן שלא עליתי בכלל במשקל אז מה זה פתאום! קיצור ג'ינס גזור עם יותר מדי חורים, עד הברך כזה תחתונים עם פרחים ורודיםלבנים [זה פשוט נראה ורודבהיר] וגומי ירוק ופו הדב! חזייה בורדו טופ שחור גופייה קצת מוזרה בצורה שלה, לבנה. שיער מזהההההההה יפה ראש מתפוצץ]:

s h a r o n 7

New member
פיג'ממממה../images/Emo126.gif

כותונת מיני (סקסית חח) לבנה עם פרחים עדינים כתומים כאלה
תחתונים בז' שיער פזור

little shorty

New member
באבא גנוש.

יום שבת לשבת חתן כי זה היה חמוד - סקיני אפור גופיית סבא שחורה מעליה פולו צהובה עם שרוולים מכווצים של טי אנ טי נעלי בובה שחור-לבן מעויינים של זארה והיום כי הייתי כל היום בבית... גופיה שחורה מכיתה ז' שהיא צמודה כזו ובטן חחחח שרוואל שחור לבן האהוב עליי יותר מכל למרות שהוא מלא קרעים של סבתא כפכפים תנכיים תחתון תכלת

K a y a 1989

New member
אביבי משו.

גופיית הריון,או שטוניקה? לא משנה,לבנה עם פרחים כחולים ירוקים וקשירה מתחת לציצי,ותחרה סרוגה שכזו למעלה ובקטפיות.[וואו אני חופרת.] ג'ינס ישר שרשרת ארוכה מלופפת פעמיים,חומה עם חרוזים לא קשורים באמצע משנטיפי. תחתונים לבנים חזיה לבנה משקפי שמש חומות וכפכפים

K a y a 1989

New member
לאלאלא

אני לא הולכת עם סקיני,אני מרגישה מוזר עם סקיני למרות שזה יפה בעיני על אחרות . בעיקר על גבוהות. וזה די מעצבן שאי אפשר למצוא עכשיו ג'ינס שהוא לא סקיני.

EROTOMANIA

New member
אני שונאת את המזג אוויר בקייפקוד עכשיו.

ג'ינס כהה רגיל גופיית סבא לבנה עם הדפס של רוקסי חגורה חומה מקודם היו כפכפי אצבע שחורים עכשיו יחפה. :]

SNoopY 26

New member
שימלה צהובה ממש יפה ופשוטה

שקניתי היום. וזה יפה עלי כי אני שזופה ממש:] תחתון שחור וחזיית סטרפלס לבנה

Lost Lullaby

New member
יא

גרביים עם פסים בשילוב צבעים מזעזע [לבן סגול כתום] תחתונים בצבע תכלת ו-ורוד [זוהר וצומי:p] חזיה תכלת גופיה לבנה עם סמל סופרמן ו-supergirls don't cry שקטיה הדפיסה לי ליומולדת 16 [ח זה דהה:(] מכנס חום עם קשקושים מפוקס, בסגנון של מכנס גלישה כזה. ושרשרת עם תליון לב מאחי P:

למסיבת סיום כיתתית חח

סטרפלס לבנה עם נקודות אדומות מקסטרו ג'ינס כהה עם קרעים ושפשופים של סקסו נעלי בובה שחורות שיער פזור עם קליפס קטן שתופס את הפוני שעון שחור של דיזל טבעת עם אבן שחורה יפה כזו צמיד מתוקי שמאמי הכין לי יום ראשון

you never won, do you ever wonder why?

חזייה צהוב-בננה גופיית פסים חום-ירוק בהירבהיר מפוקס. חמודה כזו. תחתון תכלת טייטס 3/4 שחור

coolit

New member
מממ../images/Emo10.gif

היו לי יומיים כ"כ גרועים אוף! ודווקא שלישי+רביעי בשבועיים האחרונים היו לי ממש מעולים אוף צמידים שרשרת שעון שום סיכות או גומיות בשיער
הוא כבר מספיק ארוך היום כדי לעמוד יפה ולא לקפוץ! תחתונים תכלת מכנסיים קצרצרים ורודים מפוקס חצאית מעטפת סגולה גופיית סבא שחורה מפוקס חולצת שלושתרבעי סגולה מזארה עדשות שיזוף כיעוררררר

למעלה