לבוש מפוקפק

deep ocean

New member
אחלה דוגמא!!!!

ציפיות שונות מההורים לכל ילד! גם אמא שלי מגיל צעיר הכניסה אותי למשטרי דיאטה-אל תאכלי את זה, אל תאכלי את זה. שלא תהיי שמנה וכו´ וכו´. השיא היה שהיא הציעה לי לעשות ניתוח אף!!. ומי שלא מכיר אותי פה, יש לי פנים יפות מאד! לאחים שלי היא לא הציעה כאלו הצעות, ולא התעסקה במשקל שלהם.
נועה, שלחתי לך מסר בתוכנת המסרים של תפוז.

deep ocean

New member
אוקיי הנה ההסבר

למעלה בדף של הפורום יש שורה של להוסיף הודעה חדשה וכו´ באותו קו תסתכלי בצד השמאלי של המסך יהיה לך סימן של מעטפה ואמור להיות כתוב הודעה חדשה או משהו כזה את לוחצת על זה מחכה שזה יפתוח לך את רשימת ההודעות נכנסת להודעה מסויימת וכו´ הצלחת?

הבא נתאחד!

יש אגודות רבות שנלחמות בבעיות עקרוניות לנשים (נשים מוכות, נשים עגונות, נשים שסובלות התעללות מינית). למה אין אגודה להעלאת מודעות נשית? אגודה שתחשוף את ההבניות החברתיות בתוכן אנו כלואות.

sista

New member
../images/Emo45.gif בא לי להרים את הכפפה

אולי באמת ננסה לעשות משהו כזה? אני ממש בעד ואני מוכנה לתרום ממרצי. מאוד מצער אותי שיש המון נשים שמצהירות כמובן מבלי להכיר את הפמיניזם "כמה שאני שונאת פמיניסטיות" או "שלא תחשבו שאני פמיניסטית או משהו" לידיעתך, אפילו בתוך ארגוני נשים (!)

sista

New member
אז קדימה.

עכשיו כל שאלות ה - WH ובראשן - איך? אני אנסה לחשוב קצת על רעיונות. צריך ארגון שישלב פעילות בעולם הפיזי עם אפשרות להעברת מידע באינטרנט. אולי רשת של אי-מיילים? אולי נפנה לארגוני נשים אחרים, כמו שדולת הנשים?

deep ocean

New member
אהבתי!

יאללה בואו נעשה משהו בנות!!!! אפשר לקיים דיון ובמהלכו נחליט מה לעשות. מה עם איזה מפגש פורום בו נדבר על האפשרויות שעומדות לפנינו?

אורלי_ל

New member
סבאבה!

מצחיק, ברגעים אלה אמור להתקיים מפגש פורום שאנחנו לא משתתפות בו.
מה דעתכן על שבוע הבא? מנדבת את ביתי החיפאי.

deep ocean

New member
כן, רק המפגש פורום שיתקיים

היום, לפי מה שהבנתי, לא מתקיים במקום מסודר, אלא כחלק ממשהו אחר... ביתך החיפאי וואלה?!! אולי גם אני אנדב את הבית שלי

sista

New member
אפשר ואפשר

אני מציעה סיעור מוחות כלל פורומי לפני המפגש. נראה לי שמגיעה לנושא הודעה נפרדת.

amonit

New member
גם לגברים חשוב להראות טוב

חשוב להם להראות מושכים וגם להם יש "תכתיבים חברתיים" גם אותם שופטים לפי גובה צבע שומן שעירות וכ´ האופנה והתפיסה היום השתנו ויש בזה משהו מעט משחרר, את יכולה לבחור בכל בוקר מחדש כמה סקסית את רוצה להיות היום= הגבולות נמתחו ויש מקום ליותר מסגנון אחד את יכולה להתאפר /לא להתאפר ללבוש בגד רחב/צמוד מבלי להתבייש ופשוט לבחור. דווקא המגוון הוא זה שמאפשר לי להיות יצירתית גם במראה החיצוני שלי שהוא חלק מזהותי. ואני לא מתביישת בו המראה שלי הוא שלי!!!

היתה לי תלמידה לפני שנתיים

ילדה בת 15 שהיתה לבושה בצורה עד כדי כך מחרידה שאפילו חבריה וחברותיה לכיתה חשבו שזה מוגזם והיא נהגה לרקוד ריקודים חושניים באמצע השיעור. משיחות איתה ומצפייה בהתנהגות שלה היה ברור שכל הדימוי העצמי שלה תלוי בכמה סקסית אנשים יחשבו שהיא, והאבסורד הגדול הוא שמרב שהיא דחפה את זה בכח, הבנים נגעלו ממנה לגמרי. היו לי כמה שיחות איתה שבהן ניסיתי להדגיש בפניה כל מיני יכולות וכשרונות שלה ולדחוף אותה בעדינות כלפי הדגשה שלהם במקום של הגוף שלה, אבל זה לא ממש שקע. אני מקווה שאיכשהו היא מצאה דרך להאמין שהיא יותר מסתם גוף חטוב.

hunky@dory

New member
סליחה ????????????

זה כמו שתגידי ש"כושים" בארצות הברית זוכים לאפליה משום שהם לא מחליקים את תלתליהם ולא לוקחים כדורים ומשחות להבהרת עורם ... מיניות היא סממן מיגדרי , והיא בטח לא אשמה באפליה לכן לא צריך להסתיר אותה. מיניות היא חלק מאיתנו ומי שמפלה אותנו בעבודה בעקבות זאת - יש לו בעיה. דרך אגב - מישהו ראה את אייריץ ברקוביץ´? ענבל

sista

New member
אל תסתכלי ברקדנית הקאן קאן

הדעות שאת מציגה נשמעות יותר בפי אנשים שמחפשים צידוק להפלות נשים. פחות מפי אנשים שמבקשים שוויון לנשים. הרי מה נוח יותר מלהאשים את האישה בכך שלא מתייחסים אליה ברצינות. הנה, מצאנו תירוץ נוח - הן מדדות על עקבים. איזה מפגרות. אפשר, בעיקרון, לקחת ברצינות כל אדם. אפילו כאלה שלבושם הוא רק שכבת עפר. אולי אפילו כאלה שחובשים שטריימל. ואנקדוטה משעשעת לסיום: מתי בפעם האחרונה ראית מנהלת אישה לבושה בחולצה חושפת פופיק ומכנסיים שדבוקות לה לתחת?

Boojie

New member
למה "יצור מיני ותו לא"???

האם אישה שמציגה את עצמה כיצור מיני אומרת שזה כל מה שיש בה??? למה, לכל הרוחות??? למה בדיוק לבישת מיני אומרת "יש בי רק מין"??? לעניות דעתי, זה חלק מסטראוטיפ שהגיע הזמן לשבור. אשה שבוחרת להפגין את מיניותה לא אומרת בזה "אני יצור מיני ותו לא", אלא אומרת בזה "אני אדם מורכב, אבל כרגע אני בוחרת להפגין את המיניות שלי מתוך המכלול שהוא אני". לעניות דעתי, הבעייה היא באופן שהחברה מאלפת אותנו לתפוס נשים שמפגינות את המיניות שבהן כקליפה מינית חלולה ותו לא, ולא בעצם הפגנת המיניות עצמה. אולי הגיע הזמן שנלמד לראות בני אדם קצת מעבר לקליפה החיצונית, ולזכור שבכל אדם יש מורכבות.

.inbal

New member
עוד בעל שאומר לאשתו מה ללבוש../images/Emo46.gif../images/Emo67.gif

שחרור האשה (גם אם היא לבושה לא לטעמי) חוטף סנוקרת!

.inbal

New member
../images/Emo53.gif

מישהו יכול להסביר לי מה לא בסדר בקישורים שלי? שוב לא הצלחתי, אז הנה הציטוט: "בעלה של מדונה, הבמאי הבריטי גיא ריצ´י, לא אוהב כשהיא מתלבשת בצורה חושפנית." הוא לא רוצה באף אחד יראה את האוכמניות שלי,"אמרה הזמרת בסוף השבוע בראיון נדיר. מדונה גילתה עוד, שכאשר ריצ´י מורה לה להתכסות, ויש לה די זמן להחליף בגדים - היא מצייתת." כמה רומנטי... הכתבה מתוך מעריב "היום" של היום.

שברת את ליבי!

מדונה? מדונה שתמיד עשתה מה שהיא רוצה ושמה פס על כולם? מדונה שגרמה להרבה אנשים להגדיר מחדש את המושג אישה? הופכת ל"אישה הקטנה והצייתנית"? עד לאן העולם התדרדר?

למעלה