לבוש

coolit

New member
אני עוד שניה מתה מחוסר מעש

גרב אפור וגרב טורקיז עם לבבות שכל אחד מהם מורכב מאדום-כתום-ירוק-צהוב וכן זה מזעזע בדיוק כמו שזה נשמע חחח מכנסיים שלא יודעת ממה הם עשויים אבל הם בצבע ג'ינס חולצה כתומה דהויה מאוד מאוד של גוש קטיף חזיה שחורה תחתונים תכולים צמידים ושרשרת ושעון ומשקפיים וכובע עצבוביות ועייפות איזה כיף, קניתי היום חולצה לבנה שהתגעגעתי אחריה מאוד מאוד.

../images/Emo203.gif

מעתיקה מאופנה
מכנס הנס אפור גופיה שחורה סריג ארוך שחור צעיף סגול שער שהסתדר טובבבב! באמת! כבר מלא זמן לא אהבתי אותו כמו היום אולסטאר שחור תיק פסים נה נה אפילו יש לי תמונה אבל יצאתי סופר מכוערת אז הקטנתי ברמות חחח

pampkin

New member
חבל שאני לא יכולה לצלם

כי זה יפה ממש
. אבל די פשוט- אולסטאר בורדו סקיני ממש כהה [אהה ג'ינס כאילו. כה?] שפשוט מונח עליי יפה סוודר ממשממש גדול בצבע צהוב בהיר [שצמוד כזה בלמטה] נופל בכתפיים ומתחת [רואים רק את הכתפיות] גופיה שחורה ושיער פזור וגדול:]] חח

אני מתה על הסוודרים הענקיים האלה ../images/Emo42.gif

שנופלים בכתפיים. היום מדדתי אחד מדהים בפולנ'בר [שגם היה נראה עליי טוב, שזה סוג של הישג] רק חבל ש- א. הוא עלה 180 שקל ב. יש לו שרוולים קצרים וזה די בעייתי לקנות כזה סוודר שהוא לא לקיץ אבל גם לא בדיוק לחורף [ונניח לתקופה העכשוית הוא גם לא מתאים כי קר מידי ללכת איתו בלילה כי אי אפשר לשים אותו עם ג'קט]. בקיצור, חפרתי כשבעצם כל מה שרציתי לומר לך שמה שלבשת באמת נשמע ממש טוב :)

SomebodyElse

New member
אני גם אוהבת אותם ממש!

יש לי אחד כזה עם פסים בצבע אפור שקניתי בפראג ואני כבר מתה שיהיה מספיק קר כדי ללבוש אותו

EVE Lights

New member
קניתי אחד כזה בקסטרו ../images/Emo99.gif

פסים שחור-אפור. הוא כ"כ יפה. שיהיה קר כבר!

Fragile rose

New member
הרגע חזרתי מהעבודה

שיער חצי אסוף האיפור כבר ירד
ג'ינס כהה חגורה שחורה גופיה שחורה עם תחרה במחשוף מעליה גופיה ארוכה עם מחשוף עמוק למדי בצבע חום ירוק מוזר שכזה אולסטאר כחולות כהות גבוהות חזיה שחורה תחתונים צהובות עם חתול על התחת

אני כונפה

אתמול הייתי עם מיני קצר קצת, כי אני גבוהה הפואנטה זקנים מגעילים, בבוקר היה לי בחילה. מכס ארוך גדול חולצה ארוכה גדולה כוס אמא של העולם

../images/Emo10.gif

כה, היום בבוקר כשבאתי להתלבש נפל לי האסימון, היו שם דברים ממש איומים שהחלטתי להעביר הלאה כדי לא להרוס את היום. פחות צומי- יותר טוב.

little shorty

New member
גמורה.

ג'ינס לי קופר הכי ישן בעולם אולסטאר אפורות גופיה לבנה תיק ירקרק גרביים כחולות תחתון פרחוני חזיהה ורודה

בגדי עבודה ../images/Emo42.gif

* גופיה בורדו-אדומה [ארוכה באורך] * חולצה שחורה של הקפה [עם הלוגו בקטן מקדימה ובגדול מאחורה] שהיא קצת קצרה באורך שלה ובגלל זה הגופיה * מכנסיים שחורים * קרוקס [נו, רק כי זה הכי נוח לעבודה. אני לא יוצאת עם זה מהבית סתם] * שרשרת מתכת [כמו האלה של הדיסקית] עם תליון של כוכב מתכת גמכן * הצמידים השחורים הרגילים שעל יד ימין * תכף גם שיער אסוף כי ככה צריך בעבודה * מרמור מתקדם [לא רוצה לעבוד יותר!]

רייל

New member
ממ.

כרגע אני לובשת חולצת טריקו ורודה ארוכה של החטיבה שלי ומכנסי ג'ינס כהים אחרי המקלחת אני אלבש את השמלה הירוקה הקצרצרה חזיה שחורה תחתוני בוקסר עם דווילים ותחתונים רגילים גם כמובן טרלהלה אין שני כיוונים לשעון אתה כבר לא תחזור מלבנון איזה אפס אתה אליפלט לא היית באמת צריך ללכת יש מדוע ויש כיצד לא מפציצים ילדים כלאחר יד לא הורגים סתם כדי לנצח לא הולכים אחרי רוצחחחחח אח, דני הדר.

THE ronch

New member
סתם

קמתי בבוקר לשתות עם עצמי קפה ב'קפה הילל' ולקרוא קצת ספר ואז ב9 וחצי הלכתי לאסף, הערתי אותו, וחזרתי לישון איתו
פיצי. ב4 קמנו, הוא לעבודה ואני הביתה; חצאית ג'ינס קצרה מאוד בהירה גופיית סבא שחורה ארוכה מאוד בלמטה גרביונים סגולים פומה אפורות (עם פס ירוק) תיק שיני כלב משקפיים אוברסייזד לבנות שרשרת וינטג' זהב טופ ירוק זית מהיינס תחתונים ירוקים-זית ועוד מעט לעבודה-- סקיני ג'ינס דיזל הכי אולדסקול מגניב בעולם טישירט שחורה מקסטרו טופ שחור מהיינס תחתונים שחורים שרשרת זהב פומה אפורות תיק זברה הרבה מסקרה D:

N o o s h y

New member
קשוחה

חזייה שחורה גופיית בייסיק שחורה חולצה חושפת כתפיים מבד שקוף ושחור! ג'ינס סקיני אפור מטאלי מאירית תחתונים אדומים של דלתא ד"ר מרטינ'ס מגניבות להחריד בגווני כחול שחור

בית ../images/Emo71.gif

חולצה ענקית ורודה של הניחוחות[המעודדות של האלופה
] מכנס שחור עד הברך של קדס סתם פיג'מה צמיד ברגל צמידים קבועים שרשרת קבועה גולגול עם שיער רטוב גרון כואב ואף אדום):

למעלה