לבוש

Liraz 6q

New member
אעעע

אתמול- חצאית מיני גי'נס חולצה שחורה חשופה מסטן מתחת גופיית בייסיק שחורה שפיץ שטוחות שחורות תיק שחור של שנאל תחתון אפור חזיה שחורה כרגע- תחתון ורוד גופיה שחורה שיער אסוף ומשקפי ראיה.. כי אני לומדת! חח

yaeli87

New member
לה להלה

יחפה היינס שחור עד הברך צמיד רגיל ברגל תחתון שחור חזיה שחורה טופ לבן-היינס גופיית סבא לבנה שרשרת רגילה פן

SuGaRBabe1

New member
אוף כואב ../images/Emo10.gif

תחתונים תכלת עם קשקושים כחולים חולצה לבנה גזורה של סוף טירונות שיער אסוף בקוקו מגעיל של בית צמיד חדש על הרגל וכל הגוף שרוף :(

];

חזייה לבנה בלי ברזלים (אדירה!) חולצה לבנה קצרה דיסקית חולצה ירוקה מכנס ירוק חגורה של צעירות]; נעליים גבוהות (אעע כתבתי גבוהות עם ע'];) גרביים אפורות M16 מקוצר וחמוד צבא זה באסה];

אה וכמובן,

החזייה מדלתא, השאר מחיל הלוגיסטיקה

EVE Lights

New member
חם חם חם לי.

שיער אסוף בקוקו גבוה משקפיים חולצה קצרה שחורה פשוטה מדלתא חזייה שחורה ג'ינס כהה צמוד למטה (אבל לא סקיני) מ- B and Joy תחתונים שחורים גרביים לבנים נעלי סקטור ספורט שחורות שעון שחור על יד שמאל איכ עכשיו לנסוע לת"א. למה בחום הזה למה למה למה

חםםםםםם../images/Emo10.gif

חולצת פלמחים מלפני שנתיים טייץ שחור[ממתי אני בטייצים?:|] חוטיני מגניב רצח. [ממתי אני בחוטיני?:|:|] דפוקאותי שחור חזיה סגולה וזהו. חם><

mishmishonet

New member
פרר

תחתונים אדומים חזיה תכלת גופיה תכלת עם דבר כסוף על ציץ שמאל חצאית עד אחרי הברך בגוונים של כחול צמידים וזה, חתולה ישנה על הרגל.P:

רייל

New member
אני יפה היום.^^

ג'ינס עד הברך, מתרחב כזה שגזרתי. הוא דווקא חמוד ממש ככה חולצת סרניטי בצבע שמנת שגזרתי תאמאמאמאמא שלה גופיית טוניקה ורדרדה עם נקודות אפורות תחתון סגול חזיה לבנה צמיד משלחת צמיד עור וצמיד בד שחור כזה איפור (אודם אדום דם ועיפרון שחור) וקליפס בשיער אההההההההה היום קונים צבע לשיער תודה לאלל.

Summer moved on

New member
לעבודה.

היה מתייייייייייש. תחתון עם נקודות צבעוניות. חזייה עם פרחים קטנים. טייץ שחור עד הברך. חולצה כחולה שרואים ת'כתפיים כזה, מטיאנטי. טבע נאות חומות.

תכף לידיד ואז לעמרי

סנדל שחור שטוח ג'ינס של פיוטה טוניקה שחור-ירוק חמודה כזו עם קשר בחזה גופיית בייסיק שחורה עשיתי משהו חמוד בשיער... תלתלתי אותו ממש גלי כזה ואת הפוני וקצת מעבר אליו עשיתי חלק, יצא יפה והתאפרתי באיפור כהה קצת כבד בערב הולכים לפאב עם חברים גם, אז זה מה שאני אלבש גם לשם

הכי סתמי בעולםםם

חולצה בצבע טורקיז מזעזעת של פעולת פרידה בכתה ט' אבל היא כזו עם משמעות :) טופ צהוב בננה מהיינס היינס עד הברך חאקי קליפס מנקות כזה מעעעפן לק אדום שבזה הרגע מתייבש לו.. :) א-ז-ר-ח-ו-ת

נייזק

New member
לטיסה

גופיית סבא לבנה חולצה תכלת עם מחשוף וי עצום בערך סוודר פסים שחוור אפור, עם מחשוף וי ככה שרואים רק את הגופייה הלבנה מהמחשוף וגם מלמטה חזייה לבנה נראהלי או ירוקה. גינס כהה נעלי ספורט שחורות גרביים ורודות

Small talk

New member
אם את רואה את זה עדיין

תתכונני לזה שבארץ ממש ממש חם, אז שיהיו לך מה להוריד שתגיעי... טיסה נעימה, יקירה!

