לבוש שישי 27.4.12

newKiticat

New member
לבוש שישי 27.4.12

אצלי המכנס האפור, חולצה שחורה פשוטה (שרוול ומחשוף עגול גבוה), עקב נמוך חדש, וג'קט מגניב מאסוס שלא יצא לי לחנוך עד עכשיו...

בתקווה, תהיה תמונה בהמשך...

בוקר טוב

אני גינס סקיני שחור, סריג h&m ומגפים שחורות

שימו לב שוב לאזור הבעייתי שלי כרגע שזה הבטן , איזה בגדים אפשר ללבוש שניתן לטשטש את הבטן

עד איזה גובה המכנסיים שלך?

בעיקרון אני מאמינה שמכנסיים בגיזרה גבוהה יותר- עד מעל הפופיק- יחזיקו יותר טוב את כל אזור הבטן וכתוצאה מכך כל חולצה תיראה טוב יותר.
גם- חולצות שיש להן פס צמוד למטה הן רעיון פחות טוב, ובאופן כללי כדאי להימנע מלמשוך את החולצה/ סוודר למטה אלא דווקא ליצור קצת נפח בבטן. להרים למשל את הידיים גבוה ואז לתת לחולצה להישאר איך שהיא הסתדרה, עם קצת קפלים, ולא למתוח למטה.

לי וולף

New member
בהחלט! בתור התחלה, מכנסיים גבוהים יות

ר

pixie lul

New member
קצת קשה לראות

אבל אני מסכימה עם נולי - נראה שגזרת המכנסיים נמוכה מדי, ולכן נהייה "צמיג" מעל החלק העליון שלהם. מכנסיים בגזרה גבוהה ישפרו מאוד את המראה הכללי. אגב, יש עכשיו מכנסיים כאלה באסוס, במחיר מעולה

אצלי מפיקניק עצמאות אתמול

חולצה בצהוב זרחני שקניתי בארה"ב בחנות Wet Seal שאני מאד אוהבת
מכנסיים קצרים מGap Kids, סייל בארה"ב. (מאז שגיליתי שבגדים לילדים יותר זולים אני תמיד בודקת שם אם משהו טוב לי- תופס גם בארץ בH&M אגב, למי שהיא 34-36)
ומציצה חזייה ורודה גם היא דיי זרחנית מויקטוריה'ז סיקרט... לא הייתי הולכת ככה לעבודה/ אוניברסיטה אבל לפיקניק עצמאות עם חברים זה נראה לי מספיק הולם

Bacio

New member
כייפי

אהבתי (אע"פ שאין סיכוי לתפוס אתי בחולצה כזו, זה כ"כ לא הצבע שלי).

והטיפ שלך בקשר לבגדי ילדים ייבדק.

בH&M ספציפית מידת הבנות הכי גדולה מיועדת לגובה 170, והייתי מעריכה את רוחבה כ36 צר. בחנויות אחרות בארץ זה פחות עובד לי, אבל בחו"ל חזק.

Bacio

New member
שווה לנסות גם בהונגמן קידס

מצאתי שם שורטס צבעוניים במידה 16 שמתאימים בול לפיג׳מה או לבית, ועלו עשרים ש“ח...

למעלה