לבוש לחתונה

seturni

New member
לבוש לחתונה

איפה אפשר לקנות בגדים לחתונה בזול? הכוונה בבגדים לחתונה היא חולצה מכופתרת, מכנס אלגנט שחור, עניבה, ג'קטים יפים וכו'. דגש על הזול! והבגדים שאני מחפש הם בגדים רשמיים מכובדים ולא חולצות רגילות (כלומר בגדים שאפשר ללבוש לעבודה ולארועים רשמיים)

seturni

New member
....

אני מחפש חולצה מכופתרת יפה ומכנס אלגנט שחור (כזה שהולכים איתו לעבודה). אני לא יודע כמה עולים הדברים האלה אז קשה לי להגיד. זול זה מחיר זול יחסית לשוק

eboy10

New member
אוקיי..

אני חושב ש"זארה" זה השילוב הכי מוצלח בין מחיר לאופנה לצרכים שלך. יש גם את קסטרו ורנואר שאפשר למצוא שם פריטים חגיגיים ונחמדים. בשלושת החנויות יש גם חגורות, עניבות ונעליים.

seturni

New member
שאלה

הלכתי היום לקניון וחיפשתי מכנסיים וחולצות. הבעיה היא כזאת. אני בחור מאוד רזה. מידה 36 מכנסיים וsmall בחולצות (אפילו לא כל small זה צריך להיות small צר) באמת בקסטרו ורנואר היו מידות 36 במכנסיים וחולצות שהתאימו לי. אבל לא מצאתי משהו שאני אוהב (חיפשתי ב3 קניונים ושתי החנויות הנ"ל היו החנויות היחידות שמכרו בגדים במידה שלי) רציתי לשאול אם יש חנויות שמוכרות חולצות מכופתרות רשמיות ומכנסיים מחויטות במידות קטנות (כמו שציינתי למעלה)?. * שוב חשוב לי לציין שחנויות כגון זרה, סליו וכו' לא מכרו במידות שלי (רק קסטרו ורנואר) יש מקומות מיוחדים שאפשר לקנות בגדים במידה שלי?

eboy10

New member
אני מבין את הבעיה,

גם אני באותן מידות שתיארת ואפילו לא כל S מתאים לי. נשמע לי מוזר שלא מצאת בזארה משהו במידה שלך אבל אם לא אז לא. לצערי אני לא יכול לעזור לך כי אני לא קונה בגדים מחוייטים. אולי מישהו אחר בפורום יוכל להמליץ.

Cardian

New member
אתה יכול לנסות את NO NAME

המידות שלהם יחסית קטנות, ויש מגוון. כמו כן - במשביר לצרכן ככל הנראה תבוא על מבוקשך. יש במשביר מבחר די גדול של מותגים שאתה יכול לנסות. אני יודע שסליו דוקא די מתאימים לגברים רזים, אולי סתם ניסית גיזרה לא מתאימה?

למעלה