../images/Emo203.gif לסטודיו מעכשיו עד 11

בגד גוף קשירה עם כיווץ בחזה בצבע זית
גופיית קשירה עם V פסים תכלת וירוק בהיר שנה שעברה מפוקס מכנס ניילון שחור עם כיווץ למה [היה של אמא והחרמתי אותו...הוא כ"כ נוח!!!] סתם כפכפים

Small talk

New member
סתם

בוקסר של בנים כחול עם פסים לבנים דקים שיוצרים משבצות. חזיה תחתונים עם חזירים חולצה שחורה ארוכה קוקו הרוס לגמרה אחרי שאחותי התעללה בי וכל היום לקחתי אותה על הכתפיים. שעון, טבעת,שרשרת, הדברים הרגילים.

Immortality

New member
כל כך כואב לי הראש.

היום בבוקר-- חזיה שחורה, תחתונים לבנים שורטס ג'ינס כהים מזארה עם שפשופים וקרעים "מגורדים" [לא חורים, פשוט שפשפו אותם ממש ממש הרבה עד שנהיו שוונצים וחרכים] טוניקה מתנפנפת קצת מנו ניים, בגוונים של ירוק ותכלת ולבן בדוגמה וואנבי סקוטית טבע נאות לבנות מכוערות [לא שני פסים. עם מקום לבוהן, פס בלאכסון ועוד פס למעלה שמחזיק את הגבעה של הרגל] [בונא יש לי תיאורים מוזרים :|] שרשרת פנינים כפולה עכשיו-- ריח של סבון תינוקות תחתונים אפורים שהיו פעם לבנים ואבא דפק לי בכביסה גופיית סבא בצבע תכלת כהה, מרופטת ומסכנה טייץ אפור לא צמוד כאב ראש לא מהעולם הזה

GoOni

New member
סתם כזה.

הלכתי קודם לתופרת, אז העדפתי לא לצאת עם בוקסר מהבית. -יחפה. -שורטס שחור מH&M עם הדפס של אותיות ABC צבעוניות בפנים. -תחתונים כחולים עם פו הדב וסמל של דיסני מאחורה. -חולצה בצבע ירוק ממש דהוי עם הדפס מוזר כזה, משהו עם מגדל אייפל, מאולד נייבי. -קוקו חצי מכוער כזה.

The Charmd One

New member
וואו שנים שלא../images/Emo79.gif

גופיה שחורה של דיקיס עם הלוגו ההוא. רק לי הגזרה שלהן ממש מרגישה מוזר בכל הכתפייה-מחשוף למעלה? זאת הפעם השנייה בחיים שלי שאני לובשת אותה בערך בגלל זה :p כןטוב- מכנס חאקי קצר [עצוב שאני לובשת חאקי מחוץ לצופים] חגורה חומה עם אבזם כסף שאני חורשת לה על הצורה חזייה לבנה-אדומה מזארה, עם ציורים של חיפושיות ותחרה אדומה קצת על הלמעלה של הקאפ. טוב זה נשמע זנותי על אבל היא ממש חמודה תחתונים לבנות גרביים לבנות נמוכות ואדידס שחורות עם פסים לבנים [למהאניבביתעםנעליים] בלהבלה שיער בלהבלה צמידים אין לי כוח :p <הורים של חניכים זה כזה דבר חצוף! אבא אחד ניתק לי בפנים עכשיו ודי אני כולי מנומסת וחמודה ופאקינג מנסה לחנך את הבן שלך, גאדמאיט.;[>

למעלה