לתספורת אני מתכוונת:)
נ נולי-נולי New member 8/6/12 #273 מצ"ב תמונה של הקארה המדובר... אני לא יודעת אם במצב אחר המראה שיווצר יהיה "צרפתי", מלבד כך. מה דעתך? תודה על ההמלצה למקור ההשראה, יש משהו בדבריך
מצ"ב תמונה של הקארה המדובר... אני לא יודעת אם במצב אחר המראה שיווצר יהיה "צרפתי", מלבד כך. מה דעתך? תודה על ההמלצה למקור ההשראה, יש משהו בדבריך
נ נולי-נולי New member 8/6/12 #274 מצ"ב תמונה של הקארה המדובר... אני לא יודעת אם במצב אחר המראה שיווצר יהיה "צרפתי", מלבד כך. מה דעתך? תודה על ההמלצה למקור ההשראה, יש משהו בדבריך
מצ"ב תמונה של הקארה המדובר... אני לא יודעת אם במצב אחר המראה שיווצר יהיה "צרפתי", מלבד כך. מה דעתך? תודה על ההמלצה למקור ההשראה, יש משהו בדבריך
T tingumi1 New member 9/6/12 #286 בעיניי זה מקסים! מלא שיק, ואופי! והמראה שהתקבל הוא מאוד צרפתי.., משהו עם נוכחות אחרת ממה שרואים ברחובות... מצד שני אני גם מבינה את הרצון להאריך שיער... תכלס, להחליף תספורות זה חלק מהכיף, ויש לך פנים יפות, אז תהני מזה
בעיניי זה מקסים! מלא שיק, ואופי! והמראה שהתקבל הוא מאוד צרפתי.., משהו עם נוכחות אחרת ממה שרואים ברחובות... מצד שני אני גם מבינה את הרצון להאריך שיער... תכלס, להחליף תספורות זה חלק מהכיף, ויש לך פנים יפות, אז תהני מזה
N NoaLev6 New member 7/6/12 #198 מהיום הרבה תמונות כדי לנסות להבין את הצבעים, התמונה הימנית מלמטה מבטאת את הצבעים הצורה הטובה ביותר
ל לי וולף New member 7/6/12 #223 לוק מעולה! הנעליים לוקחות אותו למקום קצת חורפי לדעתי אבל זה שילוב ממש מגניב
N NoaLev6 New member 8/6/12 #272 תודה! גם אני חשבתי על הקטע החורפי, אבל החלטתי שנעליים הן נעליים והצבע מתאים אז למה לא
K Kettercat New member 7/6/12 #212 אילתרתי קולאז'... אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה עצרו אותי כל כך הרבה אנשים במהלך יום אחד על הלבוש שלי שמלת "אביגיל" מקסטרו בצבע קורל עם חגורה צהובה שהגיעה איתה ונעליים צהובות זרחניות נאון (הזוג בתמונה הוא מ"אלדו" אבל שלי נקנו סתם באיזו חנות-שוק בראשל"צ, מתנה מאחותי) מרגישה אביבית ומאושרת
אילתרתי קולאז'... אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה עצרו אותי כל כך הרבה אנשים במהלך יום אחד על הלבוש שלי שמלת "אביגיל" מקסטרו בצבע קורל עם חגורה צהובה שהגיעה איתה ונעליים צהובות זרחניות נאון (הזוג בתמונה הוא מ"אלדו" אבל שלי נקנו סתם באיזו חנות-שוק בראשל"צ, מתנה מאחותי) מרגישה אביבית ומאושרת
H Halya65 New member 7/6/12 #221 מקסים! בדיוק היום הלכתי לסיבוב בקסטרו במטרה לקנות את השמלה הזו באדום,אך לא היה את הצבע הזה.
ת תמר מקסטרו New member 7/6/12 #233 מוזמנת להזמין דרכי, אשמח לבדוק לך את תמיד מוזמנת לפנות אלי בפרטי, אשמח לעזור, תמר מקסטרו
א אביגיל מהר המלכים New member 7/6/12 #230 מהמם, גם אני זוממת על השילוב הזה בעתיד הנראה לעין (יש לי, כזכור, נעלי בלרינה צהובות